Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

Sötétség (2017-2020)

Dark
Filmadatlap
 
36
Szereplők
22
Vélemények
105
Képek
9
Videók
 
TheJoker   2021. 02. 19.

legújabb vélemény

1

Nagyszerűen összerakott sorozat, nem az "lazuljunk és nézzünk valamit" film. Amikor azt gondolod, hogy a történetet már nem lehet jobban megcsavarni, akkor nemhogy egyet, de még hármat csavarnak rajta. Minden percét követni kell, különben elveszted a... több»

 
indingo   2018. 05. 26.

2

A legszövevényesebb történetű időutazós sorozat, amit valaha láttam. Teljesen beszippantja a nézőt, már az első rész. A műhaj kedvelőinek kötelező darab. Elképesztően tömény a története, rengeteg apró mozzanattal, aminek a későbbiekben fontos szerepe... több»


 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

1

Lenyűgözött. Már 2x megnéztem és még mindig tudnám nézni. Egy igen igényes sorozatról, német sorozatról van szó. Ami a bolondját járatja velünk. Minden részlet fontos minden kapcsolódik mindenhez és két nagy tézis között ingázik egy időutazó háttérre... több»

 
Szilonka   2018. 08. 13.

0

Remek kis sorozat, nagyon igényes megvalósításban. Kiváló a történet, csak ajánlani tudom.

 
TomÁcs   2018. 08. 08.

0

Soha életemben nem néztem német sorozatot. Na ez szuper volt. A története remekül felépített. Végig nagyon izgalmas.

 
VvV   2018. 11. 09.

0

Nagyon elgondolkodtató a története és annak ellenére, hogy alapvetően misztikus dolgok történnek benne nagyon kedvelhető. Imádtam!

 
Bazzzsi   2019. 01. 08.

0

A misztikus vonalat remekül hozza, mégis olyan földhöz ragadt. Érdekes az idő kérdése.

Galéria (105)

Videók (9)

 

A „Sic Mundus Creatus Est” szó szerinti fordítása: „És a világ így jött létre”. Ez azt is jelentheti, hogy „A kezdet”.

(jfruzsi97)
 

A HG Tannhaus nevében szereplő „HG” kezdőbetű tisztelgés HG Wells előtt, aki az „Időgépet” írta, a vezetéknév pedig valószínűleg a „Blade Runner” franchise-ban a Tannhauser kapura utal.

(jfruzsi97)
 

November 12-e, amely döntő fontosságú a műsor számára, fontos dátum a „Vissza a jövőbe” című, az időutazásról szóló filmben is. Elmondható, hogy ez az a dátum, amikor az időutazással kapcsolatos döntések és cselekedetek ütköznek.

(jfruzsi97)
 

Ez a Netflix által készített első német sorozat.

(Queenakasha)
 
És ahogyan a The Walking Dead íróinak, a Dark készítőinek is bejött félig-meddig: én is végigültem az első évadot a kirakós darabkáit rakosgatva, noha már nagyjából a második rész környékén tudtam, hogy nem fogok kielégítő válaszokat kapni. Csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy tapasztalataim hatására hátha más nem követi el ezt a hibát. több»
 
Mindent összegezve, a Dark első évada idáig kimagasló színvonalat képvisel, amit reményeink szerint sikerül megtartani a jövőben, az igencsak valószínűnek ígérkező folytatás során is. Mindenki számára kötelezően ajánlott! több»
 
Rég éreztem azt, hogy együltő helyemben végig tudnám nézni az összes részét egy sorozatnak, de a Dark -nak ezt sikerült elérnie. A finálé viszont számomra csalódás volt. Szerintem elkapkodott és meggondolatlan lépés volt ebbe az irányba terelni a sorozatot, hiszen így válhat egy egyedi ötletből agyonrágott csont. De ne legyen igazam. több»