Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

A rejtély (2008-2013)

Fringe
Filmadatlap
 
124
Szereplők
32
Vélemények
139
Képek
1
Videók

Galéria (139)

Videók (1)

 
belavagyok   2020. 11. 05.

legújabb vélemény

0

Joshua Jackson nem tud kitörni a sorozatok világából. Ez mondjuk egy remek kis sci-fi történet lett. Rejtélyes, a cím nem csal.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Remek kis sorozat, kicsit X-aktás érzetem van, bár tök más az egész. Izgalmas és rejtélyekkel teli részek, ahol néha a néző se tudja, hogy mi történik pontosan.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Lenyűgöző sorozat, maga a rejtélyes helyzetek is épp elég izgalmat adnának de ezt megkoronázták ezekkel a csavaros pillanatokkal. Nagyon erős sorozat. Kedvencem lett.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Egyik kedvenc sorozatom az utóbbi évekből. Zseniális színészek és igazán borzongató és izgalmas alaptörténet. Az első évadot mindenkinek muszáj látnia. Nagyon új, nagyon pörgős. Izgalmas scifis sori az biztos.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

0

Nagyon kíváncsi voltam a sorozatra, ajánlották is sokan., de csalódás. Nagyon gagyi, hogy az őrült professzor megold mindent. A csapat is ellenszenves. Komoly elgondolkodtató sorozat helyett, egy limonádét kaptam.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

0

Az elején nagyon kedveltem ezt a sorozatot, szeretem az ilyen témájú filmeket/sorozatokat. Talán a 3. évadtól már kezdték túlbonyolítani a történetet. Azóta nem nézem.

 
VvV   2018. 11. 29.

0

Izgalmas és érdekes sorozat, ami sokszor elgondolkodtatott.

 

Noble úgy gondolta, hogy túl fiatal lenne Dr. Bishop szerepére azonban amikor a felvételét megnézte a készítő meghallgatás nélkül alkalmazta.

(Archívum)
 

Mark Valley volt a sorozatbaj John Scott ügynök, Olivia partnere, míg a való életben házasok voltak azonban mostanra külön váltak.

(Archívum)
 

J.J. Abrams is az egyik társkészítője a sorozatnak. Ő készítette például még a Lost és Alias sorozatokat is.

(Archívum)
 

A "Brown Betty" című rész DVD-kommentárjában a sorozat készítői elárulták, hogy a széria minden részében elrejtettek egy úgynevezett "easter egg"-et, mely a következő epizód eseményeire utal.

(hp)
 

Az első évad részei 49-51 percesek voltak, ami meglehetősen ritka a drámasorozatok esetében, melyek szinte kivétel nélkül 42-43 percesek szoktak lenni. A szériát gyártó Fox ezt kísérletnek szánta, hogy kiderüljön, nagyobb eséllyel követik-e figyelemmel a nézők a sorozatot, ha kevesebb benne a reklám.

(hp)
 
Összességében véve, a Fringe egy könnyed, bármikor fogyasztható sorozat, amitől nem kell mély mondanivalót vagy hatalmas drámai elemeket várni, csupán elegendő élvezni a fordulatokban gazdag, szórakoztató történetet.
Értékelés: 7.5/10 több»