Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
58
Szereplők
4
Vélemények
190
Képek
13
Videók
The Expanse
 
Tlung   2017. 05. 07.

Nagyon jól sikerült a filmes változat! Legtöbbször gyengének és lecsupaszítottnak tűnik a egy sorozat, ha először könyv formájában kerül a kezembe, de az Expanse tartalomban és látványban is a maximumot hozza ki az eredeti történetből.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ez beteg jó sci-fi sorozat lett, nagyon ott van minden téren. Izgalmas és elképesztően magával ragadó képsorokat mutat. Látványos is ami ritka egy sorozatnál.


 
ultemate   2016. 01. 06.

A syfy mindig remek sorozatot,filmet készít.Ez is az....

 
robertim   2015. 12. 10.

A könyv olvasása után láttam az első részt. Ígéretesnek tűnt! Várom a folytatást!

Shohreh Aghdashloo
 
Úgy érzem, a The Expanse-ben lényegesen több lehetne egy kellemes másodvonalas sorozatnál, azonban az ötleteibe rejlő lehetőségekkel maga sem tud mit kezdeni. Lehetne egy hiteles társadalompolitikai tartalommal, értékes karakterívekkel bíró sorozat is, azonban az írók a kergetőző-problémamegoldó űrhajósok mellett tették le a voksukat. több»
 

A sorozat alapjául szolgáló könyvek szerzőjének neve (James S.A. Corey) csak egy álnév, ami Daniel Abrahamet és Ty Francket takarja. Ty Franck korábban George R. R. Martin (Trónok harca) asszisztense volt.

(hp)
 

A sorozatot a torontói Pinewood Studios-ban forgatták.

(hp)
 

A súlytalanságban játszódó szexjelenetek levezényléséhez az alkotók profi koreográfust béreltek fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.