Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
51
Szereplők
43
Vélemények
200
Képek
31
Videók
 
harnas1207   2018. 11. 29.
A sorozatok nevében

Egy sorozat akkor jó, ha a történet előre megvan. Van eleje és vége, már abban a pillanatban, mikor elkezdik leforgatni. Nem kell évente húzni-nyúzni attól függően, hogy mennyire tetszik a tv nézőknek. Tudja az ember hogy megnézi azt a 10-15 részt és összeáll a sztori. Ebből a szempontból is tökéletes sorozat A törvény nevében! A nyolc részes történet az elejétől a végéig odaszögezi a nézőt, ráadásul olyan formában, hogy minél jobban haladunk előre, annál nagyobb a hatása. Sajnos az indítás kicsit lassú, a két karakter megismerése, a kettejük ellentéte elveheti az ember kedvét a további részektől. Nem szabad ebbe a hibába esni, mert ez egy kiváló krimi. Nem lövi le a poénokat egyből, izgulh... több»

4
 
Deku   2017. 08. 21.

Nehéz nem megemlíteni, hogy ez a sorozat tele van híres nagy nevekkel. Remek lett a szereposztás és a sorozat maga is. Habár a második évad már laposabb de így is nagyszerű.


 
Berto49   2018. 04. 13.

Nem szoktam sorozatokat nézni. A kezdetben 8 részes (aztán sikeressége miatt megtoldották még két évaddal, de arra már nem voltam kíváncsi), 1-1 órás HBO sorozattal kivételt tettem, mert azt olvastam, hogy Matthew McConaughey alakítása szobrot érdemelne. Valóban nagyon jó benne, együtt Woody Harrelsonnal. Most már csak az utolsó rész van hátra, már a gyilkost is lehetett látni. A sorozat gerincét kihallgatások alkotják, a két főhős visszaemlékezik több mint tíz év távlatából közös, ellentétekkel teli nyomozásaikra. Remekül megoldották az idő múlásának, az öregedés testi jeleinek az ábrázolását. Eléggé filmszerű a sorozat, az állandó flashback-ek ébren tartják a néző figyelmét. Minden pozitívum ellenére nem értem az IMDb 9-es pontszámát, ennyire közel sem volt jó a látott 8 epizód. Most hosszú időre újra messzire elkerülöm a rétestészta alkotásokat!

 
citizenfour99   2016. 03. 09.

Nagyon tetszett. Az első évad!!! A másodikat elkezdtem, de nem tetszett. Viszont számomra az első évad abszolút ujranézős, kiváló.

 
Edii   2015. 09. 16.

Nagyon jó sorozat, igazán meg tudja fogni az embert. Matthew McConaughey pedig ebben a sorozatban bizonyította számomra, hogy milyen jó színész, még Woody Harrelson-tól is jobbat alakított!

 
Ugyan az utolsó rész fináléja sokaknak csalódást okozhat, számomra az évad egyik legszebb pillanatává vált. Szép, tartalmas és megható. Pontosan mint a történet, amelyet lezár. több»
 
Remélem, a harmadik évad előtt (ha lesz), az író kivesz egy jó hosszú szabadságot, kicsit elszakad ettől a világtól, és egy olyan koncepcióval tér vissza, amely tényleg a saját útját járja - méghozzá az első perctől kezdve. több»
 
A széria megint arról szól, amiért megszerettük – karakterekről, kíméletlen nyomozói munkáról, megszállottságról, eredendő bűnről, olykor családról vagy az emberi létezés értelméről és értelmetlenségéről. több»
 

A sorozat részeit átlagosan 11,2 millióan követték az HBO-n. A csatorna történetében 2001 óta nem nézték ennyien egy új széria első évadát.

(hp)
 

A széria második évadára a készítők Christian Bale-t és Jessica Chastaint is megkörnyékezték, azonban elfoglaltságaik miatt egyikük sem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
 

Matthew McConaughey és Woody Harrelson is Texasban született. Az állam határos Louisianával, ahol a sorozat cselekménye játszódik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.