Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Hello! Elég sajátos ízlésem van filmek és sorozatok terén. Vannak olyan alkotàsok amelyekért mindenki oda van, én mégsem láttam belőle egy részt sem és nem is vonz. Van ami sokak szerint gyenge, ám én mégis imádom. Bizonyos kedvenceket bármennyiszer meg tudok nézni. És az igényes, tanulságos meséket is szeretem. Az általam alkotott vélemények alapján, picit engem is megismerhettek.

 

Vélemények (324)

Ibiza gyönyörű, mindig és mindenkoron. Nevettetni nem nagyon tudott, legfeljebb itt-ott a kanyarban. Olyan gyenge kis próbálkozás, ami háttérzajnak más tevékenység mellé ... több»
2023. 05. 27.
Fuss, Bambim!
Nekem ez a sorozat nem adott semmit, de azért végignéztem. Nem szenvedősen, hanem normálisan, pedig nem volt pörgős, mégis mindig továbbvitte valami. Az anya egyre nagyob... több»
2023. 05. 21.
Ebben minden van, amit nem vártál
Nehéz megmondanom nekem is, hogy mit láttam. Romantikus fantasy vagy szatíra? És még ráadásul magyar is. :) Rujder Vivien és Bárnai Péter számomra nem voltak ismeretlenek... több»

69 Katinka  (2022)

2023. 05. 08.
Nem kell többet belelátni, mint ami. Az emberek mindenkit szétszednek. Csináljátok utána! Félelmetes, hogy mennyi erőt, energiát fektetett edzésbe, munkába, mennyi kompro... több»
2023. 05. 07.
A Falsteri halàl angyal
Kasper Barfoed legjobb sorozat rendezése szerintem, nekem sokkal jobban tetszett és a kanapéra szegezett mint a Gesztenyeember című minisorozata. A történet saját lábán i... több»
Az idegen (2020)
Clickbait (2021)
A kolónia (2015)