Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A kívülálló (2020)

The Outsider
Filmadatlap
 
36
Szereplők
14
Vélemények
17
Képek
4
Videók

Galéria (17)

Ben Mendelsohn
Jason Bateman
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Ben Mendelsohn
Scarlett Blum
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Yul Vazquez
Julianne Nicholson
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Mare Winningham
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Cynthia Erivo

Videók (4)

 
Rozmaring Tündér   2023. 05. 21.

legújabb vélemény

0

Ezt a sorozatot leszűkíthették volna öt-hat részre, mert a fele rettenetesen unalmas. Sajnálom, mert az első két rész és az alaptörténet nagyon ígéretesnek tűnt, a színészi játékban és a film hangulatában sincs semmi hiba. Az utóbbi pozitívumok miatt tudtam végül közepesre értékelni.

 
JRD   2022. 04. 11.

1
Egy majdnem jól sikerült adaptáció

Majdnem sikerült. A könyv állatira jó, és az elején hozta is a King-érzést. Rejtély, félelmetesség, talány. Aztán lassan ellaposodik, de még így is élvezhető sorozat. De ne hallgass rám, nézd, és dönts el! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Szilonka   2020. 08. 23.

0

Az első rész nagyon felcsigázott egy érdekes alapötletet dobott be, de sajnos a részek előrehaladtával egyre kuszább és értelmetlenebb lett az egész. Kár érte.

 
harnas1207   2021. 06. 10.

0

A sorozat hűen hozta Stephen King könyveinek fílingjét. Olyan volt, mint egy szorulás. Izgatottan kezdesz bele, de szenvedés lesz, sokáig tart, és a végét már amúgy is előre tudod. A sztori jó volt, de kevés egy 10 részes sorozathoz. Az izgalmas, fes... több»

 
Greeta   2020. 08. 29.

1

A kezdés valóban nagyon erős, hamar beszippantja a nézőt, hogy vajon mi állhat a dolog hátterében. A részek előrehaladtával egyre több mindent tudtunk meg és bár nem erre számítottam összességében tetszett a sorozat.

 
kabel   2022. 02. 24.

0

Stephen King unalmasítva.

 
Caravaggio1978   2021. 07. 31.

0
Ez most pozitív lesz :)

Szerintem ezt nagyon jól összehozták, én általában nem elmélkedni, meditálni vagy jógázni akarok a filmnézés közben vagy után, egyszerűen csak jól érezném magam, elvinne a film oda, ahol játszódik, elvegyülnék a szereplők között... Nekem ez megvalósult itt, nagyon tetszett a történet, a könyvet szégyenszemre nem láttam, de ezek után elolvasom.

 
Ha beszélhetünk valamiféle bravúrról A kívülálló kapcsán, az az, hogy mindezek ellenére végig fenn tudja tartani az érdeklődést, a sorozat a lassú tempója ellenére sem válik unalmassá. több»
 
A feszültség, a bűnügyi szál nagyon a helyén volt, az in medias res kezdéstől eltekintve nagyon lassan és okosan építkeztek, jó volt a valóság és a misztikum ütköztetése is. több»
 
A kívülálló egy nagyon erős misztikus krimi, ami simán kiemelkedik a műfaj aktuális mezőnyéből. Ha nem olvastad a könyvet, akkor mindenképpen kötelező látnivaló! több»