Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Muskétások (2014)

The Musketeers
Filmadatlap
 
75
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
kozse48   2016. 07. 25.

legújabb vélemény

Nagyon kellemes mozi. Minden rész önálló, szórakoztató történet. A jók nagyon jók, a rosszak fúúú, nagyon rosszak. Dumasnak a szereplők nevén és foglalkozásán túl ehhez sok köze nincs, de nem baj, sztem neki is tetszene.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Szerintem sokkal több figyelmet kellene szentelni a sorozatnak és ezeknek a színészeknek, tudnak ők ennél többet is. Ahogy az első szériában is látszik, csak hely kell nekik és lehetőség a kibontakozásra. Alapvetően pedig igényes és drámai darab, ami még fejlődni fog.


 
nagynesze   2015. 08. 27.

A forgatókönyvírók nagy fantáziával vannak megáldva; a jelenetek, szövegek, poénok, hatáskeltés, na meg az események is a témának megfelelő alázattal és elég intenzitással vannak előadva. De hogy egy kicsit a rossz oldalakról is beszéljek… Néha látszik, hogy a jelmezekből kisajnálták az anyagot, a bőrruhák inkább vastag szövetek, eláznak, csálék, bár ez direktnek tűnik, úgyhogy nem baj.

Peter Capaldi
Peter Capaldi
Peter Capaldi
Emily Beecham
Luke Pasqualino
Jason Flemyng
Alexandra Dowling
Jason Flemyng
Howard Charles
Tom Burke
Hugo Speer
Luke Pasqualino
Hugo Speer
Howard Charles
Santiago Cabrera
Hugo Speer
Luke Pasqualino
Tom Burke
Alexandra Dowling
Tom Burke
Santiago Cabrera
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.