Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
36
Szereplők
130
Vélemények
28
Képek
3
Videók
A vasember
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Jeff Bridges
Robert Downey Jr.
Shaun Toub
 
drg0602   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

Igazi klasszikus Marvel film, ami nagyon jó sikerült, Robert Downey Jr. ráírt szerep amit mással már nem is tudnék elképzelni! Szuper jó történet, jó színészi alakítás Robert Downey-re gondolok. Így ebből egy jó film készült, amit mindenkinek ajánlok, aki még nem látta. Jó film!

 
Shelby07   2018. 01. 30.

Egyszerűen imádom! Robert Downey Jr. fantasztikus színész, nem is adhatták volna jobb embernek ezt a szerepet. Az egyik legjobb marvel szuperhősös film. A történet is nagyon jó, érdekes és izgalmas, szóval abszolút érdemes megnézni, nem lehet nem szeretni.


 
Deku   2017. 07. 15.

Hatalmas film lett. Az ilyen típusú filmtől pont ezt várnék el, egy akciódús jelentekkel tarkított letisztult történetet. Ebben nem volt semmi hiba. Kivételes volt Robert Downey Jr. szereplése is melyet bármikor eltudnék nézni.

 
Thibo84   2019. 03. 22.

Nagyszerű szereplőkkel teletűzdelt film, Tony Stark szerepére Robert Downey Jr. – jobb választás nem is lehetne. Gwyneth Paltrow is imádnivaló az oldalán. A történet helyenként vontatott, de a jó humortól észre sem lehet venni. Egy kiváló nyitány a Bosszúállók felvezetéséhez.

 
HETEDIK   2018. 07. 20.

Favreau megalkotta az egyik legmenőbb képregényhőst egy piszok látványos és vicces filmmel. Bridges pedig méltó ellenfele volt Vasembernek, Robert Downey pedig megalkotta legfontosabb karakterét.

A film összbevétele 585 174 222 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik vasember jelmez, amit elkészítettek 40-kg nehéz.

(Shelby07 )
 

Jon Favreau a rendező, és hogy megünnepelje a sikert, hogy őt választották rendezőnek, leadott 32 kilót.

(Shelby07 )
 

A forgatás során egy tank véletlenül szétnyomott egy kamerát.

(Shelby07 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.