2020.12.05 12:06 Yosihiro Olvasottság: 263x
3

Küzdelem az időért

Igazi időutazásban részesülhetünk egy fantáziavilágban. Bár a film nem mutatja meg az idő igazi létét, mégis egy nagyon izgalmas dolgot feszeget. Mintha mai korunkkal akarna párhuzamot vonni, és előrevetíteni valamit, ami közeleg. Az akciót igazából hiányoltam ebből a filmből, az kicsit gyengébb lett, mint amire számítottam. De kapunk egy szerelmi történetet, és győznek a jók, persze az idő megmarad. :) Voltak olyan jelenetek, amik nem illettek a filmbe, de ezektől eltekintve remek kis koprodukció lett.

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés jó. A szereplők, na igen, itt van több három csillagos alakítás, de megadom a jót. A képi és hangi effektek jól sikerültek. Így elmondhatjuk, hogy egy jó filmet nézhettünk meg, ezt én négy csillaggal jutalmazom, és várom a folytatását. Ami kimaradt, vagy hiányérzetet adhat, az idő birtokosának a kiléte és egy bimbózó szerelem utóélete. Maga a világ, amiben játszódik, elég valószínűtlen, de mint sci-fi elég jó lett. A karakterek közül J. T. adta vissza legjobban számomra azt a személyiséget, akit meg akartak jeleníteni, ez jól sikerült.

Küzdelem az időért

A film nem unalmas, pörgős, és a romantika sem hiányzott, ami szerintem egy jó alapot adott a neki. Küzdöttek egymásért és az időért is. Igazi érzelmeket is adott a film, ugyan az édesanyja elvesztése igazából egy olyan momentum volt, amivel példát akartak statuálni, hogy egy családtag elvesztése milyen hatással lehet a környezetre. A végkifejlet pedig úgymond világ- és embermegmentő idővel zárul, és a további akciót vetítik előre. Abban hiányérzetem volt, hogy a szerelem nem úgy teljesedett ki, mint egy közös gyermek, de talán, ha egyszer egy folytatást megcsinálnak, akkor ez nem marad ki belőle.

Én csak ajánlani tudom ezt a filmet, mert remek kikapcsolódás az akciókedvelőknek is. Üdv, Yosi

83 Lopott idő  (2011)

akció | krimi | sci-fi | thriller

A nem túl távoli jövőben alapjaiban rendeződött át az élet: az idő lett az új pénznem, s azé az élet, akié a fizetőeszköz. A gazdagok 25 évesek maradnak, a szegényeknek... több»

3