TOPLISTA: A legszexisebb, legtöbb meztelenséggel hódító sorozatok

Vajon melyek a legfülledtebb hangulatú, legszexisebb televíziós sorozatok? Ha azt gondoltad, hogy a Trónok harcában sok a meztelenkedés, az alábbiakban bemutatunk további 20 olyan sorozatot, melyek az erotikus jelenetek mennyiségét illetően könnyen felveszik a versenyt az HBO sikersorozatával, sokuk pedig egyenesen köröket ver rá. Láttátok már a Fekete vitorlákat, a Spartacust vagy a Gátlástalanokat? Görgess, és böngész át a legtöbb meztelenkedéssel hódító sorozatok toplistáját! És Te, hányat néztél közülük? 

#22

62 Vágyak/Valóság  (2021)

(11) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy kisvárosi anyuka fantáziadús utazásra indul az emlékei között, miközben házasélete éles ellentétet mutat vad gyermekkorával. több»

A sorozatban, mely bővelkedik erotikus jelenetekben, Billie-t, egy háziasszonyt ismerhetünk meg, aki vágyik arra az izgalmas életre, amelyet egykor egyedülálló nőként élt New Yorkban. Miközben házassága megromlik, Billie erőfeszítéseket tesz, hogy újra felfedezze korábbi önmagát, és újra kapcsolatba kerül egy régi szerelmével. Az első évad után a második szezonban a dolgok még jobban 'felforrósodtak'.
#21

60 Easy  (2016)

(2)

vígjáték

Netflix

A sorozat egy chicagói baráti társaságot mutat be, akik a kultúra, a technológia, a szex és a szerelem modern labirintusában bolyonganak.  több»

Tekintve, hogy minden epizód egy új történetszálat mutat be, a sorozatban szerepel néhány hollywoodi híresség is, akik egész biztosan bárki érdeklődését felkeltik. Orlando BloomDave FrancoAubrey PlazaMalin AkermanSophia BushJudy GreerEmily RatajkowskiJake M. Johnson...hogy csupán néhányukat említsük.
#20

68 P-Valley  (2020)

(3) (2)

dráma | krimi

A sorozat a Dirty Delta sztriptíztáncosainak mindennapi életét követi nyomon. több»

Egy Mississippi állambeli sztriptízklub alkalmazottainak mindennapjait ismerhetjük meg. Ennél pikánsabb körítést már nem is kaphatott a cselekmény.
#19

76 Valós halál  (2018)

(6) (5)

akció | dráma | sci-fi | thriller

Netflix

A történet a jövőben játszódik, amikor az emberiség képessé vált az emberi tudat digitális tárolására. Minden ember gerincében beépítve ott van az a szerkezet, amely a... több»

A komor hangvételű történet egy igencsak izgalmas elgondoláson alapszik. A 2002-ben megjelent azonos című kötet nyomán készült sorozat azonnal sikert aratott, ebben a szériában pedig mindenkiről lekerül a ruha...
#18

77 A Bridgerton család  (2020)

(26) (11)

dráma | romantikus

Netflix

A bestseller könyv ihlette sorozat a Bridgerton család nyolc elválaszthatatlan testvérének történetét és szerelmi életét követi nyomon a fiktív Angliában. A Julia... több»

Bár a második évadra az alkotók némileg visszavettek, az első szezonban bőven kijutott fülledt jelenetekből és meztelenkedésből is. Nem egy szokványos kosztümös széria, az biztos, ami meggyőzte a nézőket: míg az első szezont az első 28 napban 625,5 millió órán keresztül, a másodikat már 656,2 millió órán át nézték a Netflix előfizetői.
#17

82 Carnival Row  (2019)

(7) (2)

fantasy | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Az Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével készült sorozat egy fantasy-széria, ami egészen a viktoriánus korig repíti vissza a nézőt. A történet során megjelennek a... több»

Fantasy elemek és meztelenség, a Carnival Row kétségtelenül megtalálta a piaci rést a sorozatok terén. A steampunk hangulatú szériában tündék, faunok és más mágikus lények is felbukkannak.
#16

dráma

A gyönyörű, okos, szexi és intelligens Belle kiválóan felhasználja ezen adottságait, hiszen New York egyik legkeresettebb call girl-jeként lubickol a felső tízezer berkein belül.... több»

A Ki vagy, Doki? sztárjának, Billie Piper nagy visszatérése ez a sorozat, amely egy sokak számára ismeretlen "szakma" titkait meséli el.
#15

dráma | fantasy | misztikus | sci-fi

HBO Max | Netflix

A vámpíroknak nincs többé szükségük emberi vérre, ugyanis napi szükségleteiket fedezi a tömeggyártott szintetikus vér, így szabadon élhetnek az emberek között. Az emberek... több»

Az HBO sorozatai között kiemelt helyet foglal el a True Blood, amely vérbeli vámpírokkal és "paranormális románccal" teletűzdelt történet.
#14

79 Orange Is the New Black  (2013)

(18) (18)

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Piper Chapman sok évvel ezelőtt leszbikus korszakában egy alkalommal drogpénzt szállított barátnőjének, azonban szerencsétlenségére a törvény keze még azelőtt utolérte, hogy... több»

A sorozat egy női börtönben játszódik, és a történet középpontjában pedig két elítélt románca áll, mindeközben minden szereplő múltját megismerhetjük.
#13

82 Bakelit  (2016)

(3) (6)

dráma | zenés

HBO Max

Az 1970-es évek New Yorkjában játszódó széria a kábítószerektől fülledt zeneipar világába enged bepillantást a punk és a disco hajnalán. A sorozat cselekménye egy fikciós... több»

A rövid életű HBO-sorozat a lemezipar minden oldalát megmutatja, olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Olivia Wilde és Juno Temple. A Bakelit a televíziózás történetének alighanem legmerészebb meztelen jeleneteit hozza.
#12

82 Eufória  (2019)

(19) (4)

dráma

HBO Max

A sorozat olyan középiskolásokra koncentrál, akik életének szerves részét képezik a drogok, a szex és az erőszak. több»

Az Eufória a tinédzserélet legsötétebb oldalát mutatja meg. Őszintén és valóságosan veti bele magát olyan súlyos témákba, mint a drogfogyasztás és a szex.
#11

76 Kurtizánok kora  (2017)

(2)

dráma

Margaret Wells egy bordélyházat vezet a tizennyolcadik századi Londonban, de a legtöbb gondja nem is a hellyel van, hanem a lányával és az őrült londoniakkal... több»

A Hulu eredeti sorozata bordélyházról szól. A főszerepben Samantha Morton látható, aki Margaret Wellst alakítja. Margaret egy 18. századi bordélyház tulajdonosa, akinek az egész élet a feje tetejére áll, amikor egy rivális madam belép az ő területére.
#10

74 Masters of Sex  (2013)

(3) (7)

dráma | romantikus

Dr. William Masters és Virginia Johnson az ötvenes évek végén az emberi szexualitás tanulmányozásában úttörő munkát végeztek. A Masters of Sex az ő történetüket dolgozza fel. több»

A cím már alapból igencsak beszédesnek mondható. A sorozat az '50-es és '60-as években játszódik, és a valós életben úttörő nőgyógyászok "munkásságára", Dr. William Mastersre és Virginia Johnsonra fókuszál.
#9

83 A viszony  (2014)

(14)

dráma

HBO Max | SkyShowtime

A sorozat középpontjában a regényíró, jelenleg tanárként dolgozó, nős férfi, Noah és a pincérnő, szintén házas Alison szerelmi viszonya áll. Noah első szerelme felesége... több»

A sorozat két házaspárt, Cole-t és Allisont, valamint Noah-t és Helent mutatja be, a szerpek azonban felcserélődnek, Noah és Allison között viszony szövődik.
#8

89 Spartacus - Vér és homok  (2010)

(21) (15)

akció | dráma | életrajzi | kaland | romantikus | történelmi

Spartacus, a nagy rabszolgafelszabadító a televíziók képernyőin meghódította a világot. Vér, szex és ármánykodás, ezt ígéri a Starz hatalmas sikerű szériája. több»

Egy klasszikus hollywoodi történet egy kicsit másképp tálalva. Korhű jelmezek, akció, dráma, rengeteg szex és meztelenkedés...ezek a kulcsszavak a Spartacus sorozat kapcsán.
#7

87 Szexoktatás  (2019)

(34) (4)

dráma | vígjáték

Netflix

Egy tinédzser fiú, akinek az édesanyja szexterapeutaként dolgozik, szövetkezik egy középiskolai osztálytársával, hogy együtt szervezzenek meg egy underground szexterápiás... több»

Ez bizony nem egy átlagos tinédzserdráma. A Netflix nagysikerű sorozata hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. A Szexoktatás egy igencsak komoly témát feszeget, a pikáns jelenetekből azonba nincs hiány.
#6

89 Fekete vitorlák  (2014)

(26) (5)

dráma | kaland

A fekete vitorlák Flint kapitány és kalózinak történetét meséli el. A Kincses sziget  előzménysorozata  húsz évvel Robert Louis Stevenson klasszikusának eseményei előtt... több»

Ha mindig is kíváncsi voltál, mi történne, ha fognád a Trónok harca és a Karib-tenger kalózai franchise-t, majd betennéd őket egy turmixgépbe, akkor ezt a sorozatot neked találták ki!
#5

88 Outlander - Az idegen  (2014)

(21) (10)

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

Claire Randall (Caitriona Balfe) a hadsereg egyik ápolója, aki rejtélyes körülmények között 1945-ből hirtelen 1743-ban találja magát. Itt arra kényszerítik, hogy menjen hozzá... több»

Az Outlander egy hamisítatlan időutazós sztori, és mivel a cselekmény jó része a 18. században játszódik, így néhány dekoltázs is megvillan...
#4

90 Róma  (2005)

(20) (6)

akció | dráma | háborús | romantikus | történelmi

HBO Max

Gallia meghódítását követően Gaius Julius Caesar légióival, bizalmasaival és rengeteg rabszolgájával Itália felé veszi az irányt. Caesar úgy véli, Rómának reformokra van... több»

A 2005-ben bemutatott Róma megalapozta az utat az HBO komor/szexi további drámasorozatai előtt, így könnyen lehet, hogy a Róma sikere nélkül a Trónok harca sem készült volna el.
#3

90 Kaliforgia  (2007)

(16) (5)

dráma | vígjáték

SkyShowtime

Hank Moody új regényének sikerében bízva New Yorkból Los Angelesbe költözik, azonban életét beárnyékolja korábbi barátnője utáni sóvárgása, miközben kamaszodó lányának... több»

Ahogy a címe is sejteti meztelenségben és szexben nincs hiány ebben a sorozatban. A Showtime sorozata egy szexmániás íróról szól, a többit nem is szeretnénk elárulni.
#2

dráma | vígjáték

HBO Max

A Szégyentelenekben egy Chicagó-i nagycsalád, Gallagherék mulatságos hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést. Az apa alkoholista, az iskolás gyerekek feszegetik a törvény... több»

Egy chicagói munkásosztálybeli családot ismerhetünk meg, akik igazából csak próbálják megoldani a mindennapi dolgokat. A sorozat szereplői pedig riadtak vissza attól, hogy megmutassák magukat a kamerák előtt.
#1

91 Fülledt utcák  (2017)

(3)

dráma

HBO Max

A James Franco és Maggie Gyllenhaal nevével fémjelzett, az 1970-es évek New Yorkjában játszódó sorozat a pornóipar korai éveiről, legalizálásáról és felemelkedéséről szó,... több»

A sorozat története 70-es évek pornó és a prostitúció aranykorának manhattani életét követi nyomon, James Franco és Maggie Gyllenhaal főszereplésével.