Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Pókember – Idegenben (2019)

Spider-Man: Far from Home
Filmadatlap
 
31
Szereplők
36
Vélemények
24
Képek
13
Videók

Vélemények: Pókember – Idegenben (2019)

 
JRD   2022. 08. 02.

legújabb vélemény

2
Négyszer álltam neki...

...és bevallom, nem vágtam hanyatt magam tőle. A tipikus, semmilyen film de kikapcsnak elmegy. Úgy érzem, hogy ebben az évszázadban már lerágtak minden bőrt Pókemberről, mégsem hagyják békében nyugodni. De kinek mi tetszik. Nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

a nap véleménye

4
Vasember emlékfilm

A legelső pillanattól a központi témája Vasember hiánya. A Marvel univerzum a végjátékkal befejezte második generációját, és a Pókember - Idegenben nyitotta meg az új generációt. Azt kell, hogy mondjam,hogy nem kicsit ültek rá a projektre, és ez nem ... teljes kritika»


 
Norbert93   2019. 07. 07.

3
A Vég(játék) csak az új kezdete

A film rengeteg stílus tökéletes ötvözete: road-movie, tinikomédia, sci-fi, képregény-adaptáció, akciófilm. És mindezen zsúfoltság ellenére külön-külön megáll a lábán az összes stílus, s ez teljesítmény a javából. A filmet mindenhol felöleli Tony Stark szelleme és hagyatéka, ott van mindenhol, teljesen érthető módon. Végre választ kapunk sok Végjátékbeli kérdésünkre is, hogy mégis mi lett a világgal, és hogyan állt vissza a rend. Szerencsére a Marvel nem hasalt le a Végjáték után, felveszi a kesztyűt és tartja magát, fordulatokban és cselekményekben gazdag filmet tesz le elénk az asztalra.

 
Orosz István   2019. 07. 08.

1

Nekem az első rész nem igazán hozta azt a színvonalat amit az előző két előd hozott. Nekem túlságosan is elveszett, és gyerekes volt maga ez az új Peter Parker. Aztán úgy a sorsfordító végjáték után, úgy látszik hogy hősünk karaktere egyre jobban kez... több»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

2

Tom Holland nagyon tehetséges színész és megérdemelte, hogy ő alakítsa a Marvel világában pókembert. Ahogy most is egy érdekes és fordulatos történetet kaptunk ahogy azt a Marvel készítőitől már megszokhattuk. Ólőszőr az eddiginél is cifrább sci-fi ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 05.

1
A szuperhősök nem nyaralnak

Kedvenc hálószövőnk legújabb bevetése hangvételben ott folytatja, ahol a Hazatérés befejeződött: egy lendületes, vicces, látványos, vagyis egy ízig-vérig nyári blockbuster lett a Pókember: Idegenben, melyben nemcsak Peter Parker, hanem mi, nézők is ú... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2019. 07. 07.

0

Sokkal jobb mint az első próbálkozás. Pörgősebb, látványosabb és viccesebb is, még az általam finoman szólva sem kedvelt bosszúállók marhaságok sem zavartak. Jake Gyllenhaal első Marveles fellépése Mysterio-ként pedig egész jól sikerült, csont nélkül... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

0

Imádtam minden percét. Zseniális, pörgős, látványos és csattanókban sincs hiány. Egész jó kis "főgonoszt" rittyentett nekünk Jake. Többet is megtudtam volna a háttértörténetéről szívesen. Az illúziók amiket kreált egyszerűen a székbe bilincselték a n... több»

 
harnas1207   2019. 07. 18.

0

Számomra Pókember a legérdektelenebb Marvel-hős. Ebből kiindulva talán az is érthető, hogy a film agyon volt nyomva kínos tiniviccekkel. Kicsit olyan érzésem volt, mintha ez a film a fiatalabb generációt akarná megfogni és beszippantani a Marvel-univ... több»

 
MMcFly2015   2019. 07. 16.

1
A Bosszúállók: Végjáték után is képesek nagyot alkotni a MFU-nál!

Anno a Pókember: Hazatérés, be kell vallanom, nem tetszett, de azóta az Infinity Saga tett arról, hogy a Tom Holland által megtestesített figurát megszeressük, így nagy meglepetést nem okozott az Idegenben műfaja (tini-vígjáték). Röviden, de hatásosa... teljes kritika»

 
BoBamburg   2019. 07. 11.

0

Az elején kissé megijedtem. Megijedtem, mert az előző pókember film nem nyerte el a tetszésem. És ez sem indít túl fényesen, konkrétan az első fél óra egy hihetetlenül pocsék romantikus tini vígjáték. De a legrosszabb fajta. Aztán ahogy beindul a fil... több»

 
stewie_griffin_2005   2021. 06. 21.

1
A Marvel gyerek/tinifilmje

Az egyik leggyengébb Marvel film. A főgonosz karaktere gyenge, Pókember színészileg és karakterileg nem rossz, a poénjai is egy ideig ültek nekem. De megvolt az érzés, hogy ezt a filmet kb. a 10-15 éveseknek gyártották, tehát 16-(nem +) korhatár kéne rá. :D Ez a multiverzumos vonal sem jött be. Mondjuk az első rész sem sokkal jobb. Nem értem, hogy állhat ez imdb-n 7,5 ponton, míg a sokkal jobb Thor 1-2 vagy Vasember 2-3 filmek 7 pont körül állnak. De a Marvel kapitány még gyengébb film ettől.

 
Timon   2019. 11. 27.

0

Spoileres lehet. Annyira ez annyira jó volt, mint egy néhányszor megnézhető akció-látványvilág, meg poénok is akadtak benne bőven.Viszont mégis ennél a résznél elhatárroztam, hogy számomra a Marvel-univerzumnak a Végjátéktól vége van, akármennyire i... több»

 
Emmersson   2022. 03. 17.

0
Van az a pénz

Szomorú látni, hogy többre-jobbra érdemes színészek, akik már tettek le korrekt filmeket is az asztalra, ócska képregényfilmekbe mennek pénzt keresni. :( Röhögnöm kellett volna, ha nem fojtja el a szekunder szégyen!

 
Artúr   2019. 08. 22.

0
Vaspók, pókvas, vaspókember, pókvasember

I. A laza: Szerintem a film valahogy kéri, hogy könnyeden és lazán nyilatkozzanak róla. Tom Holland, olyan neutrális érzelmeket keltettél bennem, mint egy szürke öltöny egy meleg nyári napon. Zendaya: 1000 kérdésem van. Hova lett a vezetékneved??? Mi... teljes kritika»

 
czerik   2019. 09. 22.

0

Igazi Marvel karakter lett a fiatal kis Pókemberből. Nagyon tetszik a színész és a szerep is, ahogy eljátssza. Kár, hogy többet nem látjuk a többi Marvel hős közt.

 
Spidey   2020. 02. 08.

0

Mindennemű Pókemberes filmet imádok de ez egy picit másabb volt mint az elődei. Nagyon érdekes volt hogy ennyi különböző országban és helyen játszódik. Velencébe ahogy segített Mysterionak isteniek a kűzdelmek az Elementálok illúziójában. Látványos és akciódús film.

 
L.Regina   2019. 07. 10.

a nap véleménye

0
Pókember! Pókember! Mindent tud, amit egy póknak kell!

Pókember a hazatérés után ezúttal távol kerül otthonról, és idegenben kénytelen megmenteni a világot. A Végjátékot követően mindenki próbálja feldolgozni a történteket, tovább lépni, és folytatni az addigi normális életét. Peter Parker sincs ezzel má... teljes kritika»

 
iq.csabi   2019. 07. 09.

0

Nagyszerű film! Volt benne egy 15 perces kis periódus, ami kicsit "gagyi" volt, és tudtuk mi fog következni, de ezen kívül fantasztikus film. Jó akció jelenetek, nagyon jó poénok és jó utalások.

 
Félix   2020. 11. 10.

0
Parker visszajött!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Komolyan, ez a legzseniálisabb film, amit valaha láttam. Sok akció, kicsi vígjáték. Nick Fury is szuper karakter. Mikor mindig kopogtattak be az ajtón, és Nick meg Pókember beszélgetett, de király! Ez is inkább tiniknek, nagyobbaknak jó kikapcsolódás. Én élveztem. Már 6 évesen nagyon szerettem a Pókembereket, Hulkot, illetve Supermant. És Thor, mikor gonosz, nagyon király, szóval mindenképp nézzétek meg, ha esetleg eddig még nem láttátok volna! (Amúgy fiú vagyok.)

 
Paulo-Varga   2019. 07. 28.

0
Győzelem vendégpályán – Pókember: Idegenben

Miután a Bosszúállók: Végjáték letarolta a világot, tovább dübörög az MCU, melyben Peter Parker szerepe és jelentősége egyre nő. A Pókember: Idegenben foglalkozik a Stark-hagyaték sorsával, miközben tini road-movie-ként, hagyományos képregény filmkén... teljes kritika»

 
Patya94 Nézhetetlen  2020. 11. 29.

1
Kihasználatlan lehetőség

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sosem éreztem még ilyet. Megvan az az érzés, hogy ülsz a moziteremben sok-sok emberrel együtt, és van egy jelenet, ami annyira ciki, hogy te érzed magad sz*rul? Szinte mindenki átélte már, ez biztos. Na, én és a spanom szó szerint 3 percenként néztün... teljes kritika»

 
imreacs82   2019. 07. 14.

0

A minap láttam a moziban és pontosan azt kaptam a filmtől, amit vártam. Látványos , fordulatos és képi hatásokban gazdag, modern effektekkel és tök jó beszólásokkal.

 
tamas84   2019. 06. 28.

0

Akkor ezt most foglaljuk össze egy mondatban: zseniális! A Marvel tényleg elindult egy tök új és érdekes irányba, Pókember pedig teljesen alkalmas volt arra, hogy megtegye az első lépéseket ebbe az irányba. Van itt meglepetés, humor, dráma és látvány... több»

 
mfos   2019. 07. 16.

0
Végre egy normális Pókember-film!

Őszintén örülök, hogy a Marvel évek óta igyekszik biztosítani a színvonalat, és, hogy minél realisztikusabban adja elő az amúgy elég fantáziadús képregények adaptációit, vagy inkább feldolgozásait. Ez a film is ennek szellemében készült el szerintem.... teljes kritika»

 
DracoDormiens   2019. 07. 03.

0

A Bosszúállók végjáték alapján azt hihettük, hogy vége a bosszúállóknak. Ám ez a film reményt adott a jövőben mindennek. Volt egy rendes és alapozott sztori, egy normális célért küzdő sötét oldal és persze olyanok sem maradhattak ki, mint szerelem, k... több»

 
Karoly Kiss   2020. 11. 13.

0
Jól sikerült film

Pókember hozta a formáját. Ezt megszoktam tőle. Nick Furyról nem lehet sokat mondani, ő is szintén egy Marvel karakter, jobban mondva egy kitalált karakter. Thor (nem tudom, hogy hívják igazából) szintén tetszett. A film akciós, kalandos, vicces. Az akciójelenetek, illetve poénok jól sikerültek. Gratulálok azoknak, akik keszítették, nagyon ügyesek lehetnek. Volt ott a vége felé egy picit para jelenet, de szerintem ez még hangulatosabbá tette az egész filmet. A végén az a tiszta akcióság... plusz pont. Srácok, kérlek benneteket, nézzétek meg!

 
freeman   2021. 12. 25.

0

Király film.

 
voti75   2020. 03. 05.

0
Az eredeti film tökéletes utánzata!

Jó film, mert modern eszközökkel eleveníti meg az eredeti Pókember filmben történt eseményeket. Gyorsabb a cselkény benne, a szereplők karakteresebbek!:) Ajánlható mindnekinek,a ki szereti az izgalmat és a sűrű, gyors cselekményeket!!!

 
Ratroson   2020. 11. 25.

0
Nem nagyon van ennél jobb film, az tuti!

Jól megformázott karakterek, szuper humor, izgalmas akciójelenetek. Éreztem, amit kellett éreznem. Peter Parker a kedvenc Marvel-karakterem, régóta rajongok érte. Most is jól el tudtam lenni Pókember új alkotásán. Végig lekötött. Tiniknek tetszeni fog. A robbanások és a szupererők nagyon jól meg lettek csinálva. A poénok nem megszokottak. Ez a film újat hoz mindenki számára, megérdelmi a 100%-ot. A színészek sem voltak rosszak, sőt! Nagyon is jól játszották a szerepüket. MJ, Pókember szerelme is nagyon kitartó és bátor volt. Megfelelő számú poénok, megfelelő számú játékidő, még a téma is tetszett. A legjobb filmek listámra is feljegyeztem ezt a filmet, amint kijöttem a teremből. Ennél vagányabb, viccesebb, valamint akciósabb filmet nem hiszem, hogy fogok még az életben látni. Hogy ültem be erre a filmre? Úgy, hogy ezen a 2019-es Pókemberen remekül fogok szórakozni. Mi történt? Igazam lett. Bár nem lepődtem meg, hogy ez a film jó lett, hisz az első előzetesből lehetett tudni, hogy ez a film hihetetlen lesz. Már a cím is izgalmas: Pókember - Idegenben. WOW! Ajánlom ezt a filmet.