Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
6
Szereplők
31
Vélemények
250
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Matthew Gray Grubler karakterét imádtam benne főleg a zseniális eszével. Kicsit ugyan antiszociális de épp ettől olyan szerethető a karakter. Nyomozások igazán izgalmasak és látványosak az üldözések. Az első két évadot mindenképpen érdemes megnézni.

 
harnas1207   2018. 12. 13.

a nap véleménye

Elme gyilkosok

A Gyilkos elmék egy nagyon különleges sorozat. Első ránézésre egy igényes sorozat, keményebb és összetettebb történetekkel, mint bármely más krimis társa. Azonban ha kicsit megpiszkáljuk a felszínt, akkor egy nagyon irritáló maszlagot kapunk. Szeretem, ha egy nyomozásról szóló film szépen felépíti mindkét oldalt. Kell egy erős és trükkös csapat, akik meg akarják oldani az ügyet. Illetve kell egy velejéig gonosz rossz fiú is, akit fel kell deríteni vagy elvadászni. Ez itt megvan, vagyis csak félig van meg. Az ügyosztály karakterei finoman szólva is hiteltelenek és minden realitást nélkülöznek. Természetes ők maguk kapják el az összes őrült sorozatgyilkost. Az irritálóan debil informatikusnő viszi a pálmát. De ami ennél is rosszabb az a "hitelesen" előadott nyomozás. Pillanatokon belül a legapróbb részletből mindent kitalálnak. Ha a gyilkosnak van autója, akkor ő fekete, ő New Yorkba él, rossz gyerekkora volt, van 6 macskája, szereti a pizzát és Bűnöző Jocinak hívják. Az ügy megoldva máris lehet menni elkapni az illetőt. Az informatikus csettintésre ad infót bárkiről bármiről. Az egész nyomozás olyan idióta és valószerűtlen, hogy visszasírjuk Lindát. Viszont a legrosszabb a végére marad: a sorba beszélés. Minden sorozat él ezzel az eszközzel, ami egyszerre zavaró és bugyuta. De a Gyilkos elmék visszaél ezzel. Bárhol is beszélnek a szereplők kötelező úgy előadni a mondanivalót,... több»


 
Deku   2017. 08. 21.

Az elején nagyon kedveltem ezt a sorozatot viszont szép lassan azért belefáradtam mindig ugyanabba a sablonos bűnügyekbe amit színre hoz. Ezt leszámítva érdemes belenézni.

 
Edii   2015. 09. 16.

Egy tökéletes sorozat, minden rész izgalmas, fordulatos. A karakterek nagyon jók, a színészek pedig fantasztikusak!

 
Dodi   2015. 01. 30.

Mindig figyelemmel követtem a sorozatot, de csatlakozva az előttem szólókhoz, valahogy a sorozat elhanyatlott, de egyébként nagyon jók a karakterek és a fordulatok is.

 
Gigi   2017. 01. 03.

Abszolút toplistás, nem csak az ügyek, a nyomozás, hanem a csapat miatt is.

 
dittee   2015. 12. 28.

Mindig nagyon érdekes, izgalmas. Nagyon szerethetőek a karakterek és a színészek is kiválóan alakítják őket. Egyes részek elég brutálisra sikeredtek, de szeretem...

Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
Lola Glaudini
Lola Glaudini
Matthew Gray Gubler
Matthew Gray Gubler
 

A 14. és 15. évadot együtt forgatták.

(Thibo84)
 

Kate Callahan (Jennifer Love Hewitt) egy évad után elhagyta a show-t, a helyére Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler) érkezett. Hewitt és Tyler a legjobb barátokat és munkatársakat játszották a Szellemekkel suttogóban (2005).

(Thibo84)
 

13 évad alatt Matthew Grey Gubler és Kirsten Vangsness az egyetlen olyan karakterek, akik a kezdetektől fogva a sorozatban maradtak, a többi tag pedig elhagyta a projektet (bizonyos esetekben visszatért), vagy lelőttek. Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid) tartja a rekordot, eddig 323 részben szerepelt, míg Kirsten Vangsness (Penelope Garcia) 321-ben.

(Thibo84)
 

Dr. Spencer Reidnek 187 az I.Q-ja, fotografikus memóriája van, és akár húszezer szót is olvashat percenként.

(Thibo84)
 

Penelope Garcia karakterének csak egy epizódban kellett volna szerepelnie, de annyira megtetszett a készítőknek a játéka, hogy végül állandó szereplő lett.

(Thibo84)
 

Reid karaktere egy csodagyerek volt, a történet szerint 12 évesen érettségizett le. Matthew Gray Gubler szerint a Reid Asperger-szindrómás, és talán részben skizofrén is. Reid édesanyja is skizofrén.

(hp)
 

A sorozat eredeti címe Quantico lett volna, a pilotot Vancouverben forgatták. A Quantico forgatókönyvében Jason Gideon karakterét Jason Donovannek hívták.

(hp)
 

Mandy Patinkin (Jason Gideon) fiát szintúgy Gideonnak hívják, mint a sorozatban a színész által játszott karaktert.

(hp)
 

Habár az első évadban is láthattuk, Kirsten Vangsness hivatalosan csak a második évadban lett a sorozat állandó tagja.

(hp)
 

A Hispanic nem Garcia származására utal. Így hívják nevelőapját.

(hp)
 
A téma rajongóinak kötelező darab, de úgy gondolom, szinte bárki számára jelenthet kikapcsolódást.
Értékelés: 8,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.