Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Da Vinci démonai (2013)

Da Vinci's Demons
Filmadatlap
 
75
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
hell.l   2017. 05. 01.

legújabb vélemény

Nagyon tetszik a sorozat, bár a befejezése nem lett a legjobb. Nagyon szépek a díszletek, jók a párbeszédek, a színészi alakítások. A maga műfajában az egyik legjobb sorozat.

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

Nekem tetszett, viszont sajnálom, hogy össze kellett csapni a végét. Bár volt egy-két finoman szólva is érdekes dolog, de összességében élvezhető volt. Még egy évadot tehettek volna a végére. Így hiányérzetem van a sorozattal szemben.


 
Orosz István   2016. 05. 19.

Nekem kifejezetten tetszik ez a sorozat nagyon reménykedem, hogy lesz negyedik évad mert ha a született feleségek meg az ilyen szenny műsorokból van több évad akkor egy ilyen jó sorozatnak is kell lennie. Leonardo karaktere nagyon jól kivan találva,az hogy nem teljesen tükrözi a valóságot az egy dolog, ez egy sorozat ami nem dokumentum film így a készítőkéltek az alkotói szabadsággal mint eszközzel a sikerhez. Szerintem sikerült is vele megcélozni a siker kapuit.

 
trixxy   2016. 06. 11.

Nagyon kíváncsi voltam rá, belekezdtem de nálam 2 rész után elhasalt.. A véleményeket olvasva viszont lehet nekifutok még egyszer és kitartóbb leszek:)

 
Akodako   2015. 06. 20.

Nézhetö, jó kis sorozat ami kategóriájában átlag felettinek mondható . szórakoztató,nem unalmas, jol összerakott film . minden részben van valami olyan esemény , ami miatt izgalommal várod a következőt .

 

A széria szerint Giuliano de Medicinek volt egy törvénytelen fia, és csak a halálos ágyán szerzett erről tudomást. Valójában Giuliano fia, a majdani VII. Clement pápa csak a férfi halála után egy hónappal született. Mivel szülei jegyesek voltak, valójában nem is számított törvénytelen gyereknek.

(hp)
 

A sorozatban feltűnik a tinédzser Niccolo "Nicco" Machiavelli is, habár a történések idejében Machiavelli még csak kilenc éves volt.

(hp)
 

A széria minden része egy tarot kártyáról kapta a nevét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.