Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
35
Szereplők
12
Vélemények
25
Képek
16
Videók
 
indingo   2019. 01. 04.

Picit lassú, de tartalmas. Tetszik a koncepció, hogy nem húzták ezer részen keresztül. Érdekes a története.

 
Bazzzsi   2019. 01. 08.

Tetszik a környezet, az amerikai kisvárossal, az oda újra visszatérő újságíróval. A szerződést nem bonyolították túl.


 
Hakker   2019. 03. 05.

A sorozat számomra kicsit paradoxon volt, mert egyszerre volt magávalragadó és egyszerre volt nyomasztó. A kisváros szürke hangulatát remekül visszaadta, ami sokak számára unalmasnak tűnhetett, de véleményem szerint így volt hiteles. Az események menete elég lassan indult be, de legalább a karakterek felépítése eléggé jól sikerült. Már a kezdeteknél lehetett érezni a feszültséget az anya- lánya viszonyban. Szerintem, aki türelemmel áll neki a sorozatnak, az jól fog szórakozni, ha másért nem, legalább hallhat 1-2 Led Zeppelin számot.

 
Timcsi   2019. 01. 20.

Minden színész jól tudott azonosulni a karaktterével az elején izgalmas történet képe kezdett kialakulni, de a részek előrehaladtával lankadt az ember figyelme.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Nagyon érdekes hangulatú és történetű sorozat. Főként a családon belüli erőszak a témája. Félelmetes és érdekes. Talán ezek jellemeznék legjobban. Az anya a gyerekeket régen és most is mérgezi folyamatosan, hogy ápolhassa őket és úgy tűnjön, ő jó anya. Régen már sikerült megölnie az egyik gyerekét. A mostani, kisebbik gyereke pedig teljesen beteg lett ettől a környezettől. Gyilkolja a barátnőit, aki csak egy rossz szót is szól hozzá. A másik pedig, önmagát kínozza vagdossa... hmmm, de jó kis családi idillXD De nagyon érdekes, ahogy a minisorozat felgöngyölíti az eseményeket a nyomozás során.

Patricia Clarkson
Amy Adams
Eliza Scanlen
Amy Adams
Amy Adams
Eliza Scanlen
Patricia Clarkson
Amy Adams
Patricia Clarkson
Amy Adams
Patricia Clarkson
Matt Craven
Madison Davenport
Chris Messina
Amy Adams
Chris Messina
Patricia Clarkson
Elizabeth Perkins
Elizabeth Perkins
Eliza Scanlen
Amy Adams
Chris Messina
Patricia Clarkson
Patricia Clarkson
Amy Adams
Eliza Scanlen
Amy Adams
Madison Davenport
Taylor John Smith
Amy Adams
Patricia Clarkson
Amy Adams
 
Amy Adams is jól hozza a megviselt sorsú riporternőt, de ő még így is túl kedves jelenség ahhoz, hogy igazán elhiggyük neki, hogy bánatát alkoholba fojtja. Nyilatkozata szerint nem akar újra Camille bőrébe bújni, amit személy szerint meg tudok érteni, de emiatt valószínűleg második évad sem lesz. Így az egész zárlat csak lóg a levegőben egy öncélú fordulattal. több»
 
Csakhogy hiába az egyszerre mély és szerteágazó cselekmény, erre a sorozatnak az időtartama még így is rengeteg, és ez maga után húzza az összes többi problémát. Már a Sötét helyek és a Holtoiglan is hajlamos volt elkalandozni a maguk nagyjából két órájában, de az Éles tárgyakhoz képest mindkettő zsugorfóliába volt csomagolva. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.