Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
124
Szereplők
31
Vélemények
39
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Egyik kedvenc sorozatom az utóbbi évekből. Zseniális színészek és igazán borzongató és izgalmas alaptörténet. Az első évadot mindenkinek muszáj látnia. Nagyon új, nagyon pörgős. Izgalmas scifis sori az biztos.

 
indingo   2017. 05. 03.

Remek kis sorozat, kicsit X-aktás érzetem van, bár tök más az egész. Izgalmas és rejtélyekkel teli részek, ahol néha a néző se tudja, hogy mi történik pontosan.


 
Deku   2017. 08. 21.

Lenyűgöző sorozat, maga a rejtélyes helyzetek is épp elég izgalmat adnának de ezt megkoronázták ezekkel a csavaros pillanatokkal. Nagyon erős sorozat. Kedvencem lett.

 
VvV   2018. 11. 29.

Izgalmas és érdekes sorozat, ami sokszor elgondolkodtatott.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Az elején nagyon kedveltem ezt a sorozatot, szeretem az ilyen témájú filmeket/sorozatokat. Talán a 3. évadtól már kezdték túlbonyolítani a történetet. Azóta nem nézem.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Nagyon kíváncsi voltam a sorozatra, ajánlották is sokan., de csalódás. Nagyon gagyi, hogy az őrült professzor megold mindent. A csapat is ellenszenves. Komoly elgondolkodtató sorozat helyett, egy limonádét kaptam.

 
Timcsi   2019. 03. 26.

Szuper kis sorozat, bár van benne néhány elvont dolog, de elgondolkodtató.

 

Noble úgy gondolta, hogy túl fiatal lenne Dr. Bishop szerepére azonban amikor a felvételét megnézte a készítő meghallgatás nélkül alkalmazta.

(Archívum)
 

Mark Valley volt a sorozatbaj John Scott ügynök, Olivia partnere, míg a való életben házasok voltak azonban mostanra külön váltak.

(Archívum)
 

J.J. Abrams is az egyik társkészítője a sorozatnak. Ő készítette például még a Lost és Alias sorozatokat is.

(Archívum)
 

A "Brown Betty" című rész DVD-kommentárjában a sorozat készítői elárulták, hogy a széria minden részében elrejtettek egy úgynevezett "easter egg"-et, mely a következő epizód eseményeire utal.

(hp )
 

Az első évad részei 49-51 percesek voltak, ami meglehetősen ritka a drámasorozatok esetében, melyek szinte kivétel nélkül 42-43 percesek szoktak lenni. A szériát gyártó Fox ezt kísérletnek szánta, hogy kiderüljön, nagyobb eséllyel követik-e figyelemmel a nézők a sorozatot, ha kevesebb benne a reklám.

(hp )
 

John Noble az egyetlen olyan színész, aki a széria mind a 100 epizódjában feltűnik.

(hp )
 

2008 szeptemberében Joshua Jacksont egy kórház sürgősségi osztályára kellett szállítani, miután egy rézdrót elvágta az egyik vénáját.

(hp )
 

A sorozat pilotját Ontarióban, Kanadában forgatták, de az évad további részét már New Yorkban vették fel. A második évadot teljes egészében Vancouverben forgatták.

(hp )
 

Egy alternatív univerzumban a sorozatban hallaható rádióadás szerint Kennedy elnök nem lett merénylet áldozata.

(hp )
 
Összességében véve, a Fringe egy könnyed, bármikor fogyasztható sorozat, amitől nem kell mély mondanivalót vagy hatalmas drámai elemeket várni, csupán elegendő élvezni a fordulatokban gazdag, szórakoztató történetet.
Értékelés: 7.5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.