Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Szexoktatás (2019-2021)

Sex Education
Filmadatlap
 
39
Szereplők
35
Vélemények
105
Képek
13
Videók

Galéria (105)

Emma Mackey
Asa Butterfield
Emma Mackey
Emma Mackey

Videók (13)

 
antiglobe   2022. 01. 18.

legújabb vélemény

0

Ez bizony k*rva jó. A karakterek mind jók benne, és többnyire hihetőek is, a történet is érdekes. Mondjuk a szereplők jellemzően túl idősek ahhoz, hogy gimisek legyenek, de ez megszokott az ilyen filmeknél, gondolom, kevés a valóban gimis korú, jó teljesítményre képes színész(palánta).

 
Spidey   2021. 10. 24.

a nap véleménye

1
Élvezet a köbön

Igazán leleményesen beszél tabutémákról tiniknek, ami szerintem zseniális. Vígjáték tinidrámába csomagolt felvilágosító óra. És Asa Butterfield csak úgy lubickol ebben a szerepben. Aki egy jót szeretne nevetni, annak erősen ajánlott sori, legalább az első évad.

 
Robinson76   2020. 12. 08.

1
A tini terapeuta és társai

Nagyon is központi és aktuális témákat boncolgat a széria. Mindezt elég bevállalósan, mégis sokszor viccesen teszi. Kicsit tartottam attól, hogy túlságosan lexikálisan vagy épp ellenkezőleg, könnyelműen kezeli majd a sorozat a témákat, de megtalálták azt a középutat, ami bárki számára elfogadható mértékű. A helyszín nyilván nem is lehetne tökéletesebb az oktatásra, jók és érdekesek a témák, a remek karakterek megformálására a színészek is odateszik magukat, szóval nincs okunk a panaszra. Nagy eposzt vagy mélyenszántó gondolatokat senki ne várjon, csak helyzetkomikumot és egy nagyon is szerethető vígjátékot!

 
hp   2021. 01. 04.

2

Hamar megszerettük a sorozatot, nem is volt kérdés, hogy belevágjunk-e a második évadba, ami szintén nem okozott csalódást. Asa Butterfield még mindig nagyon jó, Gillian Andersonnak pedig kimondottan jól áll ez a szerep. Szerethető, humoros, nem az évtized legjobbja, de jó szívvel ajánlható széria.

 
indingo   2019. 03. 04.

1

Itt tényleg mindet megmutatnak. Nagyon bevállalós, helyenként nyers és elég aktuális problémák vannak a a középpontban.

 
VvV   2019. 10. 27.

1

Tök kényes témáról rég láttam ennyire kerek és jól felépített sorozatot.

 
Bazzzsi   2020. 10. 09.

0

Rég nevettem ennyit sorozaton. A téma talán picit kényes, de a jó végét fogták meg a készítők. A szereposztása is csillagos ötös.

 

Minden epizód egy szexuális vagy párkapcsolati jelenettel kezdődik.

(diumiu)
 

A forgatás során használt iskola a régi dél-walesi Caerleon Egyetem.

(diumiu)
 

A sorozatot a dél-walesi Newportban forgatták.

(diumiu)
 
Fontos dolgokról beszél, jobban mondva beszélget velünk a sorozat. Hogy minden döntés egyszerre mérhetetlenül elszánt és kivédhetetlenül bizonytalan, legyen szó éppen abortuszról, a szüzességünk elvesztéséről, vagy arról, létesíteni szeretnénk-e (és milyen) kapcsolatot egy másik emberi lénnyel – és hogy ehhez milyen mértékű őszinteség elengedhetetlen, és milyen mértékű őszinteség megengedhetetlen. több»