Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
99
Szereplők
19
Vélemények
400
Képek
8
Videók
Viola Davis
Karla Souza
Aja Naomi King
Jack Falahee
Karla Souza
Jack Falahee
Viola Davis
Viola Davis
Andrea Syglowski
Matt McGorry
Liza Weil
Charlie Weber
Karla Souza
Viola Davis
Liza Weil
Aja Naomi King
Kate Kearney-Patch
Liza Weil
Katie Findlay
Billy Brown
Andrea Syglowski
Suzanne Savoy
Karla Souza
Viola Davis
Michael Gaston
Andrea Syglowski
Liza Weil
Viola Davis
 
Asylumin   2019. 09. 20.

legújabb vélemény

Régen láttam ennyire idegesítően rossz sorozatot. A pozitív hozzászólások miatt nagy reményekkel kezdtem hozzá, talán emiatt is vártam ennél jóval többet. A prof.nő játékánál nem láttam még sótlanabbat, a többiek kifejezetten idegesítőek. Aki a zenejét szerezte, azt soha nem engedném többet a szakma közelébe. Mindezekre rétett egy lapáttal a legrosszabb magyar szinkron az elmúlt 5 évből. Egyszerűen felfogni nem tudom, hogy kaphat ez hasonló pontszámokat, mint pl. egy Suits vagy egy Billions.

 
hsanya182   2015. 11. 04.

Agyban nagyon ott kell lenni, minden információ közelebb vihet, hogy összeálljon a nagy "puzzle"! Kell hozzá intelligencia, nagyon rafinált sorozat, mindenkinek ajánlom, aki intenzív odafigyelésre és agytornára vágyik...Lekötött nagyon! :)


 
Deku   2017. 08. 22.

Hát ez ritka hatalmas sorozat, tele váratlan fordulattal és izgalmas percekkel. Konkrétan nem tud unatkozni a néző mert minden epizód tele van nyomokkal és rejtélyekkel.

 
Gigi   2016. 12. 28.

Az első évad nagyon tetszett, végig izgalmas, fordulatos volt. A 2. évad már nem hozta ezt az élményt, úgyhogy abba is hagytam. Gyanús, hogy az volt egyébként a probléma, hogy az 1. évadot gyorsan ledaráltuk, és sok idő eltelt, mire elkezdtük a 2. évadot, és a részek között is több volt a kihagyás, így már nem tudott annyira lekötni, mint az 1. évad. Arra viszont rendesen rákattantunk :)

 
kevelin   2018. 02. 15.

Kár hogy nem lehet 6 csillagot adni mert szerintem annyit érdemelne. Valószínűleg elfogult vagyok de imádom. Rengeteg sorozatot elkezdtem már de nem sok van ami le is kötött hosszú távon DE EZ IGEN!!! fordulatos, tetszik hogy egy fő szál amin elindultunk és rengeteg mellékszál kapcsolódik a történethez úgy hogy nem csordul túl az infó, mindig éppen feldolgozható. Az hogy jogi témájú a sorozat nekem külön öröm mert megmutatja hogy a törvénynek milyen jó (de ez esetben inkább rossz oldala van) a színészi teljesítmények is nagyon jók Viola Davis egyszerűen fantasztikus Mindenkinek ajánlom!!

 
Nem a How to get away with murder lesz az új kultsorozat, de lehet szeretni. Mindent megad ahhoz, hogy izgulj rajta és a szórakoztatás puhára bélelt bársonyszékében élvezz egy újabb, gondosan elkészített amerikai sorozatot a futószalagról. több»
 
A Sense8 képes rá a zenével, a képekkel és az alapsztorival, hogy teljesen megbabonázzon minket és talán még el is hisszük neki, hogy valami eredeti ötlettel van dolgunk, de ki kell köhögnie magából a hibáit, mert ha valaki bele akar kötni, akkor adnak rá neki okot. több»
 

Viola Davis, húsz év színészkedés után, 2016-ban kapta meg a csillagját a Hollywoodi hírességek sétányán.

(bukottangyal)
 

A sorozat egyik ikonikussá vált jelenete, amikor Annalise Keating letörli a sminkjét és leveszi a parókáját, Viola Davis ötlete volt.

(hp)
 

Viola Davis egyike azon tíz afroamerikai nőknek, akiket a legjobb női főszereplő kategóriájában Oscar-díjra jelöltek.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.