Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

A kívülálló (2020)

The Outsider
Filmadatlap
 
36
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
4
Videók
 
Kanyi   2020. 12. 21.

legújabb vélemény

0

A kezdés nagyon erős, a karakterek jól kidolgozottak, a történet érdekes az elejétől a végéig, igazából nincs semmi rossz, ami ebben a sorozatban van.

 
Greeta   2020. 08. 29.

1

A kezdés valóban nagyon erős, hamar beszippantja a nézőt, hogy vajon mi állhat a dolog hátterében. A részek előrehaladtával egyre több mindent tudtunk meg és bár nem erre számítottam összességében tetszett a sorozat.


 
iq.csabi   2020. 02. 23.

1

Nagyon erős sorozat. Nagyon erősen kezd, és végig fenn is tartja a figyelmet, a varázsából csak az vesz el, hogy hetente egy rész jön ki. Kíváncsian várom, mit hoznak ki a sztoriból a sorozat végére.

 
Szilonka   2020. 08. 23.

0

Az első rész nagyon felcsigázott egy érdekes alapötletet dobott be, de sajnos a részek előrehaladtával egyre kuszább és értelmetlenebb lett az egész. Kár érte.

 
belavagyok   2020. 10. 02.

0

Én megvártam, amíg az összes rész kijön. A története elég zavaros volt még az elején örültem, hogy több szálon futott és a végére minden szál összeforrt.

 
HannaK   2020. 10. 10.

0

Még több ilyet szeretnék. Remek sorozat volt, amely végre méltóan dolgozta fel a Stephen King egyik remek könyvét. Izgalmas történet.

 
L.Regina   2020. 06. 13.

0
King + HBO

A könyv rettentő mód tetszett, a sorozat pedig alig tér el tőle, így nem csalódtam. Jó a hangulat teremtése, megkapó az atmoszféra. Szerencsére lassan építkezik, így van időnk átélni a szereplők drámáját és a nyomozós stílushoz is ez passzol. Az első pár rész Jason Bateman rendezte, és ez meg az Ozark után elmondható, hogy van tehetsége hozzá. A karakterek jól kidolgozottak, mindenkinek jut egy-egy fontosabb momentum. Ben Mendelsohn hatalmasat alakít, remekül hozza a bűntudatos rendőrt és a gyászoló apát. Ralp és a felesége remek páros, igazán jó a csapatuk. Holly Gibney egy nagyon érdekes karakter lett, könnyen megkedveltem, Cynthia Erivo pedig szuperül alakította. Igazából a mellékszerepekre is sikerült remek színészkét szerződtetni, az egyik kedvencem Bill Camp volt. Ami a legjobban tetszett a sorozatban, azaz hogy majdnem több mint a feléig egy sima nyomozós krimi ként operál, és csak a vége felé jön be erősebben a természetfeletti elem. Kissé úgy éreztem a végét elhúzták, talán 1 résszel lehetett volna rövidebb. A gonosz bérence ként operáló Jack Hoskinsból kevesebb is elég lett volna szerintem. Szerintem, akik nem igazán kedveli a King adaptációkat, azok is tehetnek ezzel a sorozattal egy próbát. Aki pedig szereti annak erősen ajánlott A kívülálló megtekintése

Galéria (17)

Ben Mendelsohn
Jason Bateman
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Ben Mendelsohn
Scarlett Blum
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Yul Vazquez
Julianne Nicholson
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Mare Winningham
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Cynthia Erivo

Videók (4)

 
A kívülálló egy nagyon erős misztikus krimi, ami simán kiemelkedik a műfaj aktuális mezőnyéből. Ha nem olvastad a könyvet, akkor mindenképpen kötelező látnivaló! több»
 
Összességében mindenképpen pozitív irányt mutat A kívülállók, de sajnos csakis magának köszönheti, hogy lecsúszott a nagybetűs adaptációk mellől, melyek mozgóképkultúránk meghatározó elemei lettek mára. több»
 
Ha beszélhetünk valamiféle bravúrról A kívülálló kapcsán, az az, hogy mindezek ellenére végig fenn tudja tartani az érdeklődést, a sorozat a lassú tempója ellenére sem válik unalmassá. több»