Szexoktatás

1. évad (2019) - 8 epizód
2. évad (2020) - 8 epizód
3. évad (2021) - 8 epizód
4. évad (2023) - 8 epizód

Egy tinédzser fiú, akinek az édesanyja szexterapeutaként dolgozik, szövetkezik egy középiskolai osztálytársával, hogy együtt szervezzenek meg egy underground szexterápiás csoportot az iskola falai között.
A sorozat főszerepét a hollywoodi blockbusterekben is bizonyító fiatal tehetség,… Több

Forgatókönyvíró: Laurie Nunn, Bisha K. Ali, Jodie Mitchell
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2019.01.11. | Netflix (2019.01.12.)
Asa Butterfield

2024.09.25 MP170506

Nagyon jó kis sorozat! Nagyon jól dolgozza fel a tabutémákat, humorral, érzelemmel, feszültséggel fűszerezve. Felnőttként is nézhető sorozat.

2021.10.24 Spidey

a nap véleménye

Élvezet a köbön

Igazán leleményesen beszél tabutémákról tiniknek, ami szerintem zseniális. Vígjáték tinidrámába csomagolt felvilágosító óra. És Asa Butterfield csak úgy lubickol ebben a szerepben. Aki egy jót szeretne nevetni, annak erősen ajánlott sori, legalább az első évad.

2020.12.08 Robinson76

A tini terapeuta és társai

Nagyon is központi és aktuális témákat boncolgat a széria. Mindezt elég bevállalósan, mégis sokszor viccesen teszi. Kicsit tartottam attól, hogy túlságosan lexikálisan vagy épp ellenkezőleg, könnyelműen kezeli majd a sorozat a témákat, de megtalálták azt a középutat, ami bárki számára elfogadható mértékű. A helyszín nyilván nem is lehetne tökéletesebb az oktatásra, jók és érdekesek a témák, a remek karakterek megformálására a színészek is odateszik magukat, szóval nincs okunk a panaszra. Nagy eposzt vagy mélyenszántó gondolatokat senki ne várjon, csak helyzetkomikumot és egy nagyon is szerethető vígjátékot!

2021.10.18 dandelion1983

Könnyed, szerethető sorozat jó karakterekkel, jó zenékkel, de azért egy kissé eltúlzott a körülötte lévő felhajtás. Inkább a fiatalabb korosztálynak ajánlom, őket is célozza meg. Sajnálom, hogy amikor tini voltam, nem volt ehhez hasonló sorozat, rajongtam volna érte.

Mielőtt Ncuti Gatwa megkapta volna Eric Effiong szerepét, nehezen talált munkát, mint színész, és 5 hónapig hajléktalan volt . Szerző: Dens18

Minden epizód egy szexuális vagy párkapcsolati jelenettel kezdődik.Szerző: diumiu

(2019. 05. 31.)
Elengedhetetlen és megengedhetetlen őszinteség
Fontos dolgokról beszél, jobban mondva beszélget velünk a sorozat. Hogy minden döntés egyszerre mérhetetlenül elszánt és kivédhetetlenül bizonytalan, legyen szó éppen abortuszról, a szüzességünk elvesztéséről, vagy arról, létesíteni szeretnénk-e (és milyen) kapcsolatot egy másik emberi lénnyel – és hogy ehhez milyen mértékű őszinteség elengedhetetl... Több