Rólam

Hegedűs István (31)

Aktívan 2016.01.01 óta használom a Mafab.hu-t. Átlagosan havi 4x járok moziba. Mondhatni, az a minimum, az adott premier listától függően. Soha nem nézek meg kamerás-mozis minőségben filmet, ezen a téren adok a minőségre. Ha kimarad moziban, akkor várok a DVD/Blu-ray megjelenésig. 

Akár egyedül is beülök a terembe, ha érdekel az adott film. Egy szabályom van: horrort és vígjátékot csak társasággal szabad nézni, ez is fokozza az élményt. 

---- 
UPDATE! 

Sajnos 2020-tól az időbeosztásom nem engedhette meg, hogy a filmeket habzsoljam... majd a Covid helyzet a szeretett mozit is tönkretette, így az aktivitásom főként ezek miatt SZÜNETEL! :) 

Vélemények (487)

2023. 07. 25.
EL KELL ENGEDNI A...
Az első Hangyák a gatyában a szememben klasszikus! A filmnek „semmi” folytatásértéke nincs, mondhatni, csak az alap koncepciót áthelyezték 2020-as kamaszoknak. Ami meglep... több»
Nem nézhetetlen! Egy hatodik Home Alone filmnél ez bizony dícséret...
Ovizsaru 2, Hull a pelyhes 2, Beethoven 5, Denis a komisz karácsonya, és sajnos lehetne cifrázni a rosszabbnál rosszabb filmcímeket, ami egy sikeres, már-már klasszikusna... több»
2019. 11. 03.
Stan és Pan a kulisszák mögött
Sosem tartozott a kedvenceim közé a Stan és Pan duó, de mindig is elismerve tekintetettem a munkásságukra, hisz belevésték nevüket a filmtörténelembe. (Megjegyzés: Érdek... több»
2019. 11. 03.
Az ítélet napja 2.0
Valljuk be, a Terminator 2 utáni próbálkozások finoman szólva is kivétel nélkül elbuktak! Okkal érezzük, hogy azzal a két – most már klasszikus – sci-fi akciófilmmel kifú... több»
2019. 10. 24.
A műfajkeveredés sokszor jól sülhet el. A Hold árnyékában lehet egy érv ez mellett, hisz remekül ötvözi a sci-fi műfajt a krimivel. Az időutazással foglalkozó filmeket im... több»