Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
105
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Lopott idő
 
sabnock666   2019. 09. 01.

legújabb vélemény

Nagyon tetszett a film.Kifejezetten érdekes témát boncolgat,és ebben partnerek a színészek is,nekem főleg Justin Timberlake viszi a pálmát! Érdemes megnézni.Friss,újszerű,és pörgős,olyan emberi.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 14.

Nem rossz film, de ezt elsősorban a felvetésnek köszönheti. Megjelenik benne az a híres mondás, miszerint nem azért van szegénység a földön, mert nem tudunk enni adni a szegényeknek, hanem azért, mert nem tudjuk jóllakatni a gazdagokat. A kivitelezésben bár volt pár furcsaság, de összességében nem rossz.


 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

A története egyedülálló és a szereplők is remekül illeszkednek a filmbe, de mégis kicsit hiányzik belőle valami kézzel foghatatlan, de azért egyszer nézhető.

 
rbernadett   2015. 04. 20.

Az alapötlet nagyon jó és egyedi, de egy kicsit lehetett volna jobb a történet és egy kicsit jobban megválogathatták volna a szereplőket.

 
indingo   2017. 04. 10.

Elég jó film, meg is lepődtem rajta. Érdekes a története az örök kérdés az idő áll a fő témában. Végig pörgős és izgalmas a történet, tetszett. A szereplők is jól alakítottak.

A film összbevétele 173 930 596 dollár volt (imdb.com).

 

A nagy bank épületét gyakorta bíróságként használják tévés produkciókhoz, és a valóságban csak 4 emeletes. A filmben számítógépes képalkotással növelték az épület méretét.

(SódóGA)
 

A film munkacímei: "Now" és "I.m.mortal" voltak.

(SódóGA)
 

Az idő birtokosai egy "Per Diem" elnevezésű dobozban tartják egy napi adagjukat, ami latinul annyit tesz: "minden egyes napra".

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.