Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
10
Videók
 
indingo   2019. 03. 04.

Itt tényleg mindet megmutatnak. Nagyon bevállalós, helyenként nyers és elég aktuális problémák vannak a a középpontban.

 
petraszab   2019. 04. 28.

Imádtam az anya-fiú kapcsolatot a filmben, amellett, hogy nem ez a fő szál. A története meglepően izgalmas a téma ellenére.


 
rainman   2019. 04. 02.

A kilencvenes években voltál tini? A szentimentális érzelgősség nem áll távol tőled? Ha csak az egyik válaszod is igen, akkor ez a te sorozatod! Úgy kapsz retró érzést, hogy közben nagyon is új és aktuális a mondanivaló. Merthogy az is van. Merjünk a szexről beszélni. Merjünk mások lenni. Vagy csak merjünk azok lenni, akik vagyunk. Ez a nyolc rész oktat… és szórakoztat… és megnevettet… és megríkat… egyszerre. Végigpörög rajtad a teljes érzelmi skála, csak legyél befogadó, és mint mondtam, szentimentális. Nézd, és nyolc részen át feelgood érzésed lesz! Közben pedig figyelj a soundtrackre meg a színészi játékra! Hidd el, nem fogsz csalódni! Ez a sorozat maga a tökély!

 
khatta   2019. 02. 28.

Nem jó a sorozat leírása, nem erről szól! Nézzétek meg ezt a szomorú és egyben kacagtató sorozatot, nagyon megéri. Remek szereplőgárda, fordulatos cselekmény, nagyon jó zene.

Emma Mackey
Asa Butterfield
Emma Mackey
Emma Mackey
 
Fontos dolgokról beszél, jobban mondva beszélget velünk a sorozat. Hogy minden döntés egyszerre mérhetetlenül elszánt és kivédhetetlenül bizonytalan, legyen szó éppen abortuszról, a szüzességünk elvesztéséről, vagy arról, létesíteni szeretnénk-e (és milyen) kapcsolatot egy másik emberi lénnyel – és hogy ehhez milyen mértékű őszinteség elengedhetetlen, és milyen mértékű őszinteség megengedhetetlen. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.