Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Templomosok (2017-2019)

Knightfall
Filmadatlap
 
58
Szereplők
4
Vélemények
120
Képek
7
Videók
 
dovetusfurdo   2020. 01. 04.

legújabb vélemény

0
Érdekes

1.évad után kaptunk egy gyengébb 2. évadot , de nézhető. Viszont a jó pár logikátlan konfliktussal , némelyik szereplő teljesen értelmetlen cselekedeteivel nem nagyon tudtam kibékülni , ha lett volna csak egy kis magyarázat arra , hogy ezt most miért csinálta , vagy legalábbis valami következménye lett volna oké elfogadom , de nem volt és így megmaradt a teljes logikátlanság és badarság. Többször nem nézném vissza , de egyszer érdemes megnézni már csak a látvány miatt is , ami nem sikerült rosszra.

 
Bizsu82   2019. 07. 15.

0

Története magával ragadó, hatásos. Megnézése után egy ideig még a hatása alatt voltam. Színvonalas, profi a színészek alakítása, ettől még inkább beleélhetjük magunkat a sztoriba.


 
KingAdam   2018. 03. 08.

1

Nem egy eget rengető alkotás, és sztori, de aki szereti a középkorban játszódó filmeket, amiben királyok, nemesek, katonák vannak mindenütt, annak érdemes megnéznie, mert egyébként elég jó sorozat! Nem bántam egy percét sem!

 
pj19   2019. 07. 01.

0

Nagyon jó kis sorozat.Korhű katonai vértek,egyenruhák.Aki szereti a középkorban játszódó,történelmileg elég hiteles filmeket,annak csak ajánlani tudom!Nézzétek meg bátran!Nekem személy szerint a Keresztes Hadjáratok után a Templomosok a kedvenc filmes témáim egyike is.Több ilyen kellene!

Galéria (120)

Videók (7)

 
Jól sikerült, legalábbis az első évad minden várakozásom felülmúlta. Szerintem sokan feleslegesen húzták le. Van cselekmény, vannak váratlan események, vannak meglepetések, a kosztümök korhűek, az akciójelenetek kiválóan koreografáltak. több»