70% 45 szavazat
Örökre eltűnt

Örökre eltűnt

Disparu à jamais
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
16
Szereplők (16)
3
Képek (3)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

Guillaume Lucchesi két tragédia bekövetkezése után határvonalat húz, és elhatározza, hogy soha többé nem veszít el senkit. Sonia, az első szerelme és Fred, Guillame testvére életüket vesztették. Tíz évvel később Judith, az új partnere hirtelen eltűnik. Guillaume szeretné megtalálni, de… Több


Ország: Franciaország
Premier: 2021.08.13. | Netflix (2021.08.13.)
 
2023.08.06 Caravaggio1978

legújabb vélemény

Unalmas,követhetetlen, zagyva sztori.

Az utolsó rész végén azon kellett agyaljak, pontosan mit is akart elmondani ez a sztori... Sztori? – Hisz nem volt az sem. Egyszerűen értelmezhetetlen volt számomra a fő vonal is, nem derült ki, pontosan miért lépett le a csaj. Annyi rokoni kapcsolat dobódik fel, hogy az embernek fogalma sincs, ki kicsoda. Papa öccse, annak a bátyjának a húga, csajom barátnőjének a nővére, annak a haverjának az anyja stb, stb... Nevek sokasága,t akikről az sem tudod, kicsodák, meg egyáltalán miért is szerepelnek a filmben. A főhős irracionális, idegesítő, bugyuta megformálása még jobban ront az egészen. Egyszerűen nem érted a végére, hogy mi is ez az egész. Természetesen Netflix révén megjelenik egy transz is az első részekben, de fogalmunk sincs, kicsoda, kije a főhősnek, a lényeg, hogy a csajával lombikprogramban akarnak kölyköt – de mi köze volt ennek a történethez? A következő alapeleme a filmnek a néger és migráns simogatás, természetesen kihangsúlyozva, hogy mekkora patkányok, akik utálják őket. Az „örökre eltűnt” (de hamar megkerült) csaj is egy buta hindire hajaz, hatalmas színészi játékkal – már ha annak lehet nevezni a szemek körkörös forgatását néha. Nekem összességében egy zavaros, kusza és értelmetlen széria.

2
 
2022.01.04 Emmersson

Erős négyes

Harlan Cobennel nehéz mellélőni - bár a Maradj mellettem gyenge -, így számíthatunk egy feszült thrillerre.

1
 
2021.10.06 Robinson76

Kettő(s) rejtély egy misztikus krimiben

A sorozat öt különböző perspektívával kívánja felfedni a rejtélyt. A fejezetek mindig egy másik szereplőt követnek, így az eseményeket két különböző idősíkon, több nézőpontból látjuk megtörténni, amely lehetővé teszi, hogy csak lassan csepegtessék, sőt időnként akár szándékosan tévútra tereljék a nézőt. Kettős rejtély: 2010 évéből, a másik pedig a jelenből. A sorozat jól és következetesen bánik a visszatekintésekkel, az utolsó epizódban pedig megmutatja, mi történt a rejtély kulcsmomentumaiban. A széria tempója ugyan lassú, és hiányoznak az igazán feszült pillanatok, de a sztori végig fenntartja a figyelmet. A végén pedig képes egy váratlan fordulattal igazán ütős meglepetést okozni. Nálam betalált a sorozat, így jó szívvel tudom ajánlani.

0
 
2021.08.13 julisX

Túl sok és túl gyakori az időben ugrálgatás, nem is bírtam követni, és egy idő után csak idegesített. Ezenkívül egy-két színész is elég rosszul teljesített.

0
 
2021.08.16 petya1001

Nagyon feszült az egész sztori, végig fenntartotta az érdeklődésemet. Sosem tudtam kitalálni, mi következik.

0