Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Az Erdő (2020)

The Woods
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Klauka89   2022. 08. 27.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Végre egy jó sorozat! Az első rész amiben bemutatkoznak a fiatalok nekem még elég lapos volt, ott még időnként félre nézegettem, de a második résztől beindulnak a dolgok és beszippant a történet. Magával ragad, nagyon élethű, jól összeállitott alkotá... több»

 
Kanyi   2020. 08. 21.

2

Ez valami zsenialis alkotas...ugy vonzotta a tekintettemet hogy az csak na az elejetol a vegeig...nagyon rendben volt az egesz sorozat

 
Caravaggio1978   2022. 08. 07.

1
Szinte ott voltam a történetben...

Annyira természetes volt az egész, hogy szinte az egész történetet úgy átéreztem, mintha én is ott lettem volna. A másik idősík amibe bepillantunk, annyira közel állt hozzám, hogy felelevenedtek a sulis táborok képkockái. Nagyon tetszett a szereplők játéka, nem is tudok olyat mondani, aki valamiképpen nem tetszett volna. A szereplők fiatalkori megszemélyesítői is szenzációsak voltak. Az egész történet kíváncsivá tett az elején, és egy nagyon-nagyon életszerű befejezést adott számomra. A főbb szereplők játéka kiváltképp tetszett. A sorozat nem nagyon pörgős, de a történet nagyon érdekes, a színészek tökéletesen hozzák a karaktereket.

 
SztarkTóni   2020. 06. 06.

1

Újabb sorozattal bővül a toplistám, sose gondoltam volna, hogy pont a lengyeleknek köszönhetően. Az egyetlen, ami nem tetszik benne, a zene, néhol számomra nagyon irritáló. Viszont a sztori kifogástalan, a színészek is toppon vannak. Vágjatok bele, megéri!

 
Robinson76   2020. 12. 29.

0
A sötét titkok erdeje

Szeretem az efféle sorozatokat, főleg az egykori keleti blokkból és a Skandináviából érkezőket. Ebben a szériában is volt potenciál, és összességében rendben találtam, de az előttem szólókkal ellentétben bennem nem hagyott akkora nyomot. Nem arról van szó, hogy nem lenne jó, mert ez egy tisztességes iparosmunka, de nálam nem volt meg benne az az átütő erő, ami miatt zseniálisnak nevezhetném. Az Erdő korántsem tökéletes, és bizony sok kérdést nyitva hagyott, a szereplők cselekedetei pedig esetenként nélkülözték a racionalitást, de a krimik szerelmeseinek mindenképp ajánlhatom.

 
Tchiva   2020. 08. 05.

0

Oké, gyerekek ez a széria nagyon ott van. Hoz mindent, amit ettől a műfajtó elvárna az ember. Igazából nem is lehet kis részletekben nézni, annyira magába szippantja az embert. Csakis ajánlani tudom!

 
BMPatrik   2020. 07. 04.

0

A hangulata alapvetően nagyon szuper, bár szerinem a karakterek egy kicsit idegesítőek. Sokukkal nem tudtam megbarátkozni egyszerűen. Azt viszont mindenképp meg kell jegyezni, hogy ez nem az a fajta sorozat, amin egyszer végigmegy az ember és ennyi....;)