Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A vasember (2008)

Iron Man
Filmadatlap
 
36
Szereplők
135
Vélemények
28
Képek
4
Videók

Galéria (28)

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Jeff Bridges
Robert Downey Jr.
Shaun Toub

Videók (4)

 
Erik8csok   2022. 08. 22.

legújabb vélemény

0

Számomra a legjobb Marvel film. Minden nagyon jó benne. Az elején, a közepén, és a végén kapunk akciót, és ez pont elég arra hogy ne tűnjön unalmasnak. A karakterfelépítés is nagyon jól működik benne, Robert Downey Jr. nagyon jól hozta a karaktert, é... több»

 
Thibo84   2019. 03. 22.

2

Nagyszerű szereplőkkel teletűzdelt film, Tony Stark szerepére Robert Downey Jr. – jobb választás nem is lehetne. Gwyneth Paltrow is imádnivaló az oldalán. A történet helyenként vontatott, de a jó humortól észre sem lehet venni. Egy kiváló nyitány a Bosszúállók felvezetéséhez.

 
HE7EDIK   2018. 07. 20.

2

Favreau megalkotta az egyik legmenőbb képregényhőst egy piszok látványos és vicces filmmel. Bridges pedig méltó ellenfele volt Vasembernek, Robert Downey pedig megalkotta legfontosabb karakterét.

 
Yosihiro   2015. 04. 25.

1

Kicsit lehetett volna jobb is de a poénok nagyot ültek. Szeretem ezt a részét a Vasembernek még olyan nem elcsépel ebben a részben. Ajánlom mindenkinek remek akció jó humorral :) Üdv Yosihiro

 
Shelby07   2018. 01. 30.

0

Egyszerűen imádom! Robert Downey Jr. fantasztikus színész, nem is adhatták volna jobb embernek ezt a szerepet. Az egyik legjobb marvel szuperhősös film. A történet is nagyon jó, érdekes és izgalmas, szóval abszolút érdemes megnézni, nem lehet nem szeretni.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 27.

0

Csak az a bajom,hogy mindenféle ilyen-olyan filmnek nevezett akármivel tömegesen eláraszt a Marvel,és ez is az egyik mostohagyermeke.Nézhető,de semmi extra,vagy különleges nincs benne...R.D.Jr. megkapta a pénzt,és ennyi,ő jól járt,mi azért nem annyira !

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Hatalmas film lett. Az ilyen típusú filmtől pont ezt várnék el, egy akciódús jelentekkel tarkított letisztult történetet. Ebben nem volt semmi hiba. Kivételes volt Robert Downey Jr. szereplése is melyet bármikor eltudnék nézni.

A film összbevétele 585 174 222 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik vasember jelmez, amit elkészítettek 40-kg nehéz.

(Shelby07)
 

Jon Favreau a rendező, és hogy megünnepelje a sikert, hogy őt választották rendezőnek, leadott 32 kilót.

(Shelby07)
 

A forgatás során egy tank véletlenül szétnyomott egy kamerát.

(Shelby07)
 

Összesen 17 év telt el addig, amíg a film végre a mozikba kerülhetett. Még 1990 áprilisában Universal Pictures készítette volna, de ők eladták a jogokat a 20th Century Foxnak, akik viszont továbbadták a New Line Cinemának, végül a Marvel kezébe jutott a jog, aki meg is valósította a nagy sikerű filmet.

(Shelby07)
 

Jarvis hangja Paul Bettany, akinek a hangját a szükséges jelenetekhez mindössze 2 óra alatt felvették.

(Shelby07)