Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Pókember – Idegenben (2019)

Spider-Man: Far from Home
Filmadatlap
 
31
Szereplők
32
Vélemények
24
Képek
12
Videók
 
Dark Nézhetetlen  2021. 04. 01.

legújabb vélemény

0

Ez a film nézhetetlen. Pókember idegesít. Elméletileg ő az osztályelső, közben meg egy életképtelen, 6 éves agyi szinttel, 16 évesen. Mystero nagyon gyenge, nem a színész, hanem amit kihoztak a karakterből.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

a nap véleménye

4
Vasember emlékfilm

A legelső pillanattól a központi témája Vasember hiánya. A Marvel univerzum a végjátékkal befejezte második generációját, és a Pókember - Idegenben nyitotta meg az új generációt. Azt kell, hogy mondjam,hogy nem kicsit ültek rá a projektre, és ez nem ... teljes kritika»


 
Norbert93   2019. 07. 07.

3
A Vég(játék) csak az új kezdete

A film rengeteg stílus tökéletes ötvözete: road-movie, tinikomédia, sci-fi, képregény-adaptáció, akciófilm. És mindezen zsúfoltság ellenére külön-külön megáll a lábán az összes stílus, s ez teljesítmény a javából. A filmet mindenhol felöleli Tony Stark szelleme és hagyatéka, ott van mindenhol, teljesen érthető módon. Végre választ kapunk sok Végjátékbeli kérdésünkre is, hogy mégis mi lett a világgal, és hogyan állt vissza a rend. Szerencsére a Marvel nem hasalt le a Végjáték után, felveszi a kesztyűt és tartja magát, fordulatokban és cselekményekben gazdag filmet tesz le elénk az asztalra.

 
Orosz István   2019. 07. 08.

1

Nekem az első rész nem igazán hozta azt a színvonalat amit az előző két előd hozott. Nekem túlságosan is elveszett, és gyerekes volt maga ez az új Peter Parker. Aztán úgy a sorsfordító végjáték után, úgy látszik hogy hősünk karaktere egyre jobban kez... több»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

2

Tom Holland nagyon tehetséges színész és megérdemelte, hogy ő alakítsa a Marvel világában pókembert. Ahogy most is egy érdekes és fordulatos történetet kaptunk ahogy azt a Marvel készítőitől már megszokhattuk. Ólőszőr az eddiginél is cifrább sci-fi ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 05.

1
A szuperhősök nem nyaralnak

Kedvenc hálószövőnk legújabb bevetése hangvételben ott folytatja, ahol a Hazatérés befejeződött: egy lendületes, vicces, látványos, vagyis egy ízig-vérig nyári blockbuster lett a Pókember: Idegenben, melyben nemcsak Peter Parker, hanem mi, nézők is ú... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2019. 07. 07.

0

Sokkal jobb mint az első próbálkozás. Pörgősebb, látványosabb és viccesebb is, még az általam finoman szólva sem kedvelt bosszúállók marhaságok sem zavartak. Jake Gyllenhaal első Marveles fellépése Mysterio-ként pedig egész jól sikerült, csont nélkül... több»

Galéria (24)

Jake Gyllenhaal
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Marisa Tomei
Jacob Batalon
Zendaya
Tom Holland
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Jacob Batalon
Tom Holland
Samuel L. Jackson
Tom Holland
Jon Favreau
Tom Holland
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal

Videók (12)

A film összbevétele 1 096 950 062 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 541 539 367 forintot termelt. A hazai mozik összesen 354 452 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Tom Holland egy interjúban elárulta, hogy azt szerette volna, ha a filmben Jason Momoa alakítja Kravent.

(hp)
 

Peter Parker bőröndjén a "BFP" felirat látható, ami utalás a bácsikájára, Benjamin Franklin Parkerre (Ben bácsi teljes neve), akinek halála nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Parker hőssé váljon.

(hp)
 

A filmben egy pillanatra látható Peter Parker útlevele is, melyből kiderül, hogy a karakter augusztus 10-én ünnepli a születésnapját. A dátum nem véletlen, ugyanis Pókember első alkalommal az Amazing Fantasy című képregény 15. számában tűnt fel, mely 1962. augusztus 10-én jelent meg.

(hp)
 

A Pókember - Idegenben a Marvel moziverzumának huszonharmadik filmje.

(hp)
 

Matt Damon visszautasított a film főgonoszának szerepét.

(hp)
 

A Marvel a Pókember: Hazatérés első előzetesének bemutatása után bejelentette, hogy elkészítik a folytatást.

(hp)
 

Tom Holland egy Instagram bejegyzésben leplezte le a film hivatalos címét.

(hp)
 

Robert Downey Jr. és Mark Ruffaló mellett Jake Gyllenhaal a Zodiákus (2007) című thriller harmadik olyan sztárja, aki feltűnik a Marvel moziverzumában.

(hp)
 

A Marvel igazgatója, Kevin Fiege 2017 decemberében jelentette be hivatalosan, hogy Jon Watts visszatér a rendezői székbe.

(hp)
 

A Pókember - Idegenben forgatása 2018. július 2-án kezdődött meg az angliai Hertfordshire-ben 'Fall of George' munkacím alatt. A stáb a későbbiekben dolgozott egyebek mellett Londonban, a londoni Stansted reptéren, Csehországban, New Yorkban és Olaszországban is. A stúdiófelvételeket a Leavesden Studios falai között forgatták szintén Angliában, itt rendezték be többek között a Velencében játszódó jeleneteket is.

(hp)
 
A Pókember: Idegenben méltó epilógusa lett az elmúlt tízévnek, miközben egyfajta prológusként is szolgál a negyedik fázisnak. Az új irány nagyon jó és érdekfeszítő, szóval ne legyetek restek elmenni rá és megtekinteni. több»
 
Pókember: Idegenben rész kicsit olyan, mint az Európai vakáció: vicces, bohókás, fura karakterekkel, akik mindenféle furcsa kalandba keverednek. Egy szó, mint a száz a Pókember: Idegenben egy jó kis film lett, aminek hatalmas szíve van. Természetesen vannak benne hibák, de kárpótol Minket Holland és Gyllenhaal fantasztikus párosa. több»
 
Az Idegenben számos pontján olyan, mintha ez lenne a Marvel európai kirándulós mozija, és legalább olyan kínosak tudnak lenni a kulturális cikizések, mint amit az Európai vakációban a Griswold család elkövetett. A látottak néha fájtak, de lényegében több, mint szórakoztató. több»