64% 43 szavazat
Túl a láthatáron

Túl a láthatáron

Sin límites
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
18
Képek (18)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A sorozat középpontjában két spanyol felfedező, Ferdinand Magellan és Juan Sebastián Elcano 500 évvel ezelőtti világkörüli hajóútja van, mely során meg akarták találni a Csendes-óceán és az Atlanti-óceán közti legfontosabb természetes átjárót, a… Több


Rendező: Simon West
Író: Patxi Amezcua
Ország: Spanyolország
Premier: 2022.06.10.

Sorozat áttekintés

1. évad - 6 epizód

Hol nézheted

Rodrigo Santoro
Álvaro Morte
Álvaro Morte
Rodrigo Santoro
Álvaro Morte
Álvaro Morte
Rodrigo Santoro
Álvaro Morte
Rodrigo Santoro
Rodrigo Santoro
Rodrigo Santoro
 
2023.12.23 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

Akit érdekel a felfedezések kora, egészen jó képet kaphat ebből a sorozatból, mennyire mást jelentett a világjárás a XVI. században, mit most.

0
 
2022.10.22 Robinson76

A Magellán-szoros felfedezése

A spanyolok ritkán okoznak csalódást, pláne akkor, ha még zsánerem is a sorozat műfaja, márpedig a hajós-felfedezős szériákkal ez a helyzet. Az pedig, hogy megtörtént eseményeket dolgoznak fel benne, csak hab a tortán. Szóval aki kalandos, jó kosztümökkel dolgozó, igaz történetet remekül kivitelező sorozatot szeretne látni, nos, annak meleg szívvel ajánlom!

1
 
2023.08.14 Maki

Marha jó sorozat lehet, de én francot nem láttam, annyira marha sötét az egész. Éjszaka, egy sötét szobában is megpróbáltam, de akkor is lemaradtam a történések feléről.

0
 
2022.12.16 Zsolt

Remek történet, szerintem amennyire lehet, történelmileg is megálja a helyét, néhány dolgot leszámítva. Keveset tudtam Magellánról és útjáról, viszont a sorozatnak hála többet megtudtam és ráadásul még utána is olvastam, annyira felkeltette az érdeklődésemet.

0