Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
83
Szereplők
17
Vélemények
200
Képek
1
Videók
összes rész (45)
 
Gábor Simkó   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

Nincs izgalom

Jól indult, de egyre hihetetlenebb egyre gagyibb. Az FBI tök dilettáns töketlen csapatként működik csak azért, hogy történetet tovább lehessen nyújtani. Ez a Purefoy gyerek nagyon mesterkélt, erőltetett , már-már nyálasan túltolja a szerepét. Taalán az első évadot végigviszem , de ennyi! Halomra ölik véresre az áldozatokat elég részletesen ábrázolva, néha kúrogatnak egy kicsit vigyázva , hogy véletlenül se villanjon egy cici! Álszent faszság így!

 
indingo   2019. 02. 17.

Kedvelem Kevin Bacont és a karakter is jól áll neki. Izgalmas és újszerű történet, bár a vége felé már egy kicsit sok volt és helyenként erőltetett.


 
Deku   2017. 08. 23.

Hiába Kevin Bacon neve mit sem ér az egész ha a történet maga elég gyatra. Legalábbis engem nem vonzott a képernyő elé hiába jöttek egyre másra az új részek. Hamar kaszáltam.

 
Edii   2015. 09. 17.

Végre valami, ami nem sablon! Nagyon fordulatos, izgalmas sorozat, bár véleményem szerint azért kissé brutálissá is sikeredett.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

Az első évad élvezetes volt, sok csavarral és agyafúrt történettel. Az évadok előrehaladtával már gyengébb lett a story.

 
harnas1207   2018. 11. 21.

Véletlen találtam rá és hatalmas fan lettem. Teljesen kiszakít a gyenge limonádé tv sorozatok egyhangúságából. Aki szereti a fordulatos és izgalmas történeteket és igenis mer szurkolni a negatív oldalnak is, annak ez kötelező mű! FONTOS: A sorozat 1.... több»

 
Gigi   2017. 01. 13.

Nem egy könnyed kis családi mozi, az biztos. Viszont engem végig lekötött, izgalmas, fordulatos, és egy percig sem hagyta, hogy elkalandozzon a figyelmem filmnézés közben. A színészi játékok jók, összességében szerintem egy igen jól összerakott sorozat.

 

Joe Carroll volt a hírhedt londoni sorozatgyilkos, John Sweeney álneve.

(hp )
 

A sorozatban számos olyan színészt láthatunk, akik a 2011-es Felejthetetlen című szériában is játszottak (Debra Parker, Kyle Catlett, Marin Ireland, Tom Lipinski).

(hp )
 
Annak ellenére hogy logikai bakikat már itt is találni, én nagy elánnal fogom rávetni magam a jövőhéten startoló második részre. Marilyn Manson Sweet Dreams-e pedig baromi jól funkcionál zárózeneként. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.