82% 215 szavazat
Gyilkos a házban

Gyilkos a házban

Only Murders in the Building
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
82
Szereplők (82)
11
Képek (11)
4
Videók (4)
Érdekességek
12
Díjak (12)
1
Filmkritika (1)
28
Cikkek (28)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 10 epizód
2. évad (2022) - 10 epizód
3. évad (2023) - 10 epizód

Hol nézheted

Martin Short
Steve Martin
Selena Gomez

FILMINFÓ

Három idegen találkozása, akik nagyon szeretik a bűnügyeket, és hirtelen egynek a részeseivé válnak.

(Hupka Adrián)
 
2024.02.18 simonné pozsonyi judit

legújabb vélemény

Alig várom a folytatást!

Üdítő és szórakoztató volt mindhárom évad. Én – idősebb korom miatt talán – már nem a storyért nézek sorozatokat, hanem a színészek és a színészi játék miatt. Steve Martin volt a garancia, hogy jó lesz. Igazán kellemes meglepetés volt számomra Martin Short, ahogy egy nagyon szerethető karaktert hozott létre. Selena Gomez méltó partnere a két nagy „öregnek”, akik nagyon is energikusak, frissek és a jól megírt és kitűnően eljátszott történeten túl azt az üzenetet is átadták nekem, hogy az életkor nem akadály, 60-on, 70-en túl is minden megtörténhet az emberrel. Remélem, folytatják!

0
 
2022.07.17 hp

A Gyilkos a házban olyan módon ötvözi a krimit és a vígjátékot, ahogy azt más sorozat még nem igazán tette. Ezzel a szériával valahogy minden nagyon stimmelt, és a műfaján belül egészen kiemelkedő. Okos, vicces, ahol kell, drámai, a whodunit-szál mög... Több

4
 
2022.06.30 Lóri Ádámcsik

Zseniális

Egy zseni volt, aki kitalálta és megírta ezt a sorozatot. Az utóbbi idők egyik legjobbja. Top10-es kategória. Humor, fordulat, tartalom, nyomozás, szuper szereplők és nagyszerű történetvezetés. Már várom a második évadot. Szinte kötelező darab! :)

3
 
2022.07.27 CsakPozitívan

Nyomozóklub-szomszédság

A Gyilkos a házban egy régivágású komédia, ahol nemcsak a gyilkos kiléte miatt vakarhatjuk a fejünket, de a sűrűn záporozó poénok össztüzét is ki kell állnunk a megtekintése közben. Steve Martin szerethetően zsémbes az idősödő lakó szerepében, miközben Martin Short a lehető legtöbbet hozza ki a szándékoltan idegesítőnek bélyegzett, izgága szomszéd karakteréből. Selena Gomez komikus tehetségét csillogtatva ragyogja be a kisképernyőt, és visz fiatalos lendületet a két rangidős sztár partnerségébe. A Gyilkos a házban egyszerre nyújtja egy nyolcvanas évekbeli felszabadult komédia, egy haver-mozi önfeledt varázsát. Megfűszerezve ezt egy Agatha Christie-stílusú krimi szövevényesen fordulatos cselekményével és egy megható karaktertanulmánnyal, amely az életnek új értelmet kereső, magányos idős emberekről szól. Az első évad sok időt tölt az egyes események felvezetésével, a főszereplők bemutatásával, így a valódi rejtély felgöngyölítése csak később tud igazán kiteljesedni, de az alapos felvezetés után tűkön ülve várhatjuk a további évadok kalandjait.

2
 
2022.10.09 Dens18

A sok pozitív kritika miatt kerestem egy rövidebb sorozatot, amikor jött velem szembe a Gyilkos a házban. Érdekes volt számomra a sorozat, főleg a krimi-vígjáték miatt, de összességében tetszett. Az első évad kicsit nehezen indult be nálam, de elment egynek, viszont a második sokkal jobban tetszett, az kifejezetten jó volt.

1
 
Értékelés: 8/10
(2022. 07. 08.)
A gyilkos a házban van, ha elkap, nagyon megszereted
Az a vicc megvan, amikor egy elfelejtett, magányos sorozat színész, egy lecsúszott rendező és egy fásult, mérsékelten megsavanyodott fiatal felnőtt podcastet indít a lakóházukban történt öngyilkosságról, amiről azt hiszik, hogy gyilkosság? Vicces, mert csak azért kezdik el, mert az esettel végre történik valami az életükben, amitől ismét valakinek ... Több