Hát ez ütős kis film, szerintem a könyvet is beszerzem! Amy Adams zseniálisan hozza a szerepét! Családi titkok, gyerekkori traumák, gyilkosságok...
Picit lassú, de tartalmas. Tetszik a koncepció, hogy nem húzták ezer részen keresztül. Érdekes a története.
A Sharp Objects egy családi dráma detektív sztoriba csomagolva. Több ilyen sorozat van, és itt számos ismert elemet láthatunk, de van pár dolog, amiben ez a sztori egyedi és meghökkentő. Az egyik a vágás, a sorozat traumatizáló elemei gyönyörűen köszönnek vissza a karakterek jeleneteiben, a sorozat kimaxolja az egymás mellé állítás művészetét. A másik dolog pedig maga a főszereplő és háttere. Amy Adams alakítása tökéletes, és a mellékszereplők is mind sokoldalúak és több meglepetést tartogatnak. A detektívsztori inkább háttérelem, és csupán néha segíti, hogy a sokkal fontosabb családi narratíva előremenjen. A sorozat egyetlen hibája a tempója, sok jelenet és sok kép csak egy kicsit, de túl sokáig tart és egy kicsit túllóg a fontosságán.
Nagyon érdekes volt az egész sorozat atmoszférája. Végig rossz emberre gondoltam én, hogy ki csinálja a gyilkosságsorozatot. Szerintem senki nem gondolta volna a csattanó előtt, hogy a lánytestvére az. Amikor a babaház padlója (fogak) miatt rájött a ... Több
Zseni kis sorozat. Ne várjuk, hogy akcióval, gyilkossággal van tele. Inkább kicsit pszichológiai thriller, de az elejétől a végig leköti a nézőt, folyamatos a feszültség generálás. És a színészek alakítása is nagyon jó.
Tetszik a környezet, az amerikai kisvárossal, az oda újra visszatérő újságíróval. A szerződést nem bonyolították túl.
Nálam tipikusan a ráfüggő kategória, majdnem egy huzamban néztem végig. Magával ragadó tájak, hangulat díszlet, fenomenális alakítások. Nagyon betalált, a film zenéi jelenleg is a vezetéshez hallgatott listám részei.
Hasonló sorozatok
érdekes történet volt, amely erősen a múltban történtekre hagyatkozik. Lassan csöpögtetik a történet eseményeit.
Egy ígéretes sztorival adják el neked a sorozatot, de már a harmadik résztől annyira vontatott és idegesítő, hogy az ember legszívesebben kikapcsolná. A legjobb, ha bele sem fogsz. :P
A főszereplő szenvedéséről szólt az egész sorozat, ráadásul az utolsó 10 percben meg odavetik nekünk, hogy jól át lettünk verve.
Szinte egyhuzamban neztem vegig a sorozatot, mert annyira erdekelt a csattanoja. Remek szineszi jatek, es a tortenet is magaval ragad. Viszont en kb a 4.resztol mar kisse untam, es ugy ereztem eroltetetten van elhuzva ennyi epizodra. Mindemellett ajanlom mindenkinek, aki szereti a kisse depressziv hangulatu thrillereket.
Aki gyilkosságokra és nyomozásra kíváncsi, az ne ezt a sorozatot nézze. Maximum az tegyen vele egy próbát, aki egy lassú drámára vágyik.
Lehengerlő sorozat, múltbéli fájdalmakról, elfogadásról, küzdésről és álmokról. Amy legjobb alakítása, többször nézős.
Nagyon érdekes hangulatú és történetű sorozat. Főként a családon belüli erőszak a témája. Félelmetes és érdekes. Talán ezek jellemeznék legjobban. Az anya a gyerekeket régen és most is mérgezi folyamatosan, hogy ápolhassa őket és úgy tűnjön, ő jó any... Több