Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Gyilkos hajsza (2013-2015)

The Following
Filmadatlap
 
83
Szereplők
17
Vélemények
200
Képek
1
Videók

Galéria (200)

Videók (1)

 
Gábor Simkó   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

1
Nincs izgalom

Jól indult, de egyre hihetetlenebb egyre gagyibb. Az FBI tök dilettáns töketlen csapatként működik csak azért, hogy történetet tovább lehessen nyújtani. Ez a Purefoy gyerek nagyon mesterkélt, erőltetett , már-már nyálasan túltolja a szerepét. Taalán az első évadot végigviszem , de ennyi! Halomra ölik véresre az áldozatokat elég részletesen ábrázolva, néha kúrogatnak egy kicsit vigyázva , hogy véletlenül se villanjon egy cici! Álszent faszság így!

 
indingo   2019. 02. 17.

0

Kedvelem Kevin Bacont és a karakter is jól áll neki. Izgalmas és újszerű történet, bár a vége felé már egy kicsit sok volt és helyenként erőltetett.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Hiába Kevin Bacon neve mit sem ér az egész ha a történet maga elég gyatra. Legalábbis engem nem vonzott a képernyő elé hiába jöttek egyre másra az új részek. Hamar kaszáltam.

 
harnas1207   2018. 11. 21.

0

Véletlen találtam rá és hatalmas fan lettem. Teljesen kiszakít a gyenge limonádé tv sorozatok egyhangúságából. Aki szereti a fordulatos és izgalmas történeteket és igenis mer szurkolni a negatív oldalnak is, annak ez kötelező mű! FONTOS: A sorozat 1.... több»

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

0

Az első évad élvezetes volt, sok csavarral és agyafúrt történettel. Az évadok előrehaladtával már gyengébb lett a story.

 
Edii   2015. 09. 17.

0

Végre valami, ami nem sablon! Nagyon fordulatos, izgalmas sorozat, bár véleményem szerint azért kissé brutálissá is sikeredett.

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Nem egy könnyed kis családi mozi, az biztos. Viszont engem végig lekötött, izgalmas, fordulatos, és egy percig sem hagyta, hogy elkalandozzon a figyelmem filmnézés közben. A színészi játékok jók, összességében szerintem egy igen jól összerakott sorozat.

 

Valorie Curry és Sam Underwood házasok a való életben, a sorozat forgatásán ismerkedtek meg.

(Nk)
 

A sorozat minden epizódjában megölnek legalább egy embert.

(Nk)
 

Joe Carroll volt a hírhedt londoni sorozatgyilkos, John Sweeney álneve.

(hp)
 

A sorozatban számos olyan színészt láthatunk, akik a 2011-es Felejthetetlen című szériában is játszottak (Debra Parker, Kyle Catlett, Marin Ireland, Tom Lipinski).

(hp)