Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%

Kalandor és a Lady (2016)

Hooten & the Lady
Filmadatlap
 
38
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Robinson76   2020. 11. 19.

legújabb vélemény

1
Egy habkönnyű, de szerethető széria

Ebben a sorozatban minden epizód más helyszínen játszódik – az Amazonas vidékét Róma követi, de a hála az íróknak a Himalájába és Moszkvába is eljuthatunk –, az epizódok pedig önálló történettel bírnak, de mindkét főszereplőre jut egy-egy saját átívelő szál is. A sztorik végtelenül le vannak butítva, és minden kalandfilmes klisét ellőnek bennük, mégis bájosan szerethető az egész. A helyszínek kellően változatosak, és a díszletek se rosszak, bár azért érződik, hogy ez nem egy nagy költségvetésű alkotás. Ami a sorozatot szerethetővé és élvezetessé teszi, az a színészi játék, hisz itt is rengeteg múlik a két főszereplő közötti kémián, a véget nem érő csipkelődésük rendkívül szórakoztató és emlékezetes.

 
indingo   2018. 08. 04.

0

Olyan Indiana Jones beütése van. Nem egy korszakalkotó sorozat, kicsit kiszámítható de kedvelhető. A kilencvenes évek sorozataira hajaz. Egynek elmegy.


 
alexxx   2016. 10. 28.

0

Olyasféle lazulós dolog ami elé nyugodtan kinyúlhatsz egy fárasztó munkanap után, és nem fog feltűnni, ha belealudtál. :)

 
Szilonka   2018. 08. 17.

0

Tetszik, hogy minden rész más-más országban játszódik, ad egy vázat a sorozatnak. Szimpatikus a két szereplő.

 
TomÁcs   2018. 08. 08.

0

Olyan közepes kis sorozat, nem az a rákattanós fajta. Az első évadot megnéztem, nem is tudom, hogy készült e több, de elég volt.

 
VvV   2018. 10. 29.

0

Minden rész eléggé egy sablonra épül fel. Láttunk már hasonlót, nem túl érdekes.

 
Lonka   2018. 08. 29.

0

Nem rossz ez a kincskeresős történet, kicsit a Kacsmeséket juttatta az eszembe. A színészek sem irritálnak és van egy kis humora is.

Galéria (9)

Ophelia Lovibond
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Michael Landes
Ophelia Lovibond
Michael Landes
Ophelia Lovibond

Videók (2)

 
Ami miatt mégsem jutott eszembe a kasza gondolata, az az, hogy Indiana Jones-on felnőtt kaland-rajongásom még így is remekül szórakozott, vacsora mellé simán elment és hát nem sok ilyen sorozat, vagy film van a piacon.
6/10, egyszerű szórakozásnak tökéletes, akár társaságban is. több»