Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Az idegen (2020)

The Stranger
Filmadatlap
 
35
Szereplők
3
Vélemények
35
Képek
3
Videók

Galéria (35)

Videók (3)

 
Robinson76   2020. 12. 10.

legújabb vélemény

0
A csavarosan intelligens krimi

A brit krimi minisorozatokra jellemző sajátságos hangulat teremt remek atmoszférát a szériának. Misztikus thrillernek indul, de a mozaikdarabkák helyükre kerülésével egy megfogható drámába vált át. Rejtélyekben nincs hiány, és mindez tisztességes iparosmunkával kerül megvalósításra. Csavaros és fordulatos, a feszültség rendesen tapintható, a figyelmet mindvégig fenntartja, és talán nem is kell ennél több az üdvösséghez.

 
Caravaggio1978   2020. 11. 12.

0
Ez tényleg zseniális volt!

Egyszerűen nem is tudom elmondani, mit érzek, egy nap megszakítással néztem meg az évadot, egyszerűen nem tudtam szinte felállni mellőle. 10/10

 
Az amatőr   2020. 02. 08.

0
A tökéletes rejtély

Mesterien megszőtt átívelős krimi, melyben minden karakternek és cselekményszálnak különleges szerepe van. Az eleinte nagyon misztikus sztori ugyan az évad felére veszít egy kicsit a varázsából, de mindvégig képes fenntartani a nyomozással járó izgalmakat, és olyan jól lettek kimérve az információk, hogy még az utolsó pillanatokra is tartogat meglepetéseket. Olyannyira nem fogytak ki a készítők a rejtélyekből, hogy néha már egy kicsit sok is volt, feleslegesnek érződött pár plusz csavar. Viszont ez így még mindig jobb volt, mintha teljesen leeresztett volna a sorozat a végére. Külön tetszett, hogy a szálak kibontásakor a kisebbtől haladtunk a nagyobb felé, és lényegében egyetlen család problémájából kiindulva megismerhettük egy egész közösség titkait. A színészi alakítások ugyan nem voltak túl maradandók, lényegében mindenkit leginkább egyedül a rejtély mozgatott, de ez nem is volt baj ennél a koncepciónál, hiszen bőven elég lendületet adott a sorozatnak. Összességében tehát a Netflix új mysteryje tökéletes szórakozást nyújt mindenkinek, aki egy különleges, kusza nyomozásra vágyik.