Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Sírhant művek (2001-2005)

Six Feet Under
Filmadatlap
 
73
Szereplők
11
Vélemények
21
Képek
2
Videók

Galéria (21)

Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

1

Nagyon más ez a sorozat amiket eddig láttam. Érdekes volt látni ezt a kissé defektes, de mégis összetartó családot az élet kihívásaival kűzdve. Remek színészek és kiváló, megható történet. Kifejezetten örültem most, hogy pár meleg karaktert is elvegy... több»

 
rbernadett   2015. 05. 13.

2

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.

 
Deku   2017. 08. 21.

1

Elég újszerű volt ez a sorozat, kissé talán morbid de mégis kellemesen hatott rám. Izgalmas. Kellemes kis alkotás az egész család számára és így bátran ajánlós fajta.

 
Bog1   2016. 07. 06.

1

A világ legjobb sorozata és méltatlanul kevesen ismerik hazánkban. De Tv-ben sem ismételték sosem halálra mint a gagyikat... Ennek a sorozatnak tényleg mondanivalója, értelme van. Sokszor újranéztem már az életem során, főleg mikor valami miatt padló... több»

 
tilino   2017. 02. 18.

1

Megható dráma, ahol előtérbe kerülnek az érzelmek, az emberi gyengeségek és a sebezhetőség. Emberi, mert hitelesen adják elő azokat a történéseket, amelyek bármelyikünk életében előfordulhatnak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

0

Egy kissé más, mint a többi sorozat, szerintem érdekes és elgondolkodtató ez a remekmű. Szereplők is jól alakítanak benne.

 
tamas84   2016. 06. 06.

1

Olyan ez a sorozat, mint egy Coen-mozi. Rendkívül sötét humorú, abszurd, de mindeközben iszonyatosan intelligens. Engem már az első résszel levett a lábamról, az egyik legjobb (ha nem...) széria amit valaha láttam. A sztori kifogástalan és bizarr, az... több»

 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp)
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp)
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp)
 

Freddy Rodríguez fia, Giancarlo Rodriguez játssza Rio fiát.

(hp)
 

Alan Ballnak mindössze 13 napja volt arra, hogy leforgassa a sorozat pilotját. Ball nagyon szorongott a feladattól, ugyanis soha korábban nem rendezett.

(hp)