Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Lopott idő (2011)

In Time
Filmadatlap
 
28
Szereplők
108
Vélemények
38
Képek
1
Videók
 
Eastern79   2021. 03. 11.

legújabb vélemény

0

Érdekes történet, de valahogy a szereplők furcsán lettek összeválogatva, és a rendezés is vontatott. Többet is ki lehetett volna hozni belőle...

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 14.

2

Nem rossz film, de ezt elsősorban a felvetésnek köszönheti. Megjelenik benne az a híres mondás, miszerint nem azért van szegénység a földön, mert nem tudunk enni adni a szegényeknek, hanem azért, mert nem tudjuk jóllakatni a gazdagokat. A kivitelezésben bár volt pár furcsaság, de összességében nem rossz.


 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

0

A története egyedülálló és a szereplők is remekül illeszkednek a filmbe, de mégis kicsit hiányzik belőle valami kézzel foghatatlan, de azért egyszer nézhető.

 
rbernadett   2015. 04. 20.

1

Az alapötlet nagyon jó és egyedi, de egy kicsit lehetett volna jobb a történet és egy kicsit jobban megválogathatták volna a szereplőket.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Elég jó film, meg is lepődtem rajta. Érdekes a története az örök kérdés az idő áll a fő témában. Végig pörgős és izgalmas a történet, tetszett. A szereplők is jól alakítottak.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Nagyszerű alapötlet, elgondolkodtató film, jó a maga kategóriájában.

 
Deku   2017. 07. 23.

0

Maga a film és az alaptörténet nagyon tetszett nekem viszont nem volt tökéletes. A szereplők nem a legjobbak és simán belefért volna valami plusz extra a történetbe.

Galéria (38)

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Justin Timberlake
Amanda Seyfried
Justin Timberlake
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Justin Timberlake

Videók (1)

A film összbevétele 173 930 596 dollár volt (imdb.com).

 

Roger Deakins operatőr első digitálisan forgatott filmje.

(Yosihiro )
 

A film legrégebbi autója egy 1961-es Lincoln Continental. Ugyanilyen típusú autóban gyilkolták meg John F. Kennedy elnököt.

(Yosihiro )
 

Justin Timberlake három évvel idősebb a valóságban, mint az anyját alakító Olivia Wilde. A film 2169-ben játszódik.

(Yosihiro )
 

A film olyan emberekről szól, akiknek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább. Sok színész – köztük Cillian Murphy és Justin Timberlake – a húszas évei végén, harmincas évei elején jár. Amanda Seyfried azonban valóban 25 éves volt a forgatás alatt.

(Yosihiro )
 

A nagy bank épületét gyakorta bíróságként használják tévés produkciókhoz, és a valóságban csak 4 emeletes. A filmben számítógépes képalkotással növelték az épület méretét.

(SódóGA)
 

A film munkacímei "Now" és "I.m.mortal" voltak.

(SódóGA)
 

Az idő birtokosai egy "Per Diem" elnevezésű dobozban tartják egy napi adagjukat, ami latinul annyit tesz: "minden egyes napra".

(SódóGA)
 

Harlan Ellison, tudományos fantasztikus író vádat emelt a New Regency és a rendező ellen, mert szerinte a történet cselekménye kísértetiesen hasonlít az ő egyik novellájára, a "Repent Harlequin! Said the Ticktockman"-re. Először azt követelte, hogy ne jöhessen ki a film, majd arra csökkentette követelését, hogy tüntessék fel őt is a stáblistán. Végül ejtették az ügyet.

(SódóGA)
 

A tehetősök jó része órakészítők neveit viselik, például Alfred Wajs (Weis).

(SódóGA)