Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Tíz kicsi katona (2015)

And Then There Were None
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
40
Képek
2
Videók

Galéria (40)

Videók (2)

 
Emmersson   2022. 12. 17.

legújabb vélemény

0
Semmi plusz

Nem ad a történethez semmit, csak ismétli a korábbiakat. Attól nem lesz jobb feldolgozás, hogy indián vagy néger helyett katona szerepel a címben és a tálcán. A nagy nevek sem dobják meg a sorozat hangulatát. A felénél kikapcsoltam.

 
HE7EDIK   2019. 05. 15.

a nap véleménye

0
Agatha Christie örökérvényű klasszikusa

Tíz kicsi indián, tíz kicsi néger, tíz kicsi katona, a lényeg ugyanaz. A krimi királynője egyik legismertebb és legjobb írásának lényege, hogy mindenkinek van titkolnivalója, mert a képmutató felszín alatt mindenkinek ott a saját mocska. Szerintem ez... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Agatha Christie-nek eme műve nagyon el lett találva. Én legalábbis nagyon szerettem. A sorozat pedig igazán méltó lett a nagyszerű könyv mellé. Minden perce aranyat ér.

 
Robinson76   2020. 12. 02.

0
Néger vagy katona? Mindegy... Kiváló!

Minden idők egyik legnagyobb krimiírónője egyik legzseniálisabb és talán legismertebb regényének adaptációja ez, és nem is akármilyen. Kiváló történet, remek hangulat, nagyszerű színészi játék jellemzi ezt a remekművet. Erősen ajánlott.

 
kevelin   2019. 06. 01.

0

A regényt is imádtam, de a belőle készült sorozat is brutálisan jó. Tényleg az utolsó pillanatig nem lehet tudni, ki a gyilkos. A színészek közül talán 1 vagy 2 aki ismertebb, de szuperül hozták a kötelezőt. Bátran ajánlom mindenkinek legyen Agatha Christie rajongó avagy nem.

 
Eniq   2020. 05. 31.

0

Egyáltalán nem erre számítottam mikor elkezdtem nézni a filmet, de kellemesen csalódtam. A szereposztás nagyszerű volt, ahol kellett ott eléggé hátborzongató volt a film. A gyilkos kilétére nem jöttem rá már mindenre gondoltam csak arra nem ami bekövetkezett. Egyszerűen zseniális volt az egész.

 
valery   2017. 01. 24.

0

Végre egy olyan film ami tényleg vissza adja a regény hangulatát és az eredeti történetet nem másítják meg. izgalmas és magávalragadó, nekem nagyon tetszett mert lekötötte a figyelmemet, kikapcsolt.

 

Annak ellenére, hogy ez az eddigi leghűebb angol nyelvű feldolgozása egy Agatha Christie-regénynek, a forgatókönyvben egyetlen dialógus sem hangzik el magából a regényből.

(Nk)
 

A Tíz kicsi néger volt az első Agatha Chtistie-regény, amit a forgatókönyvíró, Sarah Phelps olvasott. Elmondása szerint korábban egy Agatha Christie-regényadaptációt sem látott.

(Nk)
 

A sorozatban összesen 7 másodpercig van mind a tíz főszereplő egy helyiségben.

(Nk)
 

A regény, amin a sorozat alapszik, Agatha Christie legtöbb eladást produkáló könyve. Több mint 100 millió példány kelt el világszerte, ez a világ legtöbbet eladott krimiregénye.

(Nk)