Lassan már nem győzzük számolni a Stephen King adaptációkat, legyen szó sorozatokról vagy filmekről. Az HBO mindenesetre most egy újabb szériával rukkol elő: befutott A kívülálló friss előzetese.

Januártól látható az HBO műsorán a Stephen King regényén alapuló A kívülálló, melyhez megérkezett az új kedvcsináló. Ez alapján egy igazán sötét atmoszférájú szériára számíthatunk, a remek szereplőgárdáról nem is beszélve. A sorozat két főszereplője  Ben Mendelsohn (Pókember – Idegenben, Ready Player One) és Jason Bateman (Ozark, Förtelmes főnökök) lesz, míg a további szerepeket Paddy ConsidineMare WinninghamBill CampMax Beesley és Julianne Nicholson alakítják.

A sztori főhőse egy két gyerekes családapa, akit egy szörnyű gaztett elkövetésével vádolnak meg. A vád szerint a köztiszteletben álló kisvárosi tanár megölt egy mindössze tizenegy éves gyereket, és bár az alibije szilárdnak tűnik, a nyomozók azonban megtalálták a tetthelyen az ujjlenyomatát és DNS-ét.

Az Andrew Bernstein és Jason Bateman rendezésében készülő sorozat egyelőre nem kapott hazai premierdátumot, de az ilyen szériák esetében nyugodt szívvel számolhatunk azzal, hogy az HBO az amerikai premierrel egyidőben magyar felirattal is elindítja a szériát jövő év januárjában, melyet néhány héttel később a szinkronos változat is követ majd.

A kívülálló friss előzetesét idefent nézhetite meg. Ez alapján Ti tervezitek, hogy követni fogjátok a sorozatot? Örömmel várjuk a véleményeteket és az első benyomásaitokat a lenti komment szekcióban.