Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
6
Szereplők
31
Vélemények
250
Képek
Videók

Érdekességek: Gyilkos elmék (2005)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

A 14. és 15. évadot együtt forgatták.

(Thibo84)
 

Kate Callahan (Jennifer Love Hewitt) egy évad után elhagyta a show-t, a helyére Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler) érkezett. Hewitt és Tyler a legjobb barátokat és munkatársakat játszották a Szellemekkel suttogóban (2005).

(Thibo84)
 

13 évad alatt Matthew Grey Gubler és Kirsten Vangsness az egyetlen olyan karakterek, akik a kezdetektől fogva a sorozatban maradtak, a többi tag pedig elhagyta a projektet (bizonyos esetekben visszatért), vagy lelőttek. Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid) tartja a rekordot, eddig 323 részben szerepelt, míg Kirsten Vangsness (Penelope Garcia) 321-ben.

(Thibo84)
 

Dr. Spencer Reidnek 187 az I.Q-ja, fotografikus memóriája van, és akár húszezer szót is olvashat percenként.

(Thibo84)
 

Penelope Garcia karakterének csak egy epizódban kellett volna szerepelnie, de annyira megtetszett a készítőknek a játéka, hogy végül állandó szereplő lett.

(Thibo84)
 

Reid karaktere egy csodagyerek volt, a történet szerint 12 évesen érettségizett le. Matthew Gray Gubler szerint a Reid Asperger-szindrómás, és talán részben skizofrén is. Reid édesanyja is skizofrén.

(hp)
 

A sorozat eredeti címe Quantico lett volna, a pilotot Vancouverben forgatták. A Quantico forgatókönyvében Jason Gideon karakterét Jason Donovannek hívták.

(hp)
 

Mandy Patinkin (Jason Gideon) fiát szintúgy Gideonnak hívják, mint a sorozatban a színész által játszott karaktert.

(hp)
 

Habár az első évadban is láthattuk, Kirsten Vangsness hivatalosan csak a második évadban lett a sorozat állandó tagja.

(hp)
 

A Hispanic nem Garcia származására utal. Így hívják nevelőapját.

(hp)
 

JJ gyermekként lepkéket gyűjtött.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.