Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
51
Szereplők
43
Vélemények
200
Képek
31
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Yamakawa Nézhetetlen  2019. 06. 02.

legújabb vélemény

Csalódás

Lassú, feszültség nélküli történet vezetés, lapos alakítások. Maga a tömény unalom. Már csak kötelességtudatból nézem végig. Az eddigi legrosszabb évad.

 
harnas1207   2018. 11. 29.

A sorozatok nevében

Egy sorozat akkor jó, ha a történet előre megvan. Van eleje és vége, már abban a pillanatban, mikor elkezdik leforgatni. Nem kell évente húzni-nyúzni attól függően, hogy mennyire tetszik a tv nézőknek. Tudja az ember hogy megnézi azt a 10-15 részt és összeáll a sztori. Ebből a szempontból is tökéletes sorozat A törvény nevében! A nyolc részes történet az elejétől a végéig odaszögezi a nézőt, ráadásul olyan formában, hogy minél jobban haladunk előre, annál nagyobb a hatása. Sajnos az indítás kicsit lassú, a két karakter megismerése, a kettejük ellentéte elveheti az ember kedvét a további részektől. Nem szabad ebbe a hibába esni, mert ez egy kiváló krimi. Nem lövi le a poénokat egyből, izgulh... több»

4

 
Deku   2017. 08. 21.

Nehéz nem megemlíteni, hogy ez a sorozat tele van híres nagy nevekkel. Remek lett a szereposztás és a sorozat maga is. Habár a második évad már laposabb de így is nagyszerű.

 
Berto49   2018. 04. 13.

Nem szoktam sorozatokat nézni. A kezdetben 8 részes (aztán sikeressége miatt megtoldották még két évaddal, de arra már nem voltam kíváncsi), 1-1 órás HBO sorozattal kivételt tettem, mert azt olvastam, hogy Matthew McConaughey alakítása szobrot érdemelne. Valóban nagyon jó benne, együtt Woody Harrelsonnal. Most már csak az utolsó rész van hátra, már a gyilkost is lehetett látni. A sorozat gerincét kihallgatások alkotják, a két főhős visszaemlékezik több mint tíz év távlatából közös, ellentétekkel teli nyomozásaikra. Remekül megoldották az idő múlásának, az öregedés testi jeleinek az ábrázolását. Eléggé filmszerű a sorozat, az állandó flashback-ek ébren tartják a néző figyelmét. Minden pozitívum ellenére nem értem az IMDb 9-es pontszámát, ennyire közel sem volt jó a látott 8 epizód. Most hosszú időre újra messzire elkerülöm a rétestészta alkotásokat!

 
citizenfour99   2016. 03. 09.

Nagyon tetszett. Az első évad!!! A másodikat elkezdtem, de nem tetszett. Viszont számomra az első évad abszolút ujranézős, kiváló.

 
Ugyan az utolsó rész fináléja sokaknak csalódást okozhat, számomra az évad egyik legszebb pillanatává vált. Szép, tartalmas és megható. Pontosan mint a történet, amelyet lezár. több»
 
Remélem, a harmadik évad előtt (ha lesz), az író kivesz egy jó hosszú szabadságot, kicsit elszakad ettől a világtól, és egy olyan koncepcióval tér vissza, amely tényleg a saját útját járja - méghozzá az első perctől kezdve. több»
 
A széria megint arról szól, amiért megszerettük – karakterekről, kíméletlen nyomozói munkáról, megszállottságról, eredendő bűnről, olykor családról vagy az emberi létezés értelméről és értelmetlenségéről. több»
 

A sorozat részeit átlagosan 11,2 millióan követték az HBO-n. A csatorna történetében 2001 óta nem nézték ennyien egy új széria első évadát.

(hp)
 

A széria második évadára a készítők Christian Bale-t és Jessica Chastaint is megkörnyékezték, azonban elfoglaltságaik miatt egyikük sem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
 

Matthew McConaughey és Woody Harrelson is Texasban született. Az állam határos Louisianával, ahol a sorozat cselekménye játszódik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.