Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Spartacus - Az aréna istenei (2011)

Spartacus: Gods of the Arena
Filmadatlap
 
44
Szereplők
8
Vélemények
81
Képek
1
Videók

Galéria (81)

Videók (1)

 
Adri Adri   2020. 10. 27.

legújabb vélemény

0

A világ legjobb sorozata. A legeslegjobb. Legalább ezerszer néztem meg, megunhatatlan.

 
Diesel   2018. 02. 13.

0

Teljesen vissza adja nekünk az akkori kort. Végig érezheti a néző a feszültséget. Véres, brutális, látványos. A színészi játékok is tetszettek. Látványos karakter fejlődések jönnek létre. Szépen kidolgozott jelmezek, díszletek vannak. A cselekmény pörgős! Mindenképpen ajánlom!!

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 19.

0

A trónok harca silány hatásvadász stílusát hordozza önmagán. Szex jelenet és idióta vérengzés, pont ami a mai lúzereknek kell. Mindez annyira elrontja a sorozat élvezhetőségét, hogy a történetnek semmi értelme.

 
Ragemarci   2015. 09. 02.

0

Köszönöm neked sorozat, hogy végre láthattam mi van a bőrruha alatt, amire mindig is vágytam amikor a Xénát néztem! Mellesleg szuper a sorozat is.

 
Niki18   2015. 11. 01.

0

Én személy szerint nagyon élveztem minden részét. Van egy alaphangulata az egésznek, ami sokat dob rajta. A szereplőket is jól válogatták meg szerintem. Mindenképpen ajánlom másnak is, aki szereti a hasonló sorozatot

 
Garadi   2016. 03. 26.

0

Még az eredeti sorozat előtt néztem meg, nagyon meghozta hozzá a kedvem. Sajnos a harcok egy idő után nekem elég unalmassá váltak, meg ez a gladiátorok közötti ellenségeskedés is, de a párbeszédek jók voltak, azt meg kell hagyni .

 
ZiggityZag   2015. 06. 05.

0

Ez egy igazi tesztoszteronbomba volt, szex, vér, intrika és dráma minden mennyiségben. Simán felért az első évadhoz, csak az apropóját sajnálom, amiért egyáltalán elkészülhetett (Andy Whitfield halála). Az egyik legüdítőbb televíziós sorozat volt, an... több»

 

Lucy Lawless (Lucretia), és Jaimie Murray (Gaia) nagyon jó barátok lettek a forgatás során.

(Diesel)
 

A Spartacus: Az aréna istenei (2011) történetileg 5 évvel a Spartacus: Vér és Homok (2010) előtt játszódik.

(Diesel)
 

A sorozat főszereplőjére, Gannicusra számos alkalommal utaltak a Spartacus - Vér és homokban, azonban a karakter egyszer sem tűnt fel.

(hp)
 

A sorozatban számos olyan karakter tűnt fel, akik a Spartacus - Vér és homokban életüket vesztették.

(hp)
 

A sorozatok Andy Whitfield (Spartacus) kórházi kezelése alatt forgatták. A színész tragikus hirtelenséggel 2011. szeptember 11-én hunyt el.

(hp)