Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Sírhant művek

(Six Feet Under)
 
rbernadett  2015. 05. 13.

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.

 
Deku  2017. 08. 21.

Elég újszerű volt ez a sorozat, kissé talán morbid de mégis kellemesen hatott rám. Izgalmas. Kellemes kis alkotás az egész család számára és így bátran ajánlós fajta.

 
Edii  2015. 09. 16.

Utánozhatatlan sorozat, értelmes és nem annyira amerikai, de nagyon mulattató és elgondolkodtató sorozat.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 09.

Szerintem elég egyedi a stílusa és éppen ezért tűnik ki nem kicsit a tömegből. A film hihetetlenül nagyszerűre sikeredett. Eleinte kétkedve fogadtam az igaz de szerencsére nem hagytam félbe és ezzel együtt jól jártam hiszen egy fantasztikus alkotásról maradtam volna le.

 
tamas84  2016. 06. 06.

Olyan ez a sorozat, mint egy Coen-mozi. Rendkívül sötét humorú, abszurd, de mindeközben iszonyatosan intelligens. Engem már az első résszel levett a lábamról, az egyik legjobb (ha nem...) széria amit valaha láttam. A sztori kifogástalan és bizarr, az alakítások tökéletesek az atmoszférája pedig egészen egyedülálló. Ilyen egy igényes sorozat!

Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays
 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp)
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp)
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.