Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
4
Videók
 
L.Regina   2020. 06. 13.

legújabb vélemény

King + HBO

A könyv rettentő mód tetszett, a sorozat pedig alig tér el tőle, így nem csalódtam. Jó a hangulat teremtése, megkapó az atmoszféra. Szerencsére lassan építkezik, így van időnk átélni a szereplők drámáját és a nyomozós stílushoz is ez passzol. Az első pár rész Jason Bateman rendezte, és ez meg az Ozark után elmondható, hogy van tehetsége hozzá. A karakterek jól kidolgozottak, mindenkinek jut egy-egy fontosabb momentum. Ben Mendelsohn hatalmasat alakít, remekül hozza a bűntudatos rendőrt és a gyászoló apát. Ralp és a felesége remek páros, igazán jó a csapatuk. Holly Gibney egy nagyon érdekes karakter lett, könnyen megkedveltem, Cynthia Erivo pedig szuperül alakította. Igazából a mellékszerepekre is sikerült remek színészkét szerződtetni, az egyik kedvencem Bill Camp volt. Ami a legjobban tetszett a sorozatban, azaz hogy majdnem több mint a feléig egy sima nyomozós krimi ként operál, és csak a vége felé jön be erősebben a természetfeletti elem. Kissé úgy éreztem a végét elhúzták, talán 1 résszel lehetett volna rövidebb. A gonosz bérence ként operáló Jack Hoskinsból kevesebb is elég lett volna szerintem. Szerintem, akik nem igazán kedveli a King adaptációkat, azok is tehetnek ezzel a sorozattal egy próbát. Aki pedig szereti annak erősen ajánlott A kívülálló megtekintése

 
iq.csabi   2020. 02. 23.

Nagyon erős sorozat. Nagyon erősen kezd, és végig fenn is tartja a figyelmet, a varázsából csak az vesz el, hogy hetente egy rész jön ki. Kíváncsian várom, mit hoznak ki a sztoriból a sorozat végére.


 
Thirst0626   2020. 03. 29.

Én is így érzek. Folyamatosan lekötött, egy pillanatra sem unatkoztam. Szerintem is szuper.. Én ajánlom mindenkinek.

 
sanyibacsi   2020. 03. 29.

A mafab.hu egy hazug portál!

Kétlem, hogy a kritikám a kommentek közé kerül! Félre tájékoztatják a nézőket. Életemben már több mint 1500 filmet néztem (mert excel-ben mindet baírom), és 200 sorozatot is. Ekkora baromságot, mint ez a sorozat életemben nem láttam. A piroska és a farkas meséje sokkal izgalmasabb. Vontatott, egyáltalán nem izgalmas, és egy nagy baromság az egész. Ha valaki el van ájulva Stephen Kingtől, akkor ez a sorozat majd kiábrándítja, mert egy rakás sz@r! Ha lehetne mínusz 10-es osztályzatot adni rá, megtenném. Elvett az életemből kb. 8-9 órát, amit nagyon megbántam. Ezért sincs az értékelése fenn a Port.hu-n, mert ott is megkapná a negatív kritikát.

Ben Mendelsohn
Jason Bateman
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Ben Mendelsohn
Scarlett Blum
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Yul Vazquez
Julianne Nicholson
Scarlett Blum
Ben Mendelsohn
Mare Winningham
Julianne Nicholson
Ben Mendelsohn
Cynthia Erivo
 
A kívülálló egy nagyon erős misztikus krimi, ami simán kiemelkedik a műfaj aktuális mezőnyéből. Ha nem olvastad a könyvet, akkor mindenképpen kötelező látnivaló! több»
 
Összességében mindenképpen pozitív irányt mutat A kívülállók, de sajnos csakis magának köszönheti, hogy lecsúszott a nagybetűs adaptációk mellől, melyek mozgóképkultúránk meghatározó elemei lettek mára. több»
 
Ha beszélhetünk valamiféle bravúrról A kívülálló kapcsán, az az, hogy mindezek ellenére végig fenn tudja tartani az érdeklődést, a sorozat a lassú tempója ellenére sem válik unalmassá. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.