Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
36
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
4
Videók
 
sanyibacsi   2020. 03. 29.

legújabb vélemény

A mafab.hu egy hazug portál!

Kétlem, hogy a kritikám a kommentek közé kerül! Félre tájékoztatják a nézőket. Életemben már több mint 1500 filmet néztem (mert excel-ben mindet baírom), és 200 sorozatot is. Ekkora baromságot, mint ez a sorozat életemben nem láttam. A piroska és a farkas meséje sokkal izgalmasabb. Vontatott, egyáltalán nem izgalmas, és egy nagy baromság az egész. Ha valaki el van ájulva Stephen Kingtől, akkor ez a sorozat majd kiábrándítja, mert egy rakás sz@r! Ha lehetne mínusz 10-es osztályzatot adni rá, megtenném. Elvett az életemből kb. 8-9 órát, amit nagyon megbántam. Ezért sincs az értékelése fenn a Port.hu-n, mert ott is megkapná a negatív kritikát.

 
iq.csabi   2020. 02. 23.

Nagyon erős sorozat. Nagyon erősen kezd, és végig fenn is tartja a figyelmet, a varázsából csak az vesz el, hogy hetente egy rész jön ki. Kíváncsian várom, mit hoznak ki a sztoriból a sorozat végére.


 
Thirst0626   2020. 03. 29.

Én is így érzek. Folyamatosan lekötött, egy pillanatra sem unatkoztam. Szerintem is szuper.. Én ajánlom mindenkinek.

Ben Mendelsohn
Jason Bateman
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Ben Mendelsohn
Scarlett Blum
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Yul Vazquez
Julianne Nicholson
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Mare Winningham
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Cynthia Erivo
 
A kívülálló egy nagyon erős misztikus krimi, ami simán kiemelkedik a műfaj aktuális mezőnyéből. Ha nem olvastad a könyvet, akkor mindenképpen kötelező látnivaló! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.