Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
77
Szereplők
26
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
indingo   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0

Én 5-6 rész után feladtam. A látványa és a hangulata izgalmas volt ideig-óráig, de a története nekem unalmas volt.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Hatalmas sorozat lett, igazi vérbeli kalózos történet amiből semmi sem hiányzik. A karakterek nagyon erősen hozzák a formájukat és szerintem teljesen élethűen ábrázolták a kalózkort.


 
HercegPeter   2017. 04. 10.

0

Kalózok, árulás, harc, fordulatok és cselszövés. Aki szereti ezeket a témákat, azoknak mindenképpen ajánlom. A történet elsőosztályú, bár helyenként talán kicsit túl lett bonyolítva. A karakterek között mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb... több»

 
Orosz István   2017. 01. 27.

0

Na ezaz a sorozat, amit a sorozatok királyának koronáznák. Eszméletlenül jó a sztori, a látvány. Annyira kár hogy csak 4 évad lesz. :(

 
Syracuse   2015. 05. 15.

0

Alapvetően is szeretem ezt a kalózos témát, de ez az egyik legjobb feldolgozása. Szex, vér, dráma, tengeri és szárazföldi csaták egyaránt, minden, ami kell egy ilyen témájú filmhez/sorozathoz. Ráadásul a Treasure Island előzményeiről beszélünk, a fiktív szereplők mellett rengeteg, egykor valóban rettegett kalózzal.

 
Robinson76   2020. 03. 26.

0
A kalózok aranykora

Ebben a sorozatban minden benne van, ami egy kalózokról szóló sorozatban benne kell, hogy legyen. Politika, árulás, bosszú, ármánykodás... A széria Robert Louis Stevenson: A Kincses sziget című mesterművéből való nem kevés karaktert mozgat, nekik állít emléket és annak atmoszféráját próbálja visszahozni. Az alkotók jó érzékkel trafáltak bele, a történet sodrába, hogy kiszámíthatatlan, váratlan húzásokra képes, erős karaktereket mondhat magáénak. Külön kiemelném a fényképezést és a történetvezetést, ebben a furmányos és szövevényes kalózos kalandban.

 
goat2000   2016. 11. 16.

0

Ez egy jó kalózos sorozat. A történelem, irodalom híres kalózai feltűnnek benne. Nagyon jól össze vannak állítva az epizódok. Nagyon jó a főcíme és maga a sorozat zenéje is.

Galéria (17)

Hannah New

Videók (2)

 

A sorozat a kincses sziget, előzmény sorozata!

(Orosz István)
 

A sorozatot, Afrika partjainál forgatják.

(Orosz István)
 

Bár Flint kapitány és John Silver fiktív alakok, Anne Bonny, Charles Vane, Jack Rackham és Benjamin Hornigoldem karakterét valóban élt személyekről mintázták.

(hp )
 

Charles Vane, Jack Rackham és Anne Bonny valóban kalózok voltak, akik Karib térségben tettek szert kétes hírnevükre.

(hp )
 

A főcím alatt hallható jellegzetes hangú hangszer egy tekerőlant. A hangszert már a középkorban is használták.

(hp )
 
A kalózos sorozat az utolsó két résszel olyan élményt szállított, hogy az túlzás nélkül vetekedhet akár a Trónok harca színvonalával is. Kétségtelen, hogy a Starz nagyon tud valamit, ha akcióról és intrikáról van szó. több»
 
A színészek nagyon jól végzik a munkájukat, ezért sokan meg fogják találni a kedvenc karakterüket és bőven lesz választék, nemcsak férfiakban, de nőkben is, mert a regénnyel ellentétben itt sok erős női karakter is helyet kapott.