Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Gyilkos elmék (2005-2023)

Criminal Minds
Filmadatlap
 
6
Szereplők
29
Vélemények
250
Képek
Videók

Galéria (250)

Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
 
JRD   2022. 03. 16.

legújabb vélemény

2
A nagy kedvenc...

Minden, ami nem szokványos krimi, azt szeretem. És ez valahol nem szokványos. A profilozás ma már nem jár gyerekcipőben, fontos tudományág a rabló-pandúr játszmákban. Ez a sorozat pedig a profilozásról szól. Minden egyes epizód egy idézettel kezdődik és azzal is záródik. Egy felvetéssel és egy következtetéssel. A krimik, a talányok kedvelőinek kötelező darab ez a sorozat! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
harnas1207   2018. 12. 13.

a nap véleménye

0
Elme gyilkosok

A Gyilkos elmék egy nagyon különleges sorozat. Első ránézésre egy igényes sorozat, keményebb és összetettebb történetekkel, mint bármely más krimis társa. Azonban ha kicsit megpiszkáljuk a felszínt, akkor egy nagyon irritáló maszlagot kapunk. Szeret... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Az elején nagyon kedveltem ezt a sorozatot viszont szép lassan azért belefáradtam mindig ugyanabba a sablonos bűnügyekbe amit színre hoz. Ezt leszámítva érdemes belenézni.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Matthew Gray Grubler karakterét imádtam benne főleg a zseniális eszével. Kicsit ugyan antiszociális de épp ettől olyan szerethető a karakter. Nyomozások igazán izgalmasak és látványosak az üldözések. Az első két évadot mindenképpen érdemes megnézni.

 
Dodi   2015. 01. 30.

0

Mindig figyelemmel követtem a sorozatot, de csatlakozva az előttem szólókhoz, valahogy a sorozat elhanyatlott, de egyébként nagyon jók a karakterek és a fordulatok is.

 
Alexa   2016. 03. 27.

0

Izgalmas tortenetek, szuper profilozok, porgos akciok. A karaktereket nagyon jol eltalaltak, igazan elvezheto sorozat.

 
Gigi   2017. 01. 03.

0

Abszolút toplistás, nem csak az ügyek, a nyomozás, hanem a csapat miatt is.

 

Egyik epizódjának a bemutatását elhalasztották, melynek az oka pedig az volt, hogy a rész több ponton is hasonlóságot mutatott a 2007 áprilisában történt virginiai mészárlással. Az epizód címe: Kétely.

(JRD)
 

A 14. és 15. évadot együtt forgatták.

(Thibo84)
 

Kate Callahan (Jennifer Love Hewitt) egy évad után elhagyta a show-t, a helyére Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler) érkezett. Hewitt és Tyler a legjobb barátokat és munkatársakat játszották a Szellemekkel suttogóban (2005).

(Thibo84)
 

13 évad alatt Matthew Grey Gubler és Kirsten Vangsness az egyetlen olyan karakterek, akik a kezdetektől fogva a sorozatban maradtak, a többi tag pedig elhagyta a projektet (bizonyos esetekben visszatért), vagy lelőttek. Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid) tartja a rekordot, eddig 323 részben szerepelt, míg Kirsten Vangsness (Penelope Garcia) 321-ben.

(Thibo84)
 

Dr. Spencer Reidnek 187 az I.Q-ja, fotografikus memóriája van, és akár húszezer szót is olvashat percenként.

(Thibo84)
 
A téma rajongóinak kötelező darab, de úgy gondolom, szinte bárki számára jelenthet kikapcsolódást.
Értékelés: 8,5/10 több»