Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Stephen King: Az (1990)

It
Filmadatlap
 
28
Szereplők
28
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
HannaK   2020. 09. 23.

legújabb vélemény

1

Kicsit tömény volt az egész film. Ugrottunk jó pár évet a történetben, de valahogy az egy homályos folt hogy akkor mi is történt a szereplőkkel.

 
indingo   2017. 05. 14.

1

Sokkal rémisztőbbre számítottam. A történet maga tetszett, a gyerekkori rész talán még jobban is. Picit hosszúnak találtam, miután felnőttként újraegyesült a banda ott kicsit leült a sztori. A vége az óriás gagyi pókkal és a feleség bringára ültetésé... több»


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 08. 17.

1
Ebben mi az ijesztő?

A remake körüli felhajtás kellőképp kíváncsivá tett minket az Az eredeti adaptációjára, így nemrégiben megnéztük. Elöljáróban leszögezném, hogy én nem láttam kiskoromban, emiatt pedig nem alakult ki az a fajta „bohócfóbiám”, amelyet állítólag ez az a... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nagyon szeretem Stephen King műveit úgy ahogy vannak. Viszont szerintem itt azért lehetett volna sokkal ijesztőbb formát is adni a sorozatnak. Mindenesetre nem vészesen rossz.

 
HercegPeter   2017. 08. 03.

0

Mai szemmel egyáltalán nem félelmetes, sőt gagyi, de ha a saját idejében nézzük, akkor rendben van. Nekem is jobban tetszett régebben. Persze a mai horrorok effektjei és számítógépes trükkjei mellett ez nem is csoda. Olvasni nem olvastam, talán az a ... több»

 
GedyPapa   2017. 05. 08.

0

Hú de féltem ettől a filmtől annak idején, amikor láttam. A második részét egy darabig meg se mertem nézni, hisz az első nagyon beparáztatott. Aztán most visszanézve kicsit furcsállom a saját magaviseletem is, de már kitolódott az ingerküszöböm. A re... több»

 
Szilonka   2017. 06. 06.

0

Nem annyira pedisilős és a kezdetekről sem tudtunk meg sokat. Maga a sztori nem pörgős, de izgalmas, feleltei a néző figyelmét.

Galéria (13)

Harry Anderson
Dennis Christopher
Brandon Crane
Adam Faraizl
Marlon Taylor
Jonathan Brandis
Ben Heller
Adam Faraizl
Tim Curry
Tim Curry
Chelan Simmons

Videók (1)

 

Tommy Lee Wallace szerint a Mike fotóalbumában mozgó fényképeket volt technikailag a legnehezebb megoldani.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kínai étteremben játszódó jelenetet három napig forgatták. Pennywise "szerencsesütijeit" bábjátékosok mozgatták az asztal alatt és kézi kamerával vették fel, hogy ijesztőbb legyen.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A fiatal Henry Bowerst alakító, utálta, hogy niggernek kell szólítania Mike-ot, vagyis Marlon Taylort. Így a felvételek után nem győzött tőle bocsánatot kérni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Pennywise, a bohóc haja az őt játszó Tim Curry eredeti "sörénye".

(Archívum)
 

A felnőtt szereplőknek vigyázniuk kellett, hogy hova nyúlnak a csatornában, mert nagy volt a tetanusz fertőzés veszélye.

(rbernadett)
 

Tim Curry érkezett elsőnként mindig a forgatásra, mert sokáig tartott mire felrakták rá a sminket.

(rbernadett)
 

SPOILER! Tim Reid nagyon csalódott volt, hogy nem dolgozhatott a pók bábuval, ahogy a többiek.

(rbernadett)
 

John Ritter bevallottan nagy Stephen King rajongó volt.

(rbernadett)
 

Harry Anderson sokat rögtönzött Richie egysorosaiból.

(rbernadett)
 

A DVD kommentárban elhangzik, hogy a szereplők mindegyike kellemes emlékeket idéz a forgatásról és mindannyiuk fontos tapasztalatokkal lett gazdagabb.

(rbernadett)