Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
77
Szereplők
26
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Hannah New
 
indingo   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Én 5-6 rész után feladtam. A látványa és a hangulata izgalmas volt ideig-óráig, de a története nekem unalmas volt.

 
Deku   2017. 08. 21.

Hatalmas sorozat lett, igazi vérbeli kalózos történet amiből semmi sem hiányzik. A karakterek nagyon erősen hozzák a formájukat és szerintem teljesen élethűen ábrázolták a kalózkort.


 
HercegPeter   2017. 04. 10.

Kalózok, árulás, harc, fordulatok és cselszövés. Aki szereti ezeket a témákat, azoknak mindenképpen ajánlom. A történet elsőosztályú, bár helyenként talán kicsit túl lett bonyolítva. A karakterek között mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb és legellenszenvesebb szereplőt, de előre szólok, hogy ez menet közben változni fog. A látvány többször is már-már dokumentumfilmbe illő, ez leginkább a tengeri jelenetekre jellemző. A történetet nagyon hitelesnek tartom, valamint a díszletben és jelmezekben sem találni semmi kifogásolnivalót, ami az egyik legfontosabb tényező a történelmi filmekben/sorozatokban. Egyetlen negatívumként talán annyit lehetne elmondani, hogy a szereplők gyakran hiszik magukat pszichológusnak, próbálják kitalálni egymás gondolatát és néha jobban tudják, hogy mit fog tenni a másik, mint saját maguk. Egy idő után ez kissé unalmassá válik és lagymatag párbeszédeket eredményez. Viszont ezek vezetnek a karakterfejlődéshez, ami legalább olyan fontos ebben a sorozatban, ha nem fontosabb, mint maga a cselekmény vagy a harcok kimenetele. Mind szinkronnal, mind eredeti nyelven élvezhető, de menetközben ne változtassunk. Én ebbe a hibába estem és nem volt túl jó döntés.

 
Orosz István   2017. 01. 27.

Na ezaz a sorozat, amit a sorozatok királyának koronáznák. Eszméletlenül jó a sztori, a látvány. Annyira kár hogy csak 4 évad lesz. :(

 
Syracuse   2015. 05. 15.

Alapvetően is szeretem ezt a kalózos témát, de ez az egyik legjobb feldolgozása. Szex, vér, dráma, tengeri és szárazföldi csaták egyaránt, minden, ami kell egy ilyen témájú filmhez/sorozathoz. Ráadásul a Treasure Island előzményeiről beszélünk, a fiktív szereplők mellett rengeteg, egykor valóban rettegett kalózzal.

 
A kalózos sorozat az utolsó két résszel olyan élményt szállított, hogy az túlzás nélkül vetekedhet akár a Trónok harca színvonalával is. Kétségtelen, hogy a Starz nagyon tud valamit, ha akcióról és intrikáról van szó. több»
 
A színészek nagyon jól végzik a munkájukat, ezért sokan meg fogják találni a kedvenc karakterüket és bőven lesz választék, nemcsak férfiakban, de nőkben is, mert a regénnyel ellentétben itt sok erős női karakter is helyet kapott.
 

A sorozat a kincses sziget, előzmény sorozata!

(Orosz István)
 

A sorozatot, Afrika partjainál forgatják.

(Orosz István)
 

Bár Flint kapitány és John Silver fiktív alakok, Anne Bonny, Charles Vane, Jack Rackham és Benjamin Hornigoldem karakterét valóban élt személyekről mintázták.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.