72% 63 szavazat
Kalandor és a Lady

Kalandor és a Lady

Hooten & the Lady
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
38
Szereplők (38)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2016) - 8 epizód
Ophelia Lovibond
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Ophelia Lovibond

FILMINFÓ

Hooten (Michael Landes) és Alex (Ophelia Lovibond) elrejtett kincsek után kutatnak szerte a világban. A kalandos és humoros sorozatban nem kímélik őket sem a körülmények, sem az ellenlábasaik, de egymással sem bánnak mindig kesztyűs kézzel.… Több


Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2016.09.16.
 
2020.11.19 Robinson76

legújabb vélemény

Egy habkönnyű, de szerethető széria

Ebben a sorozatban minden epizód más helyszínen játszódik – az Amazonas vidékét Róma követi, de a hála az íróknak a Himalájába és Moszkvába is eljuthatunk –, az epizódok pedig önálló történettel bírnak, de mindkét főszereplőre jut egy-egy saját átívelő szál is. A sztorik végtelenül le vannak butítva, és minden kalandfilmes klisét ellőnek bennük, mégis bájosan szerethető az egész. A helyszínek kellően változatosak, és a díszletek se rosszak, bár azért érződik, hogy ez nem egy nagy költségvetésű alkotás. Ami a sorozatot szerethetővé és élvezetessé teszi, az a színészi játék, hisz itt is rengeteg múlik a két főszereplő közötti kémián, a véget nem érő csipkelődésük rendkívül szórakoztató és emlékezetes.

1
 
2018.08.04 indingo

Olyan Indiana Jones beütése van. Nem egy korszakalkotó sorozat, kicsit kiszámítható de kedvelhető. A kilencvenes évek sorozataira hajaz. Egynek elmegy.

0
 
2018.08.17 Szilonka

Tetszik, hogy minden rész más-más országban játszódik, ad egy vázat a sorozatnak. Szimpatikus a két szereplő.

0
 
2016.10.28 alexxx

Olyasféle lazulós dolog ami elé nyugodtan kinyúlhatsz egy fárasztó munkanap után, és nem fog feltűnni, ha belealudtál. :)

0
 
2018.08.08 TomÁcs

Olyan közepes kis sorozat, nem az a rákattanós fajta. Az első évadot megnéztem, nem is tudom, hogy készült e több, de elég volt.

0
 
Értékelés: 6/10
(2016. 11. 21.)
Sorozat: Hooten & the Lady 1. évad
Ami miatt mégsem jutott eszembe a kasza gondolata, az az, hogy Indiana Jones-on felnőtt kaland-rajongásom még így is remekül szórakozott, vacsora mellé simán elment és hát nem sok ilyen sorozat, vagy film van a piacon.
6/10, egyszerű szórakozásnak tökéletes, akár társaságban is. Több