Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
6
Szereplők
31
Vélemények
250
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Matthew Gray Grubler karakterét imádtam benne főleg a zseniális eszével. Kicsit ugyan antiszociális de épp ettől olyan szerethető a karakter. Nyomozások igazán izgalmasak és látványosak az üldözések. Az első két évadot mindenképpen érdemes megnézni.

 
harnas1207   2018. 12. 13.

a nap véleménye

Elme gyilkosok

A Gyilkos elmék egy nagyon különleges sorozat. Első ránézésre egy igényes sorozat, keményebb és összetettebb történetekkel, mint bármely más krimis társa. Azonban ha kicsit megpiszkáljuk a felszínt, akkor egy nagyon irritáló maszlagot kapunk. Szeretem, ha egy nyomozásról szóló film szépen felépíti mindkét oldalt. Kell egy erős és trükkös csapat, akik meg akarják oldani az ügyet. Illetve kell egy velejéig gonosz rossz fiú is, akit fel kell deríteni vagy elvadászni. Ez itt megvan, vagyis csak félig van meg. Az ügyosztály karakterei finoman szólva is hiteltelenek és minden realitást nélkülöznek. Természetes ők maguk kapják el az összes őrült sorozatgyilkost. Az irritálóan debil informatikusnő ... több»


 
Deku   2017. 08. 21.

Az elején nagyon kedveltem ezt a sorozatot viszont szép lassan azért belefáradtam mindig ugyanabba a sablonos bűnügyekbe amit színre hoz. Ezt leszámítva érdemes belenézni.

 
Edii   2015. 09. 16.

Egy tökéletes sorozat, minden rész izgalmas, fordulatos. A karakterek nagyon jók, a színészek pedig fantasztikusak!

 
Dodi   2015. 01. 30.

Mindig figyelemmel követtem a sorozatot, de csatlakozva az előttem szólókhoz, valahogy a sorozat elhanyatlott, de egyébként nagyon jók a karakterek és a fordulatok is.

Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
 
A téma rajongóinak kötelező darab, de úgy gondolom, szinte bárki számára jelenthet kikapcsolódást.
Értékelés: 8,5/10 több»
 

A 14. és 15. évadot együtt forgatták.

(Thibo84)
 

Kate Callahan (Jennifer Love Hewitt) egy évad után elhagyta a show-t, a helyére Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler) érkezett. Hewitt és Tyler a legjobb barátokat és munkatársakat játszották a Szellemekkel suttogóban (2005).

(Thibo84)
 

13 évad alatt Matthew Grey Gubler és Kirsten Vangsness az egyetlen olyan karakterek, akik a kezdetektől fogva a sorozatban maradtak, a többi tag pedig elhagyta a projektet (bizonyos esetekben visszatért), vagy lelőttek. Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid) tartja a rekordot, eddig 323 részben szerepelt, míg Kirsten Vangsness (Penelope Garcia) 321-ben.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.