Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

The Walking Dead (2010-2021)

The Walking Dead
Filmadatlap
 
106
Szereplők
96
Vélemények
410
Képek
22
Videók

Galéria (410)

Videók (22)

 
Caravaggio1978   2022. 03. 14.

legújabb vélemény

2
Lehet velem van a baj, de nevetségesnek találtam.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Talán ki is tudom ezt fejteni pár mondatban: Zombihorda? Voltaképpen az egész sorozatban nem is jelentenek veszélyt senkire, kivéve talán Negant. Ebben a sorozatban zombik elveszítették minden "zombisságukat" és olyanok, mint valami rohadó madárijesztők serege, akik mindenhol ott vannak, de igazából semmit nem számítanak. Amikor tizenegy évesek csapnak bele késeket a zombifejekbe, akkor rájön az ember, hogy ez inkább vicces meg poénos, de nem érezhető, hogy bármiféle fenyegetés, feszültség lenne az egészben. Ez az egész sorozatáradat szerintem csak egy kultfaktor: - "jaj, igen, én is láttam, néztem stb." - van miről beszélni. Zsibbasztóan unalmas volt az egész sorozatvezetés, maga a történet jó lenne, de ez igazándiból maradhatott volna egy képregény, a filmes megvalósítás egy Dallasra emlékeztet, történnek dolgok, de mégsem történik semmi, csak ülünk, nézzük, nézzük, és ismét nem történik semmi. Történet sincs, az egyetlen lényegi dolog, ami történt a legelső évad óta annyi, hogy Negan végre jól megérdemelten szétverte a fejét Glennek. Tele számomra fájdalmas dialógusokkal és gagyi konfliktusokkal. Ez nem a mi korunkba való már szerintem, csak nosztalgiázni. Ismétlem magam: Dallas, zombis verzió, de a zombik is inkább egy olcsó kategóriás vígjátékból kerültek a sorozatba.

 
indingo   2017. 10. 15.

4

Mindenképpen a legszínvonalasabb zombis sorozat. A története végig pörög, nincsenek nagy üresjáratok és logikai bakik. A szereplők igazi karakterek, jól kidolgozottak.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 28.

3

Zseniálisan indul, és a lélegzetem is elállt az első három évadtól. A negyedik és ötödik már csendesedett és más irányba indult el. Kezdett átmenni teleregénybe, és a tempója is öreg papis lett. A hatodik nekem a vízválasztó, és sajnos egyre lejjebb ... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

1

Ezt a zombis, apokaliptikus témát ez a sorozat emelte tökélyre. Minden tekintetben a lehető legjobb lett. Habár volt pár évad ami kissé lentebb adott az elvárásokból de még így is.

 
rbernadett   2016. 03. 13.

1

Sokadig évad után sajnos azt kell mondanom, hogy a sorozat mostanra már csak ismétli önmagát. Egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egy jó ötlet kevés ahhoz, hogy több évadnyi történet legyen belőle. A sorozat kezdeti sikere teljesen érthető volt annak ... több»

 
Diesel   2018. 02. 12.

1

Maga az sztori, a cselekmények izgalmasak. Igyekeznek felvázolni egy zombi apokalipszis túlélő történetet. Azért írtam hogy igyekeznek mivel sok sok résznél éreztem (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül) hogy egy helyben topognak folyamatosan. Nem ... több»

 
Shelby07   2018. 01. 31.

1

Már az első résztől kezdve tudtam, hogy az egyik kedvenc filmem lesz. Imádom a zombis történeteket és ez egy tökéletes. Nagyon jól kidolgozott történet, nagyszerű színészek, a zombik is eszméletlenül jól ki vannak dolgozva. Nagyon érdekes és izgalmas... több»

A film összbevétele 151 441 dollár volt (imdb.com).

 

A zombik egyáltalán nem pislognak: az utómunkálatok során kivágják a pislogásokat.

(Archívum)
 

A karakterek eredetileg egy középiskolában vertek tanyát börtön helyett.

(Archívum)
 

Daryl nem szerepel a képregényben, ahogy Merle és Sasha sem.

(Archívum)
 

Mindannyian megvásárolhatjuk Daryl nyílpuskáját a Walmartban 67 ezer forintért.

(Archívum)
 

Edwin Jennert, az Atlantai járványügyi központ tudósát valós ember ihlette.Edward Jenner angol kutató aki 1970-ben kifejlesztette a himlő vakcinát.

(LucyGy)
 
Egy újabb évad eltelt a zombi-apokalipszis óta, Rick Grimes és követői Terminusból Alexandriába mentek, de hogy valóban eljutottak-e A-ból B-be, az egyáltalán nem biztos. KRUSOVSZKY DÉNES ÍRÁSA. több»
 
A 7. évad úgy vonulhat be a Walking Dead történetébe, hogy ebben mondtunk végképp búcsút a zombiknak. A kóborlók lassan puszta látványossággá, helykitöltő elemmé silányultak a róluk elnevezett sorozatban. A túlélők polgárháborújában, az Észak Dél elleni konfliktusában már egyértelműen az ember az úr. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
A The Walking Dead visszatalált egykori hangjára, szépen ívelt, drámától és akciótól nem mentes realista zombihorrort kapunk, ahol a főszereplők olyanok, mint mi: átlagosak és tele vannak indulattal. több»