Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
51
Szereplők
44
Vélemények
200
Képek
31
Videók
 
Norbert93   2020. 05. 14.

legújabb vélemény

3
True Detective-et a népnek!

Csak az első évadról tudok nyilatkozni, mivel az volt az, ami nagyobb hatást ért el nálam, igazság szerint nem is értem, miért kellett több évad, minőségi szempontból teljesen más sorozat az első évad és a másik kettő. Míg a 2-3. évad "átlagos" Gyilk... teljes kritika»

1
 
harnas1207   2018. 11. 29.

3
A sorozatok nevében

Egy sorozat akkor jó, ha a történet előre megvan. Van eleje és vége, már abban a pillanatban, mikor elkezdik leforgatni. Nem kell évente húzni-nyúzni attól függően, hogy mennyire tetszik a tv nézőknek. Tudja az ember hogy megnézi azt a 10-15 részt és... teljes kritika»

4

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Nehéz nem megemlíteni, hogy ez a sorozat tele van híres nagy nevekkel. Remek lett a szereposztás és a sorozat maga is. Habár a második évad már laposabb de így is nagyszerű.

 
Thibo84   2019. 04. 11.

0
Nyomasztó, mégis nagyszerű

Most fejeztem be mindhárom évadot. Mindegyik különböző történetet tár elénk, de legalább az első és a harmadik évadot összekötik, igaz, csak egy újságcikkel. De mindegyikre jellemző a nyomasztó hangulat, persze ezt nem rossz értelemben értem. Nagy ne... teljes kritika»

 
Berto49   2018. 04. 13.

0

Nem szoktam sorozatokat nézni. A kezdetben 8 részes (aztán sikeressége miatt megtoldották még két évaddal, de arra már nem voltam kíváncsi), 1-1 órás HBO sorozattal kivételt tettem, mert azt olvastam, hogy Matthew McConaughey alakítása szobrot érdem... több»

 
citizenfour99   2016. 03. 09.

0

Nagyon tetszett. Az első évad!!! A másodikat elkezdtem, de nem tetszett. Viszont számomra az első évad abszolút ujranézős, kiváló.

 
Edii   2015. 09. 16.

0

Nagyon jó sorozat, igazán meg tudja fogni az embert. Matthew McConaughey pedig ebben a sorozatban bizonyította számomra, hogy milyen jó színész, még Woody Harrelson-tól is jobbat alakított!

Galéria (200)

Videók (31)

 

A sorozat részeit átlagosan 11,2 millióan követték az HBO-n. A csatorna történetében 2001 óta nem nézték ennyien egy új széria első évadát.

(hp )
 

A széria második évadára a készítők Christian Bale-t és Jessica Chastaint is megkörnyékezték, azonban elfoglaltságaik miatt egyikük sem tudta vállalni a szereplést.

(hp )
 

Matthew McConaughey és Woody Harrelson is Texasban született. Az állam határos Louisianával, ahol a sorozat cselekménye játszódik.

(hp )
 

Ani Bezzerides szerepére Jessica Biel és Malin Akerman is esélyes volt.

(hp )
 
Ugyan az utolsó rész fináléja sokaknak csalódást okozhat, számomra az évad egyik legszebb pillanatává vált. Szép, tartalmas és megható. Pontosan mint a történet, amelyet lezár. több»
 
Remélem, a harmadik évad előtt (ha lesz), az író kivesz egy jó hosszú szabadságot, kicsit elszakad ettől a világtól, és egy olyan koncepcióval tér vissza, amely tényleg a saját útját járja - méghozzá az első perctől kezdve. több»
 
A széria megint arról szól, amiért megszerettük – karakterekről, kíméletlen nyomozói munkáról, megszállottságról, eredendő bűnről, olykor családról vagy az emberi létezés értelméről és értelmetlenségéről. több»