Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
88%
Filmadatlap
 
106
Szereplők
92
Vélemények
410
Képek
24
Videók
 
Robinson76   2020. 11. 19.

legújabb vélemény

1
Van, hogy a kevesebb néha több...

Még időben sikerült elkaszálnom a sorozatot, és hosszútávon talán jól is tettem, hogy egy idő után nem folytattam, mert azóta sokan megerősítettek abban, amit már ideje korán éreztem. Az epizódok és évadok változó színvonalúak, jók és gyengébbek követik egymást, nagyon hullámzó ez a széria, és sokszor csak egy helyben áll, mintha elfogyott volna az ötlet... Mivel amúgy sem zsánerem a horror- zombi kombináció – bár elismerem, hogy műfajában talán a legjobb –, csak szimplán jó róla a megítélésem.

 
indingo   2017. 10. 15.

3

Mindenképpen a legszínvonalasabb zombis sorozat. A története végig pörög, nincsenek nagy üresjáratok és logikai bakik. A szereplők igazi karakterek, jól kidolgozottak.


 
rbernadett   2016. 03. 13.

1

Sokadig évad után sajnos azt kell mondanom, hogy a sorozat mostanra már csak ismétli önmagát. Egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egy jó ötlet kevés ahhoz, hogy több évadnyi történet legyen belőle. A sorozat kezdeti sikere teljesen érthető volt annak ... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

1

Ezt a zombis, apokaliptikus témát ez a sorozat emelte tökélyre. Minden tekintetben a lehető legjobb lett. Habár volt pár évad ami kissé lentebb adott az elvárásokból de még így is.

 
Diesel   2018. 02. 12.

1

Maga az sztori, a cselekmények izgalmasak. Igyekeznek felvázolni egy zombi apokalipszis túlélő történetet. Azért írtam hogy igyekeznek mivel sok sok résznél éreztem (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül) hogy egy helyben topognak folyamatosan. Nem ... több»

 
Shelby07   2018. 01. 31.

1

Már az első résztől kezdve tudtam, hogy az egyik kedvenc filmem lesz. Imádom a zombis történeteket és ez egy tökéletes. Nagyon jól kidolgozott történet, nagyszerű színészek, a zombik is eszméletlenül jól ki vannak dolgozva. Nagyon érdekes és izgalmas... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

1

Hol is lehetne kezdeni...talán ott, hogy alapvetően egy jó zombis horror filmet nehéz jól megcsinálni, pláne egy sorozatot, de rendkívüli lett. Azon belül, hogy "hullámvasútként" voltak jó és gyengébb évadok egy nagyszerű sorozatot láthatunk évek ót... több»

Galéria (410)

Videók (24)

A film összbevétele 151 441 dollár volt (imdb.com).

 

A zombik egyáltalán nem pislognak: az utómunkálatok során kivágják a pislogásokat.

(Archívum)
 

A karakterek eredetileg egy középiskolában vertek tanyát börtön helyett.

(Archívum)
 

Daryl nem szerepel a képregényben, ahogy Merle és Sasha sem.

(Archívum)
 

Mindannyian megvásárolhatjuk Daryl nyílpuskáját a Walmartban 67 ezer forintért.

(Archívum)
 

Edwin Jennert, az Atlantai járványügyi központ tudósát valós ember ihlette.Edward Jenner angol kutató aki 1970-ben kifejlesztette a himlő vakcinát.

(LucyGy)
 

A 17 halál esetből, ami az embereket érintette a harmadik évadban, mindössze 3-at okozták a járkálók.

(LucyGy)
 

A koborlókat,zombikat alakító statisztáknak speciális zombi iskolába kell járniuk. Elmondásuk szerint ˇˇúgy kell menni mintha hajnali kettőkor full részegen haza felé tartanánkˇˇ.

(LucyGy)
 

Norman Reedus azaz Daryl főszerepet játszott Lady Gaga Judas című klipjében.

(LucyGy)
 

T-Dog igazi neve Theodore Douglas volt.

(LucyGy)
 

Az epizódban, amikor Merle (Michael Rooker) a tetőről lövöldözik, egy fegyveres osztagot riasztottak a helyszínre, mert a közelben lakó szomszédok azt hitték, orvlövész ólálkodik a tetőn.

(LucyGy)
 
Robert Kirkman története, amely a képregények világából öt éve átcsoszogott a tévék képernyőjére, egy iszonyú tökös résszel indította a szezont. több»
 
Egy újabb évad eltelt a zombi-apokalipszis óta, Rick Grimes és követői Terminusból Alexandriába mentek, de hogy valóban eljutottak-e A-ból B-be, az egyáltalán nem biztos. KRUSOVSZKY DÉNES ÍRÁSA. több»
 
A The Walking Dead visszatalált egykori hangjára, szépen ívelt, drámától és akciótól nem mentes realista zombihorrort kapunk, ahol a főszereplők olyanok, mint mi: átlagosak és tele vannak indulattal. több»