Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86

Pókember – Idegenben (2019)

Spider-Man: Far from Home
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
24
Képek
12
Videók

Vélemények: Pókember – Idegenben (2019)

 
❤Fanniiii❤   2020. 05. 17.

legújabb vélemény

ez is egy zseniális film!

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

a nap véleménye

Vasember emlékfilm

A legelső pillanattól a központi témája Vasember hiánya. A Marvel univerzum a végjátékkal befejezte második generációját, és a Pókember - Idegenben nyitotta meg az új generációt. Azt kell, hogy mondjam,hogy nem kicsit ültek rá a projektre, és ez nem véletlen, hiszen az elmúlt évben pár film nem érte el a kellő érdeklődést, és megosztó kritikákkal illették őket, gondolok itt a Marvel Kapitányra vagy a Venomra. Az új generációt pedig meg kellett alapozni a Végjáték után, mert pár karaktertől el kellett köszönni a film végeztével, ami szintén gyengítette a Marvel stúdiót. De itt jön a DE, az a helyzet, hogy szerintem a második Pókember filmmel az egyik legjobb Marvel filmet sikerült összehozniu... több»


 
Shelby07   2020. 03. 26.

Tom Holland nagyon tehetséges színész és megérdemelte, hogy ő alakítsa a Marvel világában pókembert. Ahogy most is egy érdekes és fordulatos történetet kaptunk ahogy azt a Marvel készítőitől már megszokhattuk. Ólőszőr az eddiginél is cifrább sci-fi gonoszakkal lepett meg minket a film, de csakhamar kiderült, hogy csak a készítők igen nagy fantáziája mutatkozott meg. Mindenesetre nagyon tetszett és nagyon várom a folytatását.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 05.

A szuperhősök nem nyaralnak

Kedvenc hálószövőnk legújabb bevetése hangvételben ott folytatja, ahol a Hazatérés befejeződött: egy lendületes, vicces, látványos, vagyis egy ízig-vérig nyári blockbuster lett a Pókember: Idegenben, melyben nemcsak Peter Parker, hanem mi, nézők is úgy érezhetjük, mintha az egyik Vakáció-filmet (kézenfekvő módon az Európai vakációt) kapnánk meg, jó nagy adag várospusztítással megspékelve. Mindeközben pedig kellőképp reflektál a MCU-n belüli és kívüli dolgokra, utóbbiakra úgy, ahogyan azt egy Marvel-filmtől ritkán láthatjuk. A vélemény helyenként spoilereket tartalmazhat jelen filmre, illetve a Bosszúállók: Végjátékra is. Nem sokkal az előző Marvel-mozi eseményei után járunk: sikerült visszac... több»

 
Norbert93   2019. 07. 07.

A Vég(játék) csak az új kezdete

A film rengeteg stílus tökéletes ötvözete : road-movie, tinikomédia, sci-fi, képregényadaptáció, akciófilm. És mindeze zsúfoltság ellenére külön-külön megáll a lábán az összes stílus, s ez teljesítmény a javából. A filmet mindenhol felöleli Tony Stark szelleme és hagyatéka, ott van mindenhol, teljesen érthető módon. Végre választ kapunk sok Végjátékbeli kérdésünkre is, hogy mégis mi lett a világgal és hogyan állt vissza a rend. Szerencsére a Marvel nem hasalt le a Végjáték után, felveszi a kesztyűt és tartja magát, fordulatokban és cselekményekben gazdag filmet tesz le elénk az asztalra.

 
Orosz István   2019. 07. 08.

Nekem az első rész nem igazán hozta azt a színvonalat amit az előző két előd hozott. Nekem túlságosan is elveszett, és gyerekes volt maga ez az új Peter Parker. Aztán úgy a sorsfordító végjáték után, úgy látszik hogy hősünk karaktere egyre jobban kezd kiteljesesni. Bár voltak a filmben nagyon gyerekes dolgok, és olykor olykor felnéztem hogy ez azért nem jellemző a Marvel világára, de alapvetően szerintem szemet lehet hunyni felette. Mysterio karaktere zseniálisan volt megoldva, nagyon jól összekapcsolták az előző marvel filmek eseményeivel. Aggódtam, hogy nem fogja megállni a helyét pókember ellenségei között, de kellemesen kellett csalódnom. Kicsit hiányzik Stan cameo jelenetei, de filmnek megvan a varázsa. A betűk utáni két rövid de fontos rész már türelmetlenné tett, és egyre jobban várom a közelgő marvel, és egy a barátságos és közkedvelt Pókember harmadik részét is.

 
HETEDIK   2019. 07. 07.

Sokkal jobb mint az első próbálkozás. Pörgősebb, látványosabb és viccesebb is, még az általam finoman szólva sem kedvelt bosszúállók marhaságok sem zavartak. Jake Gyllenhaal első Marveles fellépése Mysterio-ként pedig egész jól sikerült, csont nélkül hozta az illúzió nagymesterét, persze egy ilyen jó színésztől ezt el is várjuk. Nekem a hosszú évek alatti Pókember váltások közül a mostani vonulat tetszik legkevésbé, de ebben a filmben kellemesen csalódtam!

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

Imádtam minden percét. Zseniális, pörgős, látványos és csattanókban sincs hiány. Egész jó kis "főgonoszt" rittyentett nekünk Jake. Többet is megtudtam volna a háttértörténetéről szívesen. Az illúziók amiket kreált egyszerűen a székbe bilincselték a nézőt. Hátborzongató volt ahogy a hógömbben áll Póki. Egyedül ez a nagyon gagyi tinis csókjelenetet nem tudtam hova rakni de fogjuk rá hogy 16 évesek és hát legyen...hátha legközelebb már aranyosabbak lesznek a 3. Részben :) A pókösztönt nem igazán értem miért kell pókmicsodára megváltoztatniXD

 
MMcFly2015   2019. 07. 16.

A Bosszúállók: Végjáték után is képesek nagyot alkotni a MFU-nál!

Anno a Pókember: Hazatérés, be kell vallanom, nem tetszett, de azóta az Infinity Saga tett arról, hogy a Tom Holland által megtestesített figurát megszeressük, így nagy meglepetést nem okozott az Idegenben műfaja (tini-vígjáték). Röviden, de hatásosan felvázolják a Végjátékban látottak utáni helyzetet, milyen az élet Vasember nélkül. A film első egy órájában minden adott a minőségi tini filmes szórakozáshoz. Rengeteg poén és látvány jut a nézőknek. Mégis, az elementálos csatáktól és Mysterio szerepétől nem voltam elájulva, számomra a nem túl sikeres Hihetetlen Hulk jeleneteit idézte fel... Nem éreztem igazi MARVEL filmnek, ám jött a csattanó. TE JÓ ÉG, DE MÉG MEKKORA! Innentől kezdve a film... több»

 
harnas1207   2019. 07. 18.

Számomra Pókember annyira gyenge és érdektelen volt, hogy értettem miért tolták tele a filmet tini poénokkal. Kicsit olyan érzésem volt, mintha ez a film a fiatalabb generációt akarná megfogni és beszippantani a Marvel univerzumba. Mint külső szemlélő a film sztoriját röhejesen bénának találtam, a főszereplő pedig az egyik legunalmasabb karakter a világban. Ha ezen az úton halad tovább a Marvel, akkor olyan minőségbeli zuhanásnak leszünk szemtanui, mint az új Star Wars esetében.

 
BoBamburg   2019. 07. 11.

Az elején kissé megijedtem. Megijedtem, mert az előző pókember film nem nyerte el a tetszésem. És ez sem indít túl fényesen, konkrétan az első fél óra egy hihetetlenül pocsék romantikus tini vígjáték. De a legrosszabb fajta. Aztán ahogy beindul a film, kezdődik a szuperhősködés minden frankó lesz. Mysterio karaktere tökéletes, történet és látvány szintén nagyon jó. Úgy-ahogy kárpótolt az előző részért.

 
czerik   2019. 09. 22.

Igazi marvel karakter lett a fiatal kis Pókemberből. Nagyon tetszik a színész és a szerep is, ahogy eljatsza. Kár, hogy többet nem látjuk a többi marvel hős közt.

 
Timon   2019. 11. 27.

Spoileres lehet. Annyira ez annyira jó volt, mint egy néhányszor megnézhető akció-látványvilág, meg poénok is akadtak benne bőven.Viszont mégis ennél a résznél elhatárroztam, hogy számomra a Marvel-univerzumnak a Végjátéktól vége van, akármennyire is folytatható lett.Leginkább azért, mert nekem szinte a halálom egy szériában azt figyelni, hogy pl. Spoiler! - visszatér XY, meghal benne XY, ezért volt ez meg az, ezeket kell látni előtte,és ilyenek akár a végtelenség tudnának menni.Nem mintha bajom lenne ezzel, mint képregénysztorik határt nekem ismerő világával, csak nem bírom követni. 10/7,8

 
Nagyonjóképű   2020. 02. 24.

Tom Holland véleményem szerint a legjobb pókember, de ez a rész nem hozta az elvárásaimat. Látványilag rendben volt, de a történet maga szerintem gyengécskére sikeredett.

 
iq.csabi   2019. 07. 09.

Nagyszerű film! Volt benne egy 15 perces kis periódus, ami kicsit "gagyi" volt, és tudtuk mi fog következni, de ezen kívül fantasztikus film. Jó akció jelenetek, nagyon jó poénok és jó utalások.

 
Ákos Varga   2019. 07. 28.

Győzelem vendégpályán – Pókember: Idegenben

Miután a Bosszúállók: Végjáték letarolta a világot, tovább dübörög az MCU, melyben Peter Parker szerepe és jelentősége egyre nő. A Pókember: Idegenben foglalkozik a Stark-hagyaték sorsával, miközben tini road-movie-ként, hagyományos képregény filmként, de annak görbe tükreként is megállja a helyét. Sok kérdés tornyosul a Marvel filmes univerzumának további sorsa körül (még úgy is, hogy nemrég pontos menetrend érkezett a következő évek szuperhős-őrületeinek megjelenéséről), ám a Marvel Kapitány figuráját és a róla készült filmet övező enyhébb fanyalgás után a Hazatéréssel az MCU-ba integrált Pókember legújabb kalandjai bizakodásra adhatnak okot, legalábbis ami a franchise jövőbeli meghatározó... több»

 
imreacs82   2019. 07. 14.

A minap láttam a moziban és pontosan azt kaptam a filmtől, amit vártam. Látványos , fordulatos és képi hatásokban gazdag, modern effektekkel és tök jó beszólásokkal.

 
Artúr   2019. 08. 22.

Vaspók, pókvas, vaspókember, pókvasember

I. A laza: Szerintem a film valahogy kéri, hogy könnyeden és lazán nyilatkozzanak róla. Tom Holland, olyan neutrális érzelmeket keltettél bennem, mint egy szürke öltöny egy meleg nyári napon. Zendaya: 1000 kérdésem van. Hova lett a vezetékneved??? Mi ez a 'hájp'(hype) körülötted? Samuel L. Jackson: hárrrrrrr; Jon Favreau: cuki vagy, te 'farce' örököse a középkori francia vásári bohózatnak, csak meg ne halj nekem II. A depis: A látszatvalóságról szól ez a film? Azt üzeni, hogy rá kell döbbennünk, hamis hősöket gyártunk magunknak? Legalábbis hagyjuk magunkat becsapni? A problémákat magunk generáljuk? A Marvel-univerzum által megteremtett hősök csak azért kellenek, hogy arra a másfél órára elf... több»

 
L.Regina   2019. 07. 10.

a nap véleménye

Pókember! Pókember! Mindent tud, amit egy póknak kell!

Pókember a hazatérés után ezúttal távol kerül otthonról, és idegenben kénytelen megmenteni a világot. A Végjátékot követően mindenki próbálja feldolgozni a történteket, tovább lépni, és folytatni az addigi normális életét. Peter Parker sincs ezzel másképp. A szuperhős szerepet szüneteltetve csak az iskolai kirándulásra akar koncentrálni, és arra, hogy elmondja érzéseit kiszemeltjének. Ám a nagy erő nagy felelősséggel jár, és hála Nick Fury-nak és egy opcionális világvégének, hősünk kénytelen lesz változtatni addigi tervein. Az európai helyszínek nagyom jól állnak a filmnek, és jól ki is használják őket: az ütközetek, a harcok, a rombolás mind nagyon látványosak és jól koreografáltak. Az egyi... több»

 
Spidey   2020. 02. 08.

Mindennemű Pókemberes filmet imádok de ez egy picit másabb volt mint az elődei. Nagyon érdekes volt hogy ennyi különböző országban és helyen játszódik. Velencébe ahogy segített Mysterionak isteniek a kűzdelmek az Elementálok illúziójában. Látványos és akciódús film.

 
mfos   2019. 07. 16.

Végre egy normális Pókember-film!

Őszintén örülök, hogy a Marvel évek óta igyekszik biztosítani a színvonalat, és, hogy minél realisztikusabban adja elő az amúgy elég fantáziadús képregények adaptációit, vagy inkább feldolgozásait. Ez a film is ennek szellemében készült el szerintem. Másrészt, amennyire unszimpi volt a mostani Pókembert játszó színész első látásra (átlagos nyaller amcsi színésznek hittem), és amennyire borzasztóan zavart a Mary Jane-t alakító színész látható származása (a képregényekkel ellentétben ő szerintem nem a tipikus fehér bőrű, amerikai lány), olyannyira váltak ezáltal a film által a kedvenceimmé. Pókember végre nem túlzottan depis, idióta, béna és a felelősségtudatban fetrengő hős, hanem mérsékelten... több»

 
voti75   2020. 03. 05.

Az eredeti film tökéletes utánzata!

Jó film, mert modern eszközökkel eleveníti meg az eredeti Pókember filmben történt eseményeket. Gyorsabb a cselkény benne, a szereplők karakteresebbek!:) Ajánlható mindnekinek,a ki szereti az izgalmat és a sűrű, gyors cselekményeket!!!

 
DracoDormiens   2019. 07. 03.

Bosszúállók végjáték alapján azt hihettük hogy vége a bosszúállóknak. Ám ez a film reményt adott a jövőben mindennek. Volt egy rendes és alapozott story, egy normális célért küzdő sötét oldal és persze olyanok sem maradhattak ki, mint szerelem, kínos helyzetek és jó humorú poénok. Tony Stark szelleme átjárta az egészet olyan volt mintha végig ott lenne, csak nem látnánk őt. A végén két rejtett jelenet van, érdemes megvárni. :) Csak ajánlani tudom! :)

 
HappyOptimus   2019. 07. 05.

Ez egyszerűen valami elképesztően fantasztikusra sikeredett, nagyon méltó lezárása a harmadik fázisnak, bár kicsit úgy érzem, hogy Pókember karakterét még mindig nem igazán merték megmérettetni a film készítői, mintha attól tartanának, hogy hiteltelenné válik kedvenc szuperhősünk. Szerintem egy picivel több merész ötletet kellett volna belevinni.

 
ringololol   2019. 07. 04.

Ez a film nagyon ott van, nagyon szépen kiforrott ez az univerzum így a harmadik fázis végére, egy nagyon jó kis folytatást vetít előre, és nem csak a már megszokott filmekkel kapcsolatban, érezhetően a Marvel nyit valami egészen új felé. Imádtam a Pókember: Idegenbent, és örülök, hogy nem hagyott cserben a film a korábbi sikereken felbuzdulva, hogy lényegében továbbra is nagyon odafigyelnek a részletekre!

 
michal   2019. 06. 30.

Jon Watts olyan filmet rakott össze, ami minden sarkon meg tud lepni. Nagyszerű sztori és párbeszédek, Gyllenhaal és Tom Holland párosa nagyszerű, és az egész film narratívája pedig több, mint imponáló. Ahonnan elkezdődik és ahol véget ér... bes!+arás, ennyi jut eszembe. :) Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy a Pókember: Idegenbennek ott a helye a legjobb Marvel-filmek között, és abban is biztos vagyok, hogy nem most láttam utoljára. Legszívesebben már most visszamennék még egy körre.

 
tamas84   2019. 06. 28.

Akkor ezt most foglaljuk össze egy mondatban: zseniális! A Marvel tényleg elindult egy tök új és érdekes irányba, Pókember pedig teljesen alkalmas volt arra, hogy megtegye az első lépéseket ebbe az irányba. Van itt meglepetés, humor, dráma és látvány minden mennyiségben, és bár kevésbé ambiciózus, mint mondjuk a Végjáték, ennek ellenére azt mondom, hogy a Pókember: Idegenben a maga módján van olyan jó, mint a Bosszúállók 4 volt. Le a kalappal az alkotók előtt, ez a film egyszerűen kötelező!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.