Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90%
Filmadatlap
 
73
Szereplők
12
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Nagyon más ez a sorozat amiket eddig láttam. Érdekes volt látni ezt a kissé defektes, de mégis összetartó családot az élet kihívásaival kűzdve. Remek színészek és kiváló, megható történet. Kifejezetten örültem most, hogy pár meleg karaktert is elvegy... több»

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.


 
Deku   2017. 08. 21.

Elég újszerű volt ez a sorozat, kissé talán morbid de mégis kellemesen hatott rám. Izgalmas. Kellemes kis alkotás az egész család számára és így bátran ajánlós fajta.

 
Edii   2015. 09. 16.

Utánozhatatlan sorozat, értelmes és nem annyira amerikai, de nagyon mulattató és elgondolkodtató sorozat.

 
Bog1   2016. 07. 06.

A világ legjobb sorozata és méltatlanul kevesen ismerik hazánkban. De Tv-ben sem ismételték sosem halálra mint a gagyikat... Ennek a sorozatnak tényleg mondanivalója, értelme van. Sokszor újranéztem már az életem során, főleg mikor valami miatt padló... több»

 
tilino   2017. 02. 18.

Megható dráma, ahol előtérbe kerülnek az érzelmek, az emberi gyengeségek és a sebezhetőség. Emberi, mert hitelesen adják elő azokat a történéseket, amelyek bármelyikünk életében előfordulhatnak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Egy kissé más, mint a többi sorozat, szerintem érdekes és elgondolkodtató ez a remekmű. Szereplők is jól alakítanak benne.

Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays
 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp )
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp )
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp )
 

Freddy Rodríguez fia, Giancarlo Rodriguez játssza Rio fiát.

(hp )
 

Alan Ballnak mindössze 13 napja volt arra, hogy leforgassa a sorozat pilotját. Ball nagyon szorongott a feladattól, ugyanis soha korábban nem rendezett.

(hp )
 

Kathy Bates, aki az első évad két epizódját is rendezte a harmadik évadban Bettina legjobb barátnőjét, Ruth-ot játszotta.

(hp )
 

Alan Ball egyenesen Freddy Rodríguezre írta Federico Diaz szerepét.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.