Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A kívülálló (2020)

The Outsider
Filmadatlap
 
36
Szereplők
11
Vélemények
17
Képek
4
Videók

Galéria (17)

Ben Mendelsohn
Jason Bateman
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Ben Mendelsohn
Scarlett Blum
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Yul Vazquez
Julianne Nicholson
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Mare Winningham
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Cynthia Erivo

Videók (4)

 
Caravaggio1978   2021. 07. 31.

legújabb vélemény

0
Ez most pozitív lesz :)

Szerintem ezt nagyon jól összehozták, én általában nem elmélkedni, meditálni vagy jógázni akarok a filmnézés közben vagy után, egyszerűen csak jól érezném magam, elvinne a film oda, ahol játszódik, elvegyülnék a szereplők között... Nekem ez megvalósult itt, nagyon tetszett a történet, a könyvet szégyenszemre nem láttam, de ezek után elolvasom.

 
Greeta   2020. 08. 29.

1

A kezdés valóban nagyon erős, hamar beszippantja a nézőt, hogy vajon mi állhat a dolog hátterében. A részek előrehaladtával egyre több mindent tudtunk meg és bár nem erre számítottam összességében tetszett a sorozat.

 
Szilonka   2020. 08. 23.

0

Az első rész nagyon felcsigázott egy érdekes alapötletet dobott be, de sajnos a részek előrehaladtával egyre kuszább és értelmetlenebb lett az egész. Kár érte.

 
harnas1207   2021. 06. 10.

0

A sorozat hűen hozta Stephen King könyveinek fílingjét. Olyan volt, mint egy szorulás. Izgatottan kezdesz bele, de szenvedés lesz, sokáig tart, és a végét már amúgy is előre tudod. A sztori jó volt, de kevés egy 10 részes sorozathoz. Az izgalmas, fes... több»

 
iq.csabi   2020. 02. 23.

1

Nagyon erős sorozat. Nagyon erősen kezd, és végig fenn is tartja a figyelmet, a varázsából csak az vesz el, hogy hetente egy rész jön ki. Kíváncsian várom, mit hoznak ki a sztoriból a sorozat végére.

 
belavagyok   2020. 10. 02.

0

Én megvártam, amíg az összes rész kijön. A története elég zavaros volt még az elején örültem, hogy több szálon futott és a végére minden szál összeforrt.

 
HannaK   2020. 10. 10.

0

Még több ilyet szeretnék. Remek sorozat volt, amely végre méltóan dolgozta fel a Stephen King egyik remek könyvét. Izgalmas történet.

 
Ha beszélhetünk valamiféle bravúrról A kívülálló kapcsán, az az, hogy mindezek ellenére végig fenn tudja tartani az érdeklődést, a sorozat a lassú tempója ellenére sem válik unalmassá. több»
 
A feszültség, a bűnügyi szál nagyon a helyén volt, az in medias res kezdéstől eltekintve nagyon lassan és okosan építkeztek, jó volt a valóság és a misztikum ütköztetése is. több»
 
A kívülálló egy nagyon erős misztikus krimi, ami simán kiemelkedik a műfaj aktuális mezőnyéből. Ha nem olvastad a könyvet, akkor mindenképpen kötelező látnivaló! több»