Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Da Vinci démonai (2013-2015)

Da Vinci's Demons
Filmadatlap
 
75
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Videók (2)

 
Barta Attila   2022. 01. 29.

legújabb vélemény

0

4-5 részt néztem meg belőle, de valahogy nem jött meg az áttörés! Ha nincs más, akkor nézhető!

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

0

Nekem tetszett, viszont sajnálom, hogy össze kellett csapni a végét. Bár volt egy-két finoman szólva is érdekes dolog, de összességében élvezhető volt. Még egy évadot tehettek volna a végére. Így hiányérzetem van a sorozattal szemben.

 
Orosz István   2016. 05. 19.

0

Nekem kifejezetten tetszik ez a sorozat nagyon reménykedem, hogy lesz negyedik évad mert ha a született feleségek meg az ilyen szenny műsorokból van több évad akkor egy ilyen jó sorozatnak is kell lennie. Leonardo karaktere nagyon jól kivan találva,a... több»

 
hell.l   2017. 05. 01.

0

Nagyon tetszik a sorozat, bár a befejezése nem lett a legjobb. Nagyon szépek a díszletek, jók a párbeszédek, a színészi alakítások. A maga műfajában az egyik legjobb sorozat.

 
trixxy   2016. 06. 11.

0

Nagyon kíváncsi voltam rá, belekezdtem de nálam 2 rész után elhasalt.. A véleményeket olvasva viszont lehet nekifutok még egyszer és kitartóbb leszek:)

 
Akodako   2015. 06. 20.

0

Nézhetö, jó kis sorozat ami kategóriájában átlag felettinek mondható . szórakoztató,nem unalmas, jol összerakott film . minden részben van valami olyan esemény , ami miatt izgalommal várod a következőt .

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

0

Nagyon jó sorozat ez. Nagyon jó a látványvilág és a részek külön külön is nagyon érdekesek. A második évad tetszett legjobban, amikor Amerikába jutnak el. Nagyon jól összeszedték ezt a történetet.

 

A széria szerint Giuliano de Medicinek volt egy törvénytelen fia, és csak a halálos ágyán szerzett erről tudomást. Valójában Giuliano fia, a majdani VII. Clement pápa csak a férfi halála után egy hónappal született. Mivel szülei jegyesek voltak, valójában nem is számított törvénytelen gyereknek.

(hp)
 

A sorozatban feltűnik a tinédzser Niccolo "Nicco" Machiavelli is, habár a történések idejében Machiavelli még csak kilenc éves volt.

(hp)
 

A széria minden része egy tarot kártyáról kapta a nevét.

(hp)
 

David S. Goyer elmondása szerint a sorozat főcíme mindössze 30 másodperces lett volna, de amikor meghallotta Bear McCreary munkájának végeredményét, annyira elégedett volt, hogy megkérte a zeneszerzőt, készítse el a főcím hosszabb verzióját is. A producerek végül ez utóbbi mellett döntöttek, azonban néhány részt emiatt újra kellett vágni, hogy beleférjenek az időkeretbe.

(hp)