Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

Az Erdő (2020)

The Woods
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Robinson76   2020. 12. 29.

legújabb vélemény

0
A sötét titkok erdeje

Szeretem az efféle sorozatokat, főleg az egykori keleti blokkból és a Skandináviából érkezőket. Ebben a szériában is volt potenciál, és összességében rendben találtam, de az előttem szólókkal ellentétben bennem nem hagyott akkora nyomot. Nem arról van szó, hogy nem lenne jó, mert ez egy tisztességes iparosmunka, de nálam nem volt meg benne az az átütő erő, ami miatt zseniálisnak nevezhetném. Az Erdő korántsem tökéletes, és bizony sok kérdést nyitva hagyott, a szereplők cselekedetei pedig esetenként nélkülözték a racionalitást, de a krimik szerelmeseinek mindenképp ajánlhatom.

 
Kanyi   2020. 08. 21.

2

Ez valami zsenialis alkotas...ugy vonzotta a tekintettemet hogy az csak na az elejetol a vegeig...nagyon rendben volt az egesz sorozat

 
Tchiva   2020. 08. 05.

0

Oké, gyerekek ez a széria nagyon ott van. Hoz mindent, amit ettől a műfajtó elvárna az ember. Igazából nem is lehet kis részletekben nézni, annyira magába szippantja az embert. Csakis ajánlani tudom!

 
BMPatrik   2020. 07. 04.

0

A hangulata alapvetően nagyon szuper, bár szerinem a karakterek egy kicsit idegesítőek. Sokukkal nem tudtam megbarátkozni egyszerűen. Azt viszont mindenképp meg kell jegyezni, hogy ez nem az a fajta sorozat, amin egyszer végigmegy az ember és ennyi....;)

 
SztarkTóni   2020. 06. 06.

0

Újabb sorozattal bővül a toplistám, sose gondoltam volna, hogy pont a lengyeleknek köszönhetően. Az egyetlen, ami nem tetszik benne, a zene, néhol számomra nagyon irritáló. Viszont a sztori kifogástalan, a színészek is toppon vannak. Vágjatok bele, megéri!

 
slaver   2020. 06. 01.

0

Újabb remek sorozat a Netflixtől, nem győzöm a fejem kapkodni. A remek rendezés mellett Harlan Coben érdeme is a (szerintem borítélkolható) siker, az ő fordulatokkal teli könyve nélkül nem készülhetett volna jó forgatókönyv sem. És igen, elismerésem a forgatókönyvíróknak is. Kitűnő összmunka, meg is lett az eredménye.