Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Pókember – Idegenben (2019)

Spider-Man: Far from Home
Filmadatlap
 
31
Szereplők
38
Vélemények
24
Képek
13
Videók

Galéria (24)

Jake Gyllenhaal
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Marisa Tomei
Jacob Batalon
Zendaya
Tom Holland
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Jacob Batalon
Tom Holland
Samuel L. Jackson
Tom Holland
Jon Favreau
Tom Holland
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal

Videók (13)

 
bkzsani   2022. 12. 28.

legújabb vélemény

0

Nekem nagyon tetszett. Végig izgalmas, fordulatokkal.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

a nap véleménye

4
Vasember emlékfilm

A legelső pillanattól a központi témája Vasember hiánya. A Marvel univerzum a végjátékkal befejezte második generációját, és a Pókember - Idegenben nyitotta meg az új generációt. Azt kell, hogy mondjam,hogy nem kicsit ültek rá a projektre, és ez nem ... teljes kritika»

 
Norbert93   2019. 07. 07.

3
A Vég(játék) csak az új kezdete

A film rengeteg stílus tökéletes ötvözete: road-movie, tinikomédia, sci-fi, képregény-adaptáció, akciófilm. És mindezen zsúfoltság ellenére külön-külön megáll a lábán az összes stílus, s ez teljesítmény a javából. A filmet mindenhol felöleli Tony Stark szelleme és hagyatéka, ott van mindenhol, teljesen érthető módon. Végre választ kapunk sok Végjátékbeli kérdésünkre is, hogy mégis mi lett a világgal, és hogyan állt vissza a rend. Szerencsére a Marvel nem hasalt le a Végjáték után, felveszi a kesztyűt és tartja magát, fordulatokban és cselekményekben gazdag filmet tesz le elénk az asztalra.

 
Shelby07   2020. 03. 26.

2

Tom Holland nagyon tehetséges színész és megérdemelte, hogy ő alakítsa a Marvel világában pókembert. Ahogy most is egy érdekes és fordulatos történetet kaptunk ahogy azt a Marvel készítőitől már megszokhattuk. Ólőszőr az eddiginél is cifrább sci-fi ... több»

 
Orosz István   2019. 07. 08.

1

Nekem az első rész nem igazán hozta azt a színvonalat amit az előző két előd hozott. Nekem túlságosan is elveszett, és gyerekes volt maga ez az új Peter Parker. Aztán úgy a sorsfordító végjáték után, úgy látszik hogy hősünk karaktere egyre jobban kez... több»

 
JRD   2022. 08. 02.

2
Négyszer álltam neki...

...és bevallom, nem vágtam hanyatt magam tőle. A tipikus, semmilyen film de kikapcsnak elmegy. Úgy érzem, hogy ebben az évszázadban már lerágtak minden bőrt Pókemberről, mégsem hagyják békében nyugodni. De kinek mi tetszik. Nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 05.

1
A szuperhősök nem nyaralnak

Kedvenc hálószövőnk legújabb bevetése hangvételben ott folytatja, ahol a Hazatérés befejeződött: egy lendületes, vicces, látványos, vagyis egy ízig-vérig nyári blockbuster lett a Pókember: Idegenben, melyben nemcsak Peter Parker, hanem mi, nézők is ú... teljes kritika»

A film összbevétele 1 096 950 062 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 541 539 367 forintot termelt. A hazai mozik összesen 354 452 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez az első olyan Marvel-film, amiben Stan Lee nem szerepel.

(stevepisti)
 

Tom Holland egy interjúban elárulta, hogy azt szerette volna, ha a filmben Jason Momoa alakítja Kravent.

(hp)
 

Peter Parker bőröndjén a "BFP" felirat látható, ami utalás a bácsikájára, Benjamin Franklin Parkerre (Ben bácsi teljes neve), akinek halála nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Parker hőssé váljon.

(hp)
 

A filmben egy pillanatra látható Peter Parker útlevele is, melyből kiderül, hogy a karakter augusztus 10-én ünnepli a születésnapját. A dátum nem véletlen, ugyanis Pókember első alkalommal az Amazing Fantasy című képregény 15. számában tűnt fel, mely 1962. augusztus 10-én jelent meg.

(hp)
 

A Pókember - Idegenben a Marvel moziverzumának huszonharmadik filmje.

(hp)
 
Lehet, hogy az Idegenben a felszínen csak egy újabb, korrektül szórakoztató szuperhősmozi, de közben legalább annyira szól a marveles filmek korlátairól és moziverzumának visszásságairól, mint az álhírkeltéssel folytatott harcról. Épp ettől olyan érdekfeszítő – minden hibája miatt, és nem ellenére. több»
 
A Pókember: Idegenben-re tényleg illik az a marketing-közhely, hogy a nyár legfrissítőbb filmje: szórakoztató, vicces, és közben nem átall fityiszt mutatni a kortárs problémáinknak, amolyan Pókemberesen csipkelődő stílusban. több»
 
Csendben, a Marvel-cunami oldalvizén beevezett és megvetette a lábát az eddigi legszórakoztatóbb filmes hálószövő. több»