Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
36
Szereplők
16
Vélemények
105
Képek
9
Videók
 
begyowsky   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Minden idők egyik legjobb sci-fi sorozata

De sajnos nem érzem tökéletesnek a lezárást. Nem kaptam választ néhány kérdésre: mi volt a szerepe Helgének? Miért ölték meg a fiúkat? Erre áldozhattak volna fél órát még.

 
indingo   2018. 05. 26.

A legszövevényesebb történetű időutazós sorozat, amit valaha láttam. Teljesen beszippantja a nézőt, már az első rész. A műhaj kedvelőinek kötelező darab. Elképesztően tömény a története, rengeteg apró mozzanattal, aminek a későbbiekben fontos szerepe... több»


 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

Lenyűgözött. Már 2x megnéztem és még mindig tudnám nézni. Egy igen igényes sorozatról, német sorozatról van szó. Ami a bolondját járatja velünk. Minden részlet fontos minden kapcsolódik mindenhez és két nagy tézis között ingázik egy időutazó háttérre... több»

 
Szilonka   2018. 08. 13.

Remek kis sorozat, nagyon igényes megvalósításban. Kiváló a történet, csak ajánlani tudom.

 
TomÁcs   2018. 08. 08.

Soha életemben nem néztem német sorozatot. Na ez szuper volt. A története remekül felépített. Végig nagyon izgalmas.

 
VvV   2018. 11. 09.

Nagyon elgondolkodtató a története és annak ellenére, hogy alapvetően misztikus dolgok történnek benne nagyon kedvelhető. Imádtam!

 
Bazzzsi   2019. 01. 08.

A misztikus vonalat remekül hozza, mégis olyan földhöz ragadt. Érdekes az idő kérdése.

 

Ez az első Netflix által készített német sorozat.

(Queenakasha)
 
És ahogyan a The Walking Dead íróinak, a Dark készítőinek is bejött félig-meddig: én is végigültem az első évadot a kirakós darabkáit rakosgatva, noha már nagyjából a második rész környékén tudtam, hogy nem fogok kielégítő válaszokat kapni. Csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy tapasztalataim hatására hátha más nem követi el ezt a hibát. több»
 
Mindent összegezve, a Dark első évada idáig kimagasló színvonalat képvisel, amit reményeink szerint sikerül megtartani a jövőben, az igencsak valószínűnek ígérkező folytatás során is. Mindenki számára kötelezően ajánlott!
Értékelés: 10/10 több»
 
Rég éreztem azt, hogy együltő helyemben végig tudnám nézni az összes részét egy sorozatnak, de a Dark -nak ezt sikerült elérnie. A finálé viszont számomra csalódás volt. Szerintem elkapkodott és meggondolatlan lépés volt ebbe az irányba terelni a sorozatot, hiszen így válhat egy egyedi ötletből agyonrágott csont. De ne legyen igazam.
8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.