Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88

The Walking Dead (2010)

The Walking Dead
Filmadatlap
 
106
Szereplők
89
Vélemények
410
Képek
26
Videók
The Walking Dead
 
Exposeman   2020. 02. 17.

legújabb vélemény

A legjobb sorozat amit eddig láttam

Már az elején tudtam,hogy ez egy kedvenc sorozat lesz.Nagyon nem kedvelem a zombis filmeket, viszont ez valami más.Egy nagyon összefüggő történet,nem csak a zombi kaszabolásról szól, sok fordulatos történettel színezve nagyon elnyerte a tetszésemet.

 
indingo   2017. 10. 15.

Mindenképpen a legszínvonalasabb zombis sorozat. A története végig pörög, nincsenek nagy üresjáratok és logikai bakik. A szereplők igazi karakterek, jól kidolgozottak.


 
Shelby07   2018. 01. 31.

Már az első résztől kezdve tudtam, hogy az egyik kedvenc filmem lesz. Imádom a zombis történeteket és ez egy tökéletes. Nagyon jól kidolgozott történet, nagyszerű színészek, a zombik is eszméletlenül jól ki vannak dolgozva. Nagyon érdekes és izgalmas, mindig tud váratlan és meglepő fordulatokat okozni a nézői számára. A karakterek közül néhányan olykor-olykor tudnak idegesítőek lenni, de elnézhető, tekintve azt hogy legalább egy ilyen sorozatban/filmben lennie kell. Szóval igen, nagyon jó és élvezhető, én az első résztől kezdve csak úgy faltam az évadokat.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Hol is lehetne kezdeni...talán ott, hogy alapvetően egy jó zombis horror filmet nehéz jól megcsinálni, pláne egy sorozatot, de rendkívüli lett. Azon belül, hogy "hullámvasútként" voltak jó és gyengébb évadok egy nagyszerű sorozatot láthatunk évek óta. Megmutatja, hogy nem csak a "zombiktól" kell félni hiszen az emberek még egy vírus után is ami szinte kiírtja az emberiséget egymás ellen tud fordulni...Top sorozat mind a karakterek mind az, ahogy megvalósították a zombikat nagyszerű.

 
rbernadett   2016. 03. 13.

Sokadig évad után sajnos azt kell mondanom, hogy a sorozat mostanra már csak ismétli önmagát. Egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egy jó ötlet kevés ahhoz, hogy több évadnyi történet legyen belőle. A sorozat kezdeti sikere teljesen érthető volt annak újszerűsége miatt, viszont mostanra, mikor már tucatjával ontják a hasonló témájú szériákat, csak a rajongók tartanak ki mellett. Hozzáteszem ez a létszám még mindig nagy, de nem egyenes arányos a minőséggel. Értem én, hogy nem tudnak már újat kitalálni, a sorozat nézettsége mégis megköveteli a folytatás ezért muszáj valamit, de könyörgöm miért ugyanoda lyukadunk ki minden évadban. SPOILER! Innen ne olvassa, aki még nem látta, de meg szeretné nézni a sorozatot. A történet mostanra ez. Megyünk, megyünk, mendegélünk majd találunk egy kolóniát, amit valami megalomániás vezet, akit előbb-utóbb legyőzünk, de addigra a zombik betörnek az addig biztonságosan működő telephelyre és menekülni kell. Megyünk, megyünk, mendegélünk majd eljutunk egy kolóniához, amit egy megalomániás vezet, akit előbb-utóbb sikerül legyőzni, de mire átvesszük a hatalmat betörnek a zombik és el kell mennünk.. Új szereplők jönnek mennek, de a régiek maradnak. Szóval mostanra már én is csak a megszokás miatt nézem, de ha lehetne mérni a nézettségen felül a lekötöttséget is, akkor szerintem a sorozat ezen mutatója nem csak nálam mutatna visszaesést. Ezt a véleményt a 6. évad közepén írom, meglátjuk, hogy a későbbiekben változni fog-e.

 
Robert Kirkman története, amely a képregények világából öt éve átcsoszogott a tévék képernyőjére, egy iszonyú tökös résszel indította a szezont. több»
 
Egy újabb évad eltelt a zombi-apokalipszis óta, Rick Grimes és követői Terminusból Alexandriába mentek, de hogy valóban eljutottak-e A-ból B-be, az egyáltalán nem biztos. KRUSOVSZKY DÉNES ÍRÁSA. több»
 
A The Walking Dead visszatalált egykori hangjára, szépen ívelt, drámától és akciótól nem mentes realista zombihorrort kapunk, ahol a főszereplők olyanok, mint mi: átlagosak és tele vannak indulattal. több»

A film összbevétele 151 441 dollár volt (imdb.com).

 

A zombik egyáltalán nem pislognak: az utómunkálatok során kivágják a pislogásokat.

(Archívum)
 

A karakterek eredetileg egy középiskolában vertek tanyát börtön helyett.

(Archívum)
 

Daryl nem szerepel a képregényben, ahogy Merle és Sasha sem.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.