84% 131 szavazat
Az idegen

Az idegen

The Stranger
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
35
Szereplők (35)
35
Képek (35)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 8 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Minden ember életében vannak dolgok, melyeket nem szívesen oszt meg másokkal, mégis bennünk van a kétely, hogy vajon mit rejtegetnek előlünk azok, akiket a legjobban ismerünk, akikről azt hisszük, mindent tudunk róluk. A Harlan Coben műve alapján készült sorozat január 30-tól látható… Több


Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2020.01.30. | Netflix (2022.10.20.)
 
2024.02.05 Lóri Ádámcsik

legújabb vélemény

Abbahagytam...

Ez vmi katasztrofális. Hat szálon fut a történet legalább, senkiről semmit nem tudunk meg, összevissza csapong a sztori. Nagyon nem jött be!!! A Nem versz át viszont nagyon jól sikerült! ;)

0
 
2020.11.12 Caravaggio1978

Ez tényleg zseniális volt!

Egyszerűen nem is tudom elmondani, mit érzek, egy nap megszakítással néztem meg az évadot, egyszerűen nem tudtam szinte felállni mellőle. 10/10

1
 
2023.04.10 Klauka89

Imádtam

Már megint egy Coben adaptáció akadt a horgomra, és eddig ez volt a legeslegjobb. Izgalmas, fondorlatos, érdekes. Ha lett volna időm egy nap alatt ledaráltam volna, de beletelt vagy másfél hetembe, viszont alig vártam hogy folytathassam. Nagyon erős minisorozat volt szerintem, sokkal jobb mint az Erdő és a Kisváros titkai.

2
 
2020.12.10 Robinson76

A csavarosan intelligens krimi

A brit krimi minisorozatokra jellemző sajátságos hangulat teremt remek atmoszférát a szériának. Misztikus thrillernek indul, de a mozaikdarabkák helyükre kerülésével egy megfogható drámába vált át. Rejtélyekben nincs hiány, és mindez tisztességes iparosmunkával kerül megvalósításra. Csavaros és fordulatos, a feszültség rendesen tapintható, a figyelmet mindvégig fenntartja, és talán nem is kell ennél több az üdvösséghez.

1
 
2020.02.08 Az amatőr

A tökéletes rejtély

Mesterien megszőtt átívelős krimi, melyben minden karakternek és cselekményszálnak különleges szerepe van. Az eleinte nagyon misztikus sztori ugyan az évad felére veszít egy kicsit a varázsából, de mindvégig képes fenntartani a nyomozással járó izgalmakat, és olyan jól lettek kimérve az információk, hogy még az utolsó pillanatokra is tartogat meglepetéseket. Olyannyira nem fogytak ki a készítők a rejtélyekből, hogy néha már egy kicsit sok is volt, feleslegesnek érződött pár plusz csavar. Viszont ez így még mindig jobb volt, mintha teljesen leeresztett volna a sorozat a végére. Külön tetszett, hogy a szálak kibontásakor a kisebbtől haladtunk a nagyobb felé, és lényegében egyetlen család problémájából kiindulva megismerhettük egy egész közösség titkait. A színészi alakítások ugyan nem voltak túl maradandók, lényegében mindenkit leginkább egyedül a rejtély mozgatott, de ez nem is volt baj ennél a koncepciónál, hiszen bőven elég lendületet adott a sorozatnak. Összességében tehát a Netflix új mysteryje tökéletes szórakozást nyújt mindenkinek, aki egy különleges, kusza nyomozásra vágyik.

0