Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

A hihetetlen Hulk (2008)

The Incredible Hulk
Filmadatlap
 
30
Szereplők
38
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Thibo84   2016. 06. 14.

Nem állt jól Nortonnak ez a karakter. Hiába élte bele magát Bruce Banner szerepébe, inkább túl játszotta. De minden más, a látványt, a zenét, a történetet, jól eltalálták.

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

Hulknak ez a feldolgozása nem olyan jó lett amint ami volt de ettől függetlenül beszélhetünk remekműről. A történetvezetés jó a látvány pazar és így megérdemli a pazar jelszőt. Üdv Yosi


 
MMcFly2015   2018. 04. 26.

Az amerika kapitányban megismert szuperkatona-projektre való utalgatások sikeresen érzékelteti, hogy ez a fajta Hulk már a Bosszúállókhoz tartozó feldolgozás. Csak ezért néztem meg, eddig sajnos kimaradt az életemből. A film komorabb hangulatú mint a megszokott MFU többi tagja, így kilóg a sorból. Edward Norton kitűnő színész, de valahogy Bruce Banner messze áll tőle. Tim Roth arckifejezése meglepően hátborzongató, míg nem alakult át ,,Förtelemmé", addig ő volt a film motorja. Sajnos az egész Hulk és a főellenség harca totál érdektelen volt számomra, és inkább rajzolódott ki a DC univerzum ismertető jegyei, mint sem a Bosszúállóké. Nem csodálkozom, hogy nem láthattunk több önálló Hulk filmet a közelmúltban, szerintem így is kihozták a zöld hősből a maximumot kis töltelékszerepekkel, na meg persze Mark Ruffaloval.

 
TribeBubu   2017. 05. 30.

A Vasemberhez hasonlóan ebből is hiányoltam az akciót. Pontosabban az arányt nem sikerült eltalálni. A látványos jelenetek nagyon jóra sikeredtek, de a többi része túl volt nyújtva. Igaz, a sztori el lett találva, de túl hosszú. Itt is lecsíphettek volna 20-30 percet. Hulk ábrázolása meg nagyon szokatlan volt, eltért a képregényekben és filmekben látottaktól. De nem volt rossz. (A Lou Ferrigno változathoz képest pláne :D )

 
hell.l   2016. 05. 06.

Az első Hulk filmnél sokkal jobb. A látványvilága és a története is jobb. Edward Nortonra sokkal jobban illik a szerep,mint Eric Banara, de mégis Mark Ruffalo hozta el számomra Hulkot a Bosszúállókban.

 

Eric Banat felkérték, hogy játssza el újra Bruce Banner szerepét, de elutasította.

(Thibo84)
 

Louis Leterriernek tetszett a 2003-as Hulk, de egyetértett a Marvellel, hogy a folytatásához jobb lenne eltérni az Ang Lee stílusától, és egy akcióval teli történetre összpontosítani. Azt gondolta, hogy Hulk "egy fluoreszkáló zöld fickó volt, akinek nem volt súlya, és túl sima volt". Azt akarta, hogy a film sötétebb hatást tegyen "és talán még egy kicsit félelmetesebb!" legyen.

(Thibo84)
 

Stan Lee és Lou Ferrigno az egyetlen olyan személyek, akik a Hulkban (2003) és ebben a filmben is megjelentek.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.