Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A hihetetlen Hulk (2008)

The Incredible Hulk
Filmadatlap
 
32
Szereplők
42
Vélemények
8
Képek
3
Videók

Galéria (8)

Videók (3)

 
bkzsani   2023. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett, talán kicsit jobban is, mint a sima Hulk. De lehet, csak a szereplők miatt. Jobban tetszett Hulk szerepében Edward Norton, mint Eric Bana. Most elkezdtem a Marvel moziverzum sorozatot megnézni, és ez az 5. film a sorban, hát az előzőekhez képest gyengébb. De attól függetlenül egy nagyon jó, élvezhető, izgalmas film.

 
Artemisia   2018. 04. 30.

3

Izgalmas, látványos, jól összerakott film . A történet is jó, végig lekötött, a színészi játékokra sem lehet panasz, a képi világ is tökéletes, az akciójelenetek pedig nagyon szórakoztatóak.

 
Orosz István   2017. 08. 01.

1

Talán egy fokkal jobb lett, mint a sima Hulk. De szerintem a Marvel nem alkotott maradandót, annyi hogy tetszik a két hatalmas szörny összecsapása a végén.

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

1

Hulknak ez a feldolgozása nem olyan jó lett amint ami volt de ettől függetlenül beszélhetünk remekműről. A történetvezetés jó a látvány pazar és így megérdemli a pazar jelszőt. Üdv Yosi

 
Thibo84   2016. 06. 14.

1

Nem állt jól Nortonnak ez a karakter. Hiába élte bele magát Bruce Banner szerepébe, inkább túl játszotta. De minden más, a látványt, a zenét, a történetet, jól eltalálták.

 
MMcFly2015   2018. 04. 26.

1

Az amerika kapitányban megismert szuperkatona-projektre való utalgatások sikeresen érzékelteti, hogy ez a fajta Hulk már a Bosszúállókhoz tartozó feldolgozás. Csak ezért néztem meg, eddig sajnos kimaradt az életemből. A film komorabb hangulatú mint a... több»

 
TribeBubu   2017. 05. 30.

1

A Vasemberhez hasonlóan ebből is hiányoltam az akciót. Pontosabban az arányt nem sikerült eltalálni. A látványos jelenetek nagyon jóra sikeredtek, de a többi része túl volt nyújtva. Igaz, a sztori el lett találva, de túl hosszú. Itt is lecsíphettek v... több»

A film összbevétele 263 427 551 dollár volt (imdb.com).

 

Eric Banat felkérték, hogy játssza el újra Bruce Banner szerepét, de elutasította.

(Thibo84)
 

Louis Leterriernek tetszett a 2003-as Hulk, de egyetértett a Marvellel, hogy a folytatásához jobb lenne eltérni az Ang Lee stílusától, és egy akcióval teli történetre összpontosítani. Azt gondolta, hogy Hulk "egy fluoreszkáló zöld fickó volt, akinek nem volt súlya, és túl sima volt". Azt akarta, hogy a film sötétebb hatást tegyen "és talán még egy kicsit félelmetesebb!" legyen.

(Thibo84)
 

Stan Lee és Lou Ferrigno az egyetlen olyan személyek, akik a Hulkban (2003) és ebben a filmben is megjelentek.

(Thibo84)
 

Gale Anne Hurd producer úgy véli, a film egy kicsit újraindítása, és egy kis folytatása a 2003-as Hulknak.

(Thibo84)
 

A képregényekben Abominationnek hegyes füle van. Louis Leterrier azt akarta, hogy ez a jellemző megjelenjen a filmben, és, hogy Hulk megharapja őket (utalás Mike Tyson az Evander Holyfieldre), ám túl intenzívnek tartotta a 12 éves korhatár besorolásához, ezért elvette az ötletet.

(Thibo84)