Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
73
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
rbernadett   2015. 05. 13.

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Egy kissé más, mint a többi sorozat, szerintem érdekes és elgondolkodtató ez a remekmű. Szereplők is jól alakítanak benne.


 
Deku   2017. 08. 21.

Elég újszerű volt ez a sorozat, kissé talán morbid de mégis kellemesen hatott rám. Izgalmas. Kellemes kis alkotás az egész család számára és így bátran ajánlós fajta.

 
Edii   2015. 09. 16.

Utánozhatatlan sorozat, értelmes és nem annyira amerikai, de nagyon mulattató és elgondolkodtató sorozat.

 
Bog1   2016. 07. 06.

A világ legjobb sorozata és méltatlanul kevesen ismerik hazánkban. De Tv-ben sem ismételték sosem halálra mint a gagyikat... Ennek a sorozatnak tényleg mondanivalója, értelme van. Sokszor újranéztem már az életem során, főleg mikor valami miatt padlóra kerültem, és mindig segített talpraállni. Minden néző talál magának legalább egy karaktert akivel azonosulni tud. És kifejezetten örültem hogy TV sorozatban végre láthattam normális, nem eltúlzott meleg kapcsolatokat, párokat.

Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays
 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp)
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp)
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.