Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
Tibor   2020. 06. 20.

legújabb vélemény

Fú, hát azért ez elég kemény. Láttunk már pár produkciót, ami hozzányúlt a Colonia Dignidadhoz, de kevésnek sikerült ilyen jól. Bátran tegyetek vele egy próbát.

 
klip   2019. 12. 21.

Az alakítások jók voltak, az alapsztori is stimmel, de valahogy nem állt össze számomra. Olyan 'meh' érzésem volt tőle, ha nem látom, semmiről nem maradok le...


 
Maki   2019. 06. 06.

Hát engem nem igazán tudott megfogni, folyamatosan éreztem a távolságtartást a karakterektől, valami alapvető hiányzott belőle, hogy meg tudjon szólítani és magával vigyen. Őszintén szólva jobbra számítottam. Kihagyható darab...

 
nándi99   2019. 03. 24.

Nagyon sötét történet, és elég nyomasztó is, és sajnos meglehetősen középszerű a kivitelezés. Valahogy az akarást sem éreztem rajta, részemről ez egy gyenge 3-as.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.