Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
88

Spartacus - Az aréna istenei (2011)

Spartacus: Gods of the Arena
Filmadatlap
 
44
Szereplők
8
Vélemények
81
Képek
1
Videók
 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 19.

legújabb vélemény

A trónok harca silány hatásvadász stílusát hordozza önmagán. Szex jelenet és idióta vérengzés, pont ami a mai lúzereknek kell. Mindez annyira elrontja a sorozat élvezhetőségét, hogy a történetnek semmi értelme.

 
Diesel   2018. 02. 13.

Teljesen vissza adja nekünk az akkori kort. Végig érezheti a néző a feszültséget. Véres, brutális, látványos. A színészi játékok is tetszettek. Látványos karakter fejlődések jönnek létre. Szépen kidolgozott jelmezek, díszletek vannak. A cselekmény pörgős! Mindenképpen ajánlom!!


 
Edii   2015. 09. 16.

Véleményem szerint ez nem egy erős sorozat. Öncélú szexjelenetek, képtelen harcjelenetek és csupa-csupa hatásvadász megoldás.

 
Ragemarci   2015. 09. 02.

Köszönöm neked sorozat, hogy végre láthattam mi van a bőrruha alatt, amire mindig is vágytam amikor a Xénát néztem! Mellesleg szuper a sorozat is.

 
Niki18   2015. 11. 01.

Én személy szerint nagyon élveztem minden részét. Van egy alaphangulata az egésznek, ami sokat dob rajta. A szereplőket is jól válogatták meg szerintem. Mindenképpen ajánlom másnak is, aki szereti a hasonló sorozatot

 

Lucy Lawless (Lucretia), és Jaimie Murray (Gaia) nagyon jó barátok lettek a forgatás során.

(Diesel)
 

A Spartacus: Az aréna istenei (2011) történetileg 5 évvel a Spartacus: Vér és Homok (2010) előtt játszódik.

(Diesel)
 

A sorozat főszereplőjére, Gannicusra számos alkalommal utaltak a Spartacus - Vér és homokban, azonban a karakter egyszer sem tűnt fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.