Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
73
Szereplők
12
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays
 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Nagyon más ez a sorozat amiket eddig láttam. Érdekes volt látni ezt a kissé defektes, de mégis összetartó családot az élet kihívásaival kűzdve. Remek színészek és kiváló, megható történet. Kifejezetten örültem most, hogy pár meleg karaktert is elvegyítettek a filmben, de nem kifejezetten rájuk volt kihegyezve a történet. A sorzat végső zárójelenetén pedig szerintem nincs aki ne sírná el magát. Tökéletes sorozatlezárás.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.


 
Deku   2017. 08. 21.

Elég újszerű volt ez a sorozat, kissé talán morbid de mégis kellemesen hatott rám. Izgalmas. Kellemes kis alkotás az egész család számára és így bátran ajánlós fajta.

 
Edii   2015. 09. 16.

Utánozhatatlan sorozat, értelmes és nem annyira amerikai, de nagyon mulattató és elgondolkodtató sorozat.

 
Bog1   2016. 07. 06.

A világ legjobb sorozata és méltatlanul kevesen ismerik hazánkban. De Tv-ben sem ismételték sosem halálra mint a gagyikat... Ennek a sorozatnak tényleg mondanivalója, értelme van. Sokszor újranéztem már az életem során, főleg mikor valami miatt padlóra kerültem, és mindig segített talpraállni. Minden néző talál magának legalább egy karaktert akivel azonosulni tud. És kifejezetten örültem hogy TV sorozatban végre láthattam normális, nem eltúlzott meleg kapcsolatokat, párokat.

 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp)
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp)
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.