Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (2014-2020)

How to Get Away with Murder
Filmadatlap
 
99
Szereplők
21
Vélemények
400
Képek
7
Videók

Galéria (400)

Viola Davis
Karla Souza
Aja Naomi King
Jack Falahee
Karla Souza
Jack Falahee
Viola Davis
Viola Davis
Andrea Syglowski
Matt McGorry
Liza Weil
Charlie Weber
Karla Souza
Viola Davis
Liza Weil
Aja Naomi King
Kate Kearney-Patch
Liza Weil
Katie Findlay
Billy Brown
Andrea Syglowski
Suzanne Savoy
Karla Souza
Viola Davis
Michael Gaston
Andrea Syglowski
Liza Weil
Viola Davis

Videók (7)

 
Dorkateo   2022. 09. 15.

legújabb vélemény

0

A főszereplő kitűnő színésznő. A forgatókönyvírók profik. A megvalósítás patikamérlegen kimért, tűpontosan adagolt, modern krimi. De ahogyan az embereket bemutatja... ennyi beteg, érzelmileg sérült, játszmázó és szégyentől titkolózó karakter... akinek kedve van, nézze. Engem lehangol.

 
hsanya182   2015. 11. 04.

1

Agyban nagyon ott kell lenni, minden információ közelebb vihet, hogy összeálljon a nagy "puzzle"! Kell hozzá intelligencia, nagyon rafinált sorozat, mindenkinek ajánlom, aki intenzív odafigyelésre és agytornára vágyik...Lekötött nagyon! :)

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Hát ez ritka hatalmas sorozat, tele váratlan fordulattal és izgalmas percekkel. Konkrétan nem tud unatkozni a néző mert minden epizód tele van nyomokkal és rejtélyekkel.

 
Alexa   2016. 01. 16.

0

Jo sorozat, meglepo fordulatokkal es tornaztatja az agyad:) Lekotott vegig:)

 
kevelin   2018. 02. 15.

0

Kár hogy nem lehet 6 csillagot adni mert szerintem annyit érdemelne. Valószínűleg elfogult vagyok de imádom. Rengeteg sorozatot elkezdtem már de nem sok van ami le is kötött hosszú távon DE EZ IGEN!!! fordulatos, tetszik hogy egy fő szál amin elindul... több»

 
Gigi   2016. 12. 28.

0

Az első évad nagyon tetszett, végig izgalmas, fordulatos volt. A 2. évad már nem hozta ezt az élményt, úgyhogy abba is hagytam. Gyanús, hogy az volt egyébként a probléma, hogy az 1. évadot gyorsan ledaráltuk, és sok idő eltelt, mire elkezdtük a 2. év... több»

 
Zsceeeka   2016. 04. 25.

0

Az első évadot végigizgultam, a karakterek is megtetszettek és az izgalom sem maradt el sosem. Viszont a második már nem nyújtott sok újat addig, amíg néztem, így a későbbi évadokról nincs is valós véleményem.

 

Viola Davis, húsz év színészkedés után, 2016-ban kapta meg a csillagját a Hollywoodi hírességek sétányán.

(bukottangyal)
 

A sorozat egyik ikonikussá vált jelenete, amikor Annalise Keating letörli a sminkjét és leveszi a parókáját, Viola Davis ötlete volt.

(hp)
 

Viola Davis egyike azon tíz afroamerikai nőknek, akiket a legjobb női főszereplő kategóriájában Oscar-díjra jelöltek.

(hp)
 

Minden egyes epizód címe elhangzik az adott részben.

(hp)
 
Nem a How to get away with murder lesz az új kultsorozat, de lehet szeretni. Mindent megad ahhoz, hogy izgulj rajta és a szórakoztatás puhára bélelt bársonyszékében élvezz egy újabb, gondosan elkészített amerikai sorozatot a futószalagról. több»
 
A Sense8 képes rá a zenével, a képekkel és az alapsztorival, hogy teljesen megbabonázzon minket és talán még el is hisszük neki, hogy valami eredeti ötlettel van dolgunk, de ki kell köhögnie magából a hibáit, mert ha valaki bele akar kötni, akkor adnak rá neki okot. több»