87% 747 szavazat
Szexoktatás

Szexoktatás

Sex Education
Filmadatlap
40
Vélemények (40)
50
Szereplők (50)
105
Képek (105)
15
Videók (15)
4
Érdekességek (4)
Díjak
1
Filmkritika (1)
41
Cikkek (41)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2019) - 8 epizód
2. évad (2020) - 8 epizód
3. évad (2021) - 8 epizód
4. évad (2023) - 8 epizód

Hol nézheted

Emma Mackey
Asa Butterfield
Emma Mackey
Emma Mackey

FILMINFÓ

Egy tinédzser fiú, akinek az édesanyja szexterapeutaként dolgozik, szövetkezik egy középiskolai osztálytársával, hogy együtt szervezzenek meg egy underground szexterápiás csoportot az iskola falai között.
A sorozat főszerepét a hollywoodi blockbusterekben is bizonyító fiatal tehetség,… Több


Forgatókönyvíró: Laurie Nunn, Bisha K. Ali, Jodie Mitchell
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2019.01.11. | Netflix (2019.01.12.)
 
2024.06.13 Se3.14

legújabb vélemény

Megérte végignézni

Alapvetően jó sorozat, bár a negyedik évadra mintha elvesztették volna az arányérzéküket. Nem vagyok homofób, és az első három évad meleg/LMBTQ... karakterei egyáltalán nem zavartak. Helyük volt a történetben. De az utolsó évadra ez nagyon olcsó, nagyon tolakodó, nagyon alpári szintre lépett. Kár érte! A karakterek többnyire zseniálisak (van azért pár kínos is köztük), viszont a színészi teljesítmények kivétel nélkül hibátlanok! Az egészen döbbenetes, hogy „Scully” milyen teljesítményt nyújt az X-aktákhoz képest. De a többiek is lubickolnak a szerepükben. Személyes kedvencem Adam karaktere, és az őt alakító C. Swindells. Rég találkoztam ilyen erős színészi teljesítménnyel! A másik kiemelkedő színész N. Gatwa. Egészen elképesztő a játéka, az egész sorozat minden egyes pillanatában. A dialógusok élettel teliek, a konfliktusok hol viccesek – hol drámaiak, de mindenhol hitelesek és érdekesek. A zene remek. Jó eséllyel nem lesz újranézős, de egyszer megérte megnézni.

0
 
2021.10.24 Spidey

a nap véleménye

Élvezet a köbön

Igazán leleményesen beszél tabutémákról tiniknek, ami szerintem zseniális. Vígjáték tinidrámába csomagolt felvilágosító óra. És Asa Butterfield csak úgy lubickol ebben a szerepben. Aki egy jót szeretne nevetni, annak erősen ajánlott sori, legalább az első évad.

1
 
2020.12.08 Robinson76

A tini terapeuta és társai

Nagyon is központi és aktuális témákat boncolgat a széria. Mindezt elég bevállalósan, mégis sokszor viccesen teszi. Kicsit tartottam attól, hogy túlságosan lexikálisan vagy épp ellenkezőleg, könnyelműen kezeli majd a sorozat a témákat, de megtalálták azt a középutat, ami bárki számára elfogadható mértékű. A helyszín nyilván nem is lehetne tökéletesebb az oktatásra, jók és érdekesek a témák, a remek karakterek megformálására a színészek is odateszik magukat, szóval nincs okunk a panaszra. Nagy eposzt vagy mélyenszántó gondolatokat senki ne várjon, csak helyzetkomikumot és egy nagyon is szerethető vígjátékot!

1
 
2021.10.18 dandelion1983

Könnyed, szerethető sorozat jó karakterekkel, jó zenékkel, de azért egy kissé eltúlzott a körülötte lévő felhajtás. Inkább a fiatalabb korosztálynak ajánlom, őket is célozza meg. Sajnálom, hogy amikor tini voltam, nem volt ehhez hasonló sorozat, rajongtam volna érte.

1
 
2021.01.04 hp

Hamar megszerettük a sorozatot, nem is volt kérdés, hogy belevágjunk-e a második évadba, ami szintén nem okozott csalódást. Asa Butterfield még mindig nagyon jó, Gillian Andersonnak pedig kimondottan jól áll ez a szerep. Szerethető, humoros, nem az évtized legjobbja, de jó szívvel ajánlható széria.

2
 

Mielőtt Ncuti Gatwa megkapta volna Eric Effiong szerepét, nehezen talált munkát, mint színész, és 5 hónapig hajléktalan volt . Szerző: Dens18

#1
 

Minden epizód egy szexuális vagy párkapcsolati jelenettel kezdődik.Szerző: diumiu

#2
 

A forgatás során használt iskola a régi dél-walesi Caerleon Egyetem.Szerző: diumiu

#3
 

A sorozatot a dél-walesi Newportban forgatták.Szerző: diumiu

#4
 
(2019. 05. 31.)
Elengedhetetlen és megengedhetetlen őszinteség
Fontos dolgokról beszél, jobban mondva beszélget velünk a sorozat. Hogy minden döntés egyszerre mérhetetlenül elszánt és kivédhetetlenül bizonytalan, legyen szó éppen abortuszról, a szüzességünk elvesztéséről, vagy arról, létesíteni szeretnénk-e (és milyen) kapcsolatot egy másik emberi lénnyel – és hogy ehhez milyen mértékű őszinteség elengedhetetl... Több