Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
36
Vélemények
12
Képek
16
Videók
 
Deku   2017. 08. 21.

Nehéz nem megemlíteni, hogy ez a sorozat tele van híres nagy nevekkel. Remek lett a szereposztás és a sorozat maga is. Habár a második évad már laposabb de így is nagyszerű.

 
Berto49   2018. 04. 13.

Nem szoktam sorozatokat nézni. A kezdetben 8 részes (aztán sikeressége miatt megtoldották még két évaddal, de arra már nem voltam kíváncsi), 1-1 órás HBO sorozattal kivételt tettem, mert azt olvastam, hogy Matthew McConaughey alakítása szobrot érdemelne. Valóban nagyon jó benne, együtt Woody Harrelsonnal. Most már csak az utolsó rész van hátra, már a gyilkost is lehetett látni. A sorozat gerincét kihallgatások alkotják, a két főhős visszaemlékezik több mint tíz év távlatából közös, ellentétekkel teli nyomozásaikra. Remekül megoldották az idő múlásának, az öregedés testi jeleinek az ábrázolását. Eléggé filmszerű a sorozat, az állandó flashback-ek ébren tartják a néző figyelmét. Minden pozitívum ellenére nem értem az IMDb 9-es pontszámát, ennyire közel sem volt jó a látott 8 epizód. Most hosszú időre újra messzire elkerülöm a rétestészta alkotásokat!


 
citizenfour99   2016. 03. 09.

Nagyon tetszett. Az első évad!!! A másodikat elkezdtem, de nem tetszett. Viszont számomra az első évad abszolút ujranézős, kiváló.

 
Edii   2015. 09. 16.

Nagyon jó sorozat, igazán meg tudja fogni az embert. Matthew McConaughey pedig ebben a sorozatban bizonyította számomra, hogy milyen jó színész, még Woody Harrelson-tól is jobbat alakított!

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 08.

Elsősorban Woody Harrelson miatt kezdtem el nézni akinek alakítása már a Zombielandben megtetszett. Kellemes és így ezáltal hasznos időtöltés volt. A sorozat mind zeneileg mind pedig történetileg is megállta a helyét és nem éreztem úgy hogy ez elvesztegetett idő lett volna.

Colin Farrell
Taylor Kitsch
Vince Vaughn
Rachel McAdams
Vince Vaughn
Taylor Kitsch
Matthew McConaughey
Alexandra Daddario
Mahershala Ali
 
Ugyan az utolsó rész fináléja sokaknak csalódást okozhat, számomra az évad egyik legszebb pillanatává vált. Szép, tartalmas és megható. Pontosan mint a történet, amelyet lezár. több»
 
Remélem, a harmadik évad előtt (ha lesz), az író kivesz egy jó hosszú szabadságot, kicsit elszakad ettől a világtól, és egy olyan koncepcióval tér vissza, amely tényleg a saját útját járja - méghozzá az első perctől kezdve. több»
 

A sorozat részeit átlagosan 11,2 millióan követték az HBO-n. A csatorna történetében 2001 óta nem nézték ennyien egy új széria első évadát.

(hp )
 

A széria második évadára a készítők Christian Bale-t és Jessica Chastaint is megkörnyékezték, azonban elfoglaltságaik miatt egyikük sem tudta vállalni a szereplést.

(hp )
 

Matthew McConaughey és Woody Harrelson is Texasban született. Az állam határos Louisianával, ahol a sorozat cselekménye játszódik.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.