Gyilkos elmék (2005-2023)

Criminal Minds

JRD   2022. 03. 16.

A nagy kedvenc...

Minden, ami nem szokványos krimi, azt szeretem. És ez valahol nem szokványos. A profilozás ma már nem jár gyerekcipőben, fontos tudományág a rabló-pandúr játszmákban. Ez a sorozat pedig a profilozásról szól. Minden egyes epizód egy idézettel kezdődik és azzal is záródik. Egy felvetéssel és egy következtetéssel. A krimik, a talányok kedvelőinek kötelező darab ez a sorozat! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

harnas1207   2018. 12. 13.

a nap véleménye

Elme gyilkosok

A Gyilkos elmék egy nagyon különleges sorozat. Első ránézésre egy igényes sorozat, keményebb és összetettebb történetekkel, mint bármely más krimis társa. Azonban ha kicsit megpiszkáljuk a felszínt, akkor egy nagyon irritáló maszlagot kapunk. Szeret... teljes kritika»

Deku   2017. 08. 21.

Az elején nagyon kedveltem ezt a sorozatot viszont szép lassan azért belefáradtam mindig ugyanabba a sablonos bűnügyekbe amit színre hoz. Ezt leszámítva érdemes belenézni.

Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Matthew Gray Grubler karakterét imádtam benne főleg a zseniális eszével. Kicsit ugyan antiszociális de épp ettől olyan szerethető a karakter. Nyomozások igazán izgalmasak és látványosak az üldözések. Az első két évadot mindenképpen érdemes megnézni.

Dodi   2015. 01. 30.

Mindig figyelemmel követtem a sorozatot, de csatlakozva az előttem szólókhoz, valahogy a sorozat elhanyatlott, de egyébként nagyon jók a karakterek és a fordulatok is.

Alexa   2016. 03. 27.

Izgalmas tortenetek, szuper profilozok, porgos akciok. A karaktereket nagyon jol eltalaltak, igazan elvezheto sorozat.

Gigi   2017. 01. 03.

Abszolút toplistás, nem csak az ügyek, a nyomozás, hanem a csapat miatt is.

Egyik epizódjának a bemutatását elhalasztották, melynek az oka pedig az volt, hogy a rész több ponton is hasonlóságot mutatott a 2007 áprilisában történt virginiai mészárlással. Az epizód címe: Kétely.

(JRD)

A 14. és 15. évadot együtt forgatták.

(Thibo84)

Kate Callahan (Jennifer Love Hewitt) egy évad után elhagyta a show-t, a helyére Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler) érkezett. Hewitt és Tyler a legjobb barátokat és munkatársakat játszották a Szellemekkel suttogóban (2005).

(Thibo84)

13 évad alatt Matthew Grey Gubler és Kirsten Vangsness az egyetlen olyan karakterek, akik a kezdetektől fogva a sorozatban maradtak, a többi tag pedig elhagyta a projektet (bizonyos esetekben visszatért), vagy lelőttek. Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid) tartja a rekordot, eddig 323 részben szerepelt, míg Kirsten Vangsness (Penelope Garcia) 321-ben.

(Thibo84)

Dr. Spencer Reidnek 187 az I.Q-ja, fotografikus memóriája van, és akár húszezer szót is olvashat percenként.

(Thibo84)

A téma rajongóinak kötelező darab, de úgy gondolom, szinte bárki számára jelenthet kikapcsolódást.
Értékelés: 8,5/10 több»