Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

A hihetetlen Hulk (2008)

The Incredible Hulk
Filmadatlap
 
33
Szereplők
38
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Artemisia   2018. 04. 30.

Izgalmas, látványos, jól összerakott film . A történet is jó, végig lekötött, a színészi játékokra sem lehet panasz, a képi világ is tökéletes, az akciójelenetek pedig nagyon szórakoztatóak.

 
Orosz István   2017. 08. 01.

Talán egy fokkal jobb lett, mint a sima Hulk. De szerintem a Marvel nem alkotott maradandót, annyi hogy tetszik a két hatalmas szörny összecsapása a végén.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

Nem állt jól Nortonnak ez a karakter. Hiába élte bele magát Bruce Banner szerepébe, inkább túl játszotta. De minden más, a látványt, a zenét, a történetet, jól eltalálták.

 
Norbert93   2018. 08. 12.

Nem véletlenül tartják a Marvel filmes univerzum leggyengébb darabjának. Szerintem csak a Thor második része múlja alul.

 
Leilani   2016. 07. 25.

Nagyon szeretem Hulkot, de ez a film kicsit unalmas volt. A színészek nagyon jól játszanak. Az összhatás nagyszerű. Főleg azért néztem meg mert Marveles. És a Bosszúállókhoz kapcsolódó film.

A film összbevétele 263 427 551 dollár volt (imdb.com).

 

Eric Banat felkérték, hogy játssza el újra Bruce Banner szerepét, de elutasította.

(Thibo84)
 

Louis Leterriernek tetszett a 2003-as Hulk, de egyetértett a Marvellel, hogy a folytatásához jobb lenne eltérni az Ang Lee stílusától, és egy akcióval teli történetre összpontosítani. Azt gondolta, hogy Hulk "egy fluoreszkáló zöld fickó volt, akinek nem volt súlya, és túl sima volt". Azt akarta, hogy a film sötétebb hatást tegyen "és talán még egy kicsit félelmetesebb!" legyen.

(Thibo84)
 

Stan Lee és Lou Ferrigno az egyetlen olyan személyek, akik a Hulkban (2003) és ebben a filmben is megjelentek.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.