Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Vasember 2

(Iron Man 2)
 
33
52
30
35
 
Deku   2017. 07. 18.

Még mindig nagyon nagy kedvenc ez a film. Az biztos, hogy bármikor újra nézős. Minden szereplőnek meg van az egyedi karaktere és ez tök jó. Remek hangulat és pörgős film.

 
diumiu   2017. 12. 29.

Szerettem ezt a részt is, de számomra egy picivel gyengébb volt, mint az első. De a színvonal továbbra is a megszokott, látványban, humorban továbbra sincs hiány.

 
Leilani   2016. 07. 25.

Nagyon jó ez a folytatás sokkal jobb, mint az előző film, itt már kezd jobban kialakulni a történet. Tetszik hogy a Marveles filmek összefüggnek. A karakterek nagyon jók, a színészek jól játszanak. A történet izgalmas.

 
Scramananga   2017. 01. 03.

Őszintén szólva nekem nem tetszett. A sötét hangulat, amúgy is borússá teszi a de a történet is nyomasztó volt számomra. Ami jó volt az előző részben, azaz Robert Downey Jr., és a nagyszerűen meírt dialógusok, az most is jó, de őszintén: ha nem lenne ez a film, lenne vele valakinek valami baja? Ha MCU tagként nézzük, felesleges, hiszen nem történik benne semmi lényeges. (SPOILER: egyedül a szerelmi száll fejlődik, és Rhodes megkapja War Machine-t)
Megértem azt, akinek tetszik, de szerintem ez a legrosszabb Marvel film.

 
hell.l   2016. 05. 06.

Az első részhez hasonlóan ez is nagyon jól sikerült. A történet nagyon jól fel van építve, a karakterek pedig kiválóak. Mickey Rourke-nak jól áll a szerep, tetszik a játéka, a többiek is hozzák a megszokottat.

Scarlett Johansson
 

A producerek mindenképpen Mickey Rourke-ot akarták a szerepre, mégpedig azért mert A pankrátor című filmben való szereplése Oscar jelölést kapott.

(Shelby07 )
 

Emily Blunttal már majdnem megkötötték a szerződést, hogy ő legyen a Fekete Őzveny, azaz Romanoff ügynök, de ő végül a Gulliver utazásai című filmet választotta.

(Shelby07 )
 

Az aranyfogas ötlet Rourke-tól származott.

(Hetedik )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.