Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Lopott idő (2011)

In Time
Filmadatlap
 
28
Szereplők
107
Vélemények
38
Képek
2
Videók

Galéria (38)

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Justin Timberlake
Amanda Seyfried
Justin Timberlake
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Justin Timberlake

Videók (2)

 
Eastern79   2021. 03. 11.

legújabb vélemény

0

Érdekes történet, de valahogy a szereplők furcsán lettek összeválogatva, és a rendezés is vontatott. Többet is ki lehetett volna hozni belőle...

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 14.

3

Nem rossz film, de ezt elsősorban a felvetésnek köszönheti. Megjelenik benne az a híres mondás, miszerint nem azért van szegénység a földön, mert nem tudunk enni adni a szegényeknek, hanem azért, mert nem tudjuk jóllakatni a gazdagokat. A kivitelezésben bár volt pár furcsaság, de összességében nem rossz.

 
Yosihiro   2020. 12. 05.

3
Küzdelem az időért

Igazi időutazásban részesülhetünk egy fantáziavilágban. Bár a film nem mutatja meg az idő igazi létét, mégis egy nagyon izgalmas dolgot feszeget. Mintha mai korunkkal akarna párhuzamot vonni, és előrevetíteni valamit, ami közeleg. Az akciót igazából ... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

1

A története egyedülálló és a szereplők is remekül illeszkednek a filmbe, de mégis kicsit hiányzik belőle valami kézzel foghatatlan, de azért egyszer nézhető.

 
indingo   2017. 04. 10.

1

Elég jó film, meg is lepődtem rajta. Érdekes a története az örök kérdés az idő áll a fő témában. Végig pörgős és izgalmas a történet, tetszett. A szereplők is jól alakítottak.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

0

Nagyon tetszett a film.Kifejezetten érdekes témát boncolgat,és ebben partnerek a színészek is,nekem főleg Justin Timberlake viszi a pálmát! Érdemes megnézni.Friss,újszerű,és pörgős,olyan emberi.

 
rbernadett   2015. 04. 20.

1

Az alapötlet nagyon jó és egyedi, de egy kicsit lehetett volna jobb a történet és egy kicsit jobban megválogathatták volna a szereplőket.

A film összbevétele 173 930 596 dollár volt (imdb.com).

 

Roger Deakins operatőr első digitálisan forgatott filmje.

(Yosihiro )
 

A film legrégebbi autója egy 1961-es Lincoln Continental. Ugyanilyen típusú autóban gyilkolták meg John F. Kennedy elnököt.

(Yosihiro )
 

Justin Timberlake három évvel idősebb a valóságban, mint az anyját alakító Olivia Wilde. A film 2169-ben játszódik.

(Yosihiro )
 

A film olyan emberekről szól, akiknek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább. Sok színész – köztük Cillian Murphy és Justin Timberlake – a húszas évei végén, harmincas évei elején jár. Amanda Seyfried azonban valóban 25 éves volt a forgatás alatt.

(Yosihiro )
 

A nagy bank épületét gyakorta bíróságként használják tévés produkciókhoz, és a valóságban csak 4 emeletes. A filmben számítógépes képalkotással növelték az épület méretét.

(SódóGA)