Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
27
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
drg0602   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

Egészen magával ragadó jó légkör, helyenként brutális hangulat, ami párosul nagyon jó történettel. Egészen zseniális alkotás!

 
indingo   2017. 05. 14.

Sokkal rémisztőbbre számítottam. A történet maga tetszett, a gyerekkori rész talán még jobban is. Picit hosszúnak találtam, miután felnőttként újraegyesült a banda ott kicsit leült a sztori. A vége az óriás gagyi pókkal és a feleség bringára ültetésével nem tetszett. Nagyon kíváncsi vagyok a 2017-es verzióra, az előzetese nagyon bejött.Ahogy láttam végig gyereke maradnak a történetben.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 08. 17.

Ebben mi az ijesztő?

A remake körüli felhajtás kellőképp kíváncsivá tett minket az Az eredeti adaptációjára, így nemrégiben megnéztük. Elöljáróban leszögezném, hogy én nem láttam kiskoromban, emiatt pedig nem alakult ki az a fajta „bohócfóbiám”, amelyet állítólag ez az alkotás nyújt. Huszonéves fejjel viszont inkább a vicc kategóriájához közelít az idejétmúlt effektjeivel és az előre látható jumpscare-ekkel. Horrorként tehát nem tudott funkcionálni számomra az 1990-es Az, s csak reménykedni tudok benne (de az előzetesek alapján biztosan így lesz), hogy az új változata azért ennél ijesztőbbre sikerül. Ha a mai szemmel megmosolyogtató trükköktől eltekintek, akkor viszont kiemelném a történetvezetését a filmnek, ah... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

Nagyon szeretem Stephen King műveit úgy ahogy vannak. Viszont szerintem itt azért lehetett volna sokkal ijesztőbb formát is adni a sorozatnak. Mindenesetre nem vészesen rossz.

 
HercegPeter   2017. 08. 03.

Mai szemmel egyáltalán nem félelmetes, sőt gagyi, de ha a saját idejében nézzük, akkor rendben van. Nekem is jobban tetszett régebben. Persze a mai horrorok effektjei és számítógépes trükkjei mellett ez nem is csoda. Olvasni nem olvastam, talán az a verzió jobban tettszene és a befejezés is jobb lenne a képzeletemben. A történet jó, de nekem a kivitelezés sajnos nem tetszett. Gondolok itt főleg a színészek gyenge munkájára, kivéve Tim Curry-t. Sajnos a szinkron sem valami eget rengető. A remake előtt azért mégiscsak illett újra megnézni. Kíváncsian várom, mit tudnak kihozni belőle, de nekem jó előérzetem van.

Harry Anderson
Dennis Christopher
Brandon Crane
Adam Faraizl
Marlon Taylor
Jonathan Brandis
Ben Heller
Adam Faraizl
Tim Curry
Tim Curry
Chelan Simmons
 

Tommy Lee Wallace szerint a Mike fotóalbumában mozgó fényképeket volt technikailag a legnehezebb megoldani.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kínai étteremben játszódó jelenetet három napig forgatták. Pennywise "szerencsesütijeit" bábjátékosok mozgatták az asztal alatt és kézi kamerával vették fel, hogy ijesztőbb legyen.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A fiatal Henry Bowerst alakító, utálta, hogy niggernek kell szólítania Mike-ot, vagyis Marlon Taylort. Így a felvételek után nem győzött tőle bocsánatot kérni.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.