Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

32 éves jó-film kedvelő vagyok, tudom, ez igen szubjektív. Jöhet romantikus, vígjáték, fantasy (bizonyos határig), thriller, horror. A régi típusú filmeket valamiért nem kedvelem. Nagy mese kedvelő is vagyok, és amennyi bugyuta mese és animációs film is napvilágot lát napjainkban hiszek abban, hogy a régi jó mesèket meg kell mutatnunk a jövő nemzedèkènek majd.

69 Alvilág  (2019)

2021. 10. 27.
Jó sorozat, de nem több. Nekem nem nyújtja azt a bizonyos pluszt, amit például az Aranyélet igen. Balsai Mónit bírom, talán a szereplőkön is múlt. Egyszernézős.... több»
Számomra a második évad is kellően velősre sikerült. Renata és családja az első évadban nem volt szimpatikus, de a másodikban jól kibontakoztak, annyit nevettem a megnyil... több»
A tökéletesnek tűnő nők idilli élete egy kicsit a Született feleségek sorozathoz hasonlít. Gyönyörűek, okosak és nyilván tökéletesek, mindenki példaképei. Mígnem szép las... több»

89 Abigél  (1978)

2021. 10. 25.
Zsini
A középiskolát kezdhettem, amikor adták a tévében, hát engem nagyon magával ragadott. Azok a negyvenes évek, a nagyszüleim akkor voltak kisgyerekek, éppen belecsöppenni e... több»
2021. 10. 24.
Szintén nagy kedvenc. Múlt télen véletlen láttam a tévében, már akkor annyira le vett a lábamról, hogy eldöntöttem, ezt még látni kell. Olyan élményt nyújt, amit csak kev... több»
Szörnyella (2021)
Viharsziget (2010)
Ebgondolat (2019)