Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Mondj egy mesét (2018-2020)

Tell Me a Story
Filmadatlap
 
63
Szereplők
6
Vélemények
120
Képek
3
Videók

Galéria (120)

Videók (3)

 
rainman   2020. 01. 03.

legújabb vélemény

0

Nem a sztori miatt kezdtem bele, az egyetlen oka, hogy esélyt adtam neki, az író személye: Kevin Williamson! Kamasz korom legnagyobb remekeit köszönhettem neki, mint pl. a Dawson és a haverok, vagy a valóban remek Sikoly sorozat. Nos, azt kell mondja... több»

 
indingo   2019. 02. 09.

1

Több szálon futó történet. Picit lassan indult be, de a utána izgalmasra fordult a sorozat. A szeretett ember elvesztése megengedi-e hogy erkölcsi normákat átléphrtünk-e.

 
Norbert93   2019. 01. 11.

1
3 és fél csillag, de legyen 4

Egyedi feldolgozása ez a régi meséknek. Nem lesz belőle kultsorozat és nem is ragadt túlságosan magával, de meg lehet nézni és majdcsak kellően leköti a figyelmem

 
kozse48   2019. 01. 04.

0
Fuj

A 10 részből 9 3/4 csillag. A 10. egy nulla. Tök primitív befejezés, logikai, akció, minden tekintetben. Meg ne nézzétek.

 
HereUR   2018. 11. 29.

0
Újra itt van!

A tavalyi évadban véget ért sokak kedvence a 'Hol volt, hol nem volt' című sorozat. De nincs idő bánkódni és búslakodni, máris itt van az újragombolt, akarom mondani, az újragondolt utódja. Itt nem a mágia és a varázslat kapta a főszerepet. Mai, modern világunk teljesen hétköznapi, megszokott kulisszái közé lettek átplántálva a mesék. Párhuzamosan futnak a történetek, innen is kapunk egy adagot és onnan is jön egy újabb porció, úgy pörögnek az események, hogy egykettőre véget érnek az 50 perces epizódok. Öt rész ment le eddig. Két szereplő játszott az már előző sorozatban is. Nagyon jó színészgárdát sikerült összeverbuválni. Igazából nem is szabadna senkit sem külön kiemelni, mégis meg kell említenem az egyik üdvöskét, aki máris a kedvencem ebből a szériából: ő Danielle Campbell, aki Kayla Powell szerepét játssza a sorozatban, mint afféle Pirosszka. De a 'nagymamát' sem akárki alakítja, Kim Cattrall szintén sokak kedvence, ő is sok kedves filmmel és sorozattal ajándékozott már meg minket.

 
Beatrix Tóth   2019. 01. 01.

0
Kihagyhatatlan

Az első része egy közepesnek mondható krimiként indul. Majd ahogy bontakoznak ki a szálak válik egyre jobbá, izgalmasabbá a sorozat. Nem kell aggódni, ez hamar bekövetkezik. Hamarosan azon vettem észre magam, hogy nem tudtam felállni a tévé mellől. Respect az írónak... aki ilyen történetet ki tud találni, és ahogy folyik a sorozat ráadásul a szálak kiba.... összefutnak a vége előtt...csak ámulunk és bámulunk. Minden egyes szál fut a maga útján, önmagában is zseniálisak... de keresztezik egymást... Eddig 9 részt láttam, az első évad 10 részes. Már várom, hogy láthassam mi lesz a vége. Hallom már a második évad is megszületett... kíváncsi leszek rá, hogy egyáltalán ez a minőség túlszárnyalható-e? :) Jahh és hogy legyen pontozás is: 15 /10 ... ja hogy nincs ilyen? akkor legyen csak 10/10

 

Paul Wesley-t leginkább a Vámpírnaplók című sorozatból ismerhetik az emberek.

(Gábor390920 )