Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

A törvény nevében

(True Detective)
 
Deku  2017. 08. 21.

Nehéz nem megemlíteni, hogy ez a sorozat tele van híres nagy nevekkel. Remek lett a szereposztás és a sorozat maga is. Habár a második évad már laposabb de így is nagyszerű.

 
citizenfour99  2016. 03. 09.

Nagyon tetszett. Az első évad!!! A másodikat elkezdtem, de nem tetszett. Viszont számomra az első évad abszolút ujranézős, kiváló.

 
Edii  2015. 09. 16.

Nagyon jó sorozat, igazán meg tudja fogni az embert. Matthew McConaughey pedig ebben a sorozatban bizonyította számomra, hogy milyen jó színész, még Woody Harrelson-tól is jobbat alakított!

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 08.

Elsősorban Woody Harrelson miatt kezdtem el nézni akinek alakítása már a Zombielandben megtetszett. Kellemes és így ezáltal hasznos időtöltés volt. A sorozat mind zeneileg mind pedig történetileg is megállta a helyét és nem éreztem úgy hogy ez elvesztegetett idő lett volna.

 
Zsceeeka  2017. 12. 31.

Vegyes érzéseim vannak, mert az első évad fergeteges volt, azt többször is meg fogom még biztosan nézni, a 2. évadot viszont, hiába a nagy nevek, nem bírtam végignézni.

Colin Farrell
Taylor Kitsch
Vince Vaughn
Rachel McAdams
Vince Vaughn
Taylor Kitsch
Matthew McConaughey
Alexandra Daddario
Smoking Barrels: A törvény nevében / True Detective - 1. évad
Ugyan az utolsó rész fináléja sokaknak csalódást okozhat, számomra az évad egyik legszebb pillanatává vált. Szép, tartalmas és megható. Pontosan mint a történet, amelyet lezár.
Smoking Barrels: True Detective - 2. évad
Remélem, a harmadik évad előtt (ha lesz), az író kivesz egy jó hosszú szabadságot, kicsit elszakad ettől a világtól, és egy olyan koncepcióval tér vissza, amely tényleg a saját útját járja - méghozzá az első perctől kezdve.
 

A sorozat részeit átlagosan 11,2 millióan követték az HBO-n. A csatorna történetében 2001 óta nem nézték ennyien egy új széria első évadát.

(hp)
 

A széria második évadára a készítők Christian Bale-t és Jessica Chastaint is megkörnyékezték, azonban elfoglaltságaik miatt egyikük sem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
 

Matthew McConaughey és Woody Harrelson is Texasban született. Az állam határos Louisianával, ahol a sorozat cselekménye játszódik.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.