Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%
Filmadatlap
 
36
Szereplők
131
Vélemények
28
Képek
3
Videók
A vasember
 
Daniel Istenes   2020. 07. 28.

legújabb vélemény

Szerintem nagyon jó lett Vasember első története. Robert Downey Jr.-al nem lőttek mellé. Nem a legjobb MCU produkció, de érdemes megnézni (bár szerintem már mindenki látta)!

 
Thibo84   2019. 03. 22.

Nagyszerű szereplőkkel teletűzdelt film, Tony Stark szerepére Robert Downey Jr. – jobb választás nem is lehetne. Gwyneth Paltrow is imádnivaló az oldalán. A történet helyenként vontatott, de a jó humortól észre sem lehet venni. Egy kiváló nyitány a Bosszúállók felvezetéséhez.


 
HETEDIK   2018. 07. 20.

Favreau megalkotta az egyik legmenőbb képregényhőst egy piszok látványos és vicces filmmel. Bridges pedig méltó ellenfele volt Vasembernek, Robert Downey pedig megalkotta legfontosabb karakterét.

 
Shelby07   2018. 01. 30.

Egyszerűen imádom! Robert Downey Jr. fantasztikus színész, nem is adhatták volna jobb embernek ezt a szerepet. Az egyik legjobb marvel szuperhősös film. A történet is nagyon jó, érdekes és izgalmas, szóval abszolút érdemes megnézni, nem lehet nem szeretni.

 
Deku   2017. 07. 15.

Hatalmas film lett. Az ilyen típusú filmtől pont ezt várnék el, egy akciódús jelentekkel tarkított letisztult történetet. Ebben nem volt semmi hiba. Kivételes volt Robert Downey Jr. szereplése is melyet bármikor eltudnék nézni.

 
NGN   2020. 01. 17.

Az első rész a legerősebb ehhez kétség nem férhet. Látványos akciók, dráma és egy karizmatikus főgonosz. Downey jr. elkezdett valamit ami legendássá vált.

 
MP170506   2017. 07. 10.

Nem nyerte el a tetszésemet. Szerintem vontatott, olykor unalmas lett ez a film és sajnos a színészi alakítás se túl jó.

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Jeff Bridges
Robert Downey Jr.
Shaun Toub

A film összbevétele 585 174 222 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik vasember jelmez, amit elkészítettek 40-kg nehéz.

(Shelby07)
 

Jon Favreau a rendező, és hogy megünnepelje a sikert, hogy őt választották rendezőnek, leadott 32 kilót.

(Shelby07)
 

A forgatás során egy tank véletlenül szétnyomott egy kamerát.

(Shelby07)
 

Összesen 17 év telt el addig, amíg a film végre a mozikba kerülhetett. Még 1990 áprilisában Universal Pictures készítette volna, de ők eladták a jogokat a 20th Century Foxnak, akik viszont továbbadták a New Line Cinemának, végül a Marvel kezébe jutott a jog, aki meg is valósította a nagy sikerű filmet.

(Shelby07)
 

Jarvis hangja Paul Bettany, akinek a hangját a szükséges jelenetekhez mindössze 2 óra alatt felvették.

(Shelby07)
 

A vasember jelmez összesen 450 kisebb és nagyobb darabból áll össze.

(Shelby07)
 

A rendező ragaszkodott Robert Downey Jr.-hoz.

(HETEDIK )
 

A film büdzséjének ötszörösét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

A robothangot szinkronizáló színész nem is tudta milyen filmhez olvas fel.

(HETEDIK )
 

Vasember filmes debütálása.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.