Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
83
Szereplők
17
Vélemények
200
Képek
1
Videók
 
Gábor Simkó   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

Nincs izgalom

Jól indult, de egyre hihetetlenebb egyre gagyibb. Az FBI tök dilettáns töketlen csapatként működik csak azért, hogy történetet tovább lehessen nyújtani. Ez a Purefoy gyerek nagyon mesterkélt, erőltetett , már-már nyálasan túltolja a szerepét. Taalán az első évadot végigviszem , de ennyi! Halomra ölik véresre az áldozatokat elég részletesen ábrázolva, néha kúrogatnak egy kicsit vigyázva , hogy véletlenül se villanjon egy cici! Álszent faszság így!

 
indingo   2019. 02. 17.

Kedvelem Kevin Bacont és a karakter is jól áll neki. Izgalmas és újszerű történet, bár a vége felé már egy kicsit sok volt és helyenként erőltetett.


 
Deku   2017. 08. 23.

Hiába Kevin Bacon neve mit sem ér az egész ha a történet maga elég gyatra. Legalábbis engem nem vonzott a képernyő elé hiába jöttek egyre másra az új részek. Hamar kaszáltam.

 
Edii   2015. 09. 17.

Végre valami, ami nem sablon! Nagyon fordulatos, izgalmas sorozat, bár véleményem szerint azért kissé brutálissá is sikeredett.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

Az első évad élvezetes volt, sok csavarral és agyafúrt történettel. Az évadok előrehaladtával már gyengébb lett a story.

 
Annak ellenére hogy logikai bakikat már itt is találni, én nagy elánnal fogom rávetni magam a jövőhéten startoló második részre. Marilyn Manson Sweet Dreams-e pedig baromi jól funkcionál zárózeneként. több»
 

Joe Carroll volt a hírhedt londoni sorozatgyilkos, John Sweeney álneve.

(hp)
 

A sorozatban számos olyan színészt láthatunk, akik a 2011-es Felejthetetlen című szériában is játszottak (Debra Parker, Kyle Catlett, Marin Ireland, Tom Lipinski).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.