Hófehérke nagy bajba kerül, a szadista törpékről szól majd az új horrorfilm
A 2025 márciusában bemutatásra kerülő The 7 Dwarves (A 7 törpe) című horrorfilm elég sötéten értelmezi újra a klasszikus Hófehérke-mesét. Az új horror...
A sorozat a keresztes lovagok végnapjait mutatja be a tizennegyedik században.
(ps)1.évad után kaptunk egy gyengébb 2. évadot , de nézhető. Viszont a jó pár logikátlan konfliktussal , némelyik szereplő teljesen értelmetlen cselekedeteivel nem nagyon tudtam kibékülni , ha lett volna csak egy kis magyarázat arra , hogy ezt most miért csinálta , vagy legalábbis valami következménye lett volna oké elfogadom , de nem volt és így megmaradt a teljes logikátlanság és badarság. Többször nem nézném vissza , de egyszer érdemes megnézni már csak a látvány miatt is , ami nem sikerült rosszra.
Története magával ragadó, hatásos. Megnézése után egy ideig még a hatása alatt voltam. Színvonalas, profi a színészek alakítása, ettől még inkább beleélhetjük magunkat a sztoriba.
Nem egy eget rengető alkotás, és sztori, de aki szereti a középkorban játszódó filmeket, amiben királyok, nemesek, katonák vannak mindenütt, annak érdemes megnéznie, mert egyébként elég jó sorozat! Nem bántam egy percét sem!