Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
73
Szereplők
12
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
rbernadett   2015. 05. 13.

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Egy kissé más, mint a többi sorozat, szerintem érdekes és elgondolkodtató ez a remekmű. Szereplők is jól alakítanak benne.


 
Deku   2017. 08. 21.

Elég újszerű volt ez a sorozat, kissé talán morbid de mégis kellemesen hatott rám. Izgalmas. Kellemes kis alkotás az egész család számára és így bátran ajánlós fajta.

 
Edii   2015. 09. 16.

Utánozhatatlan sorozat, értelmes és nem annyira amerikai, de nagyon mulattató és elgondolkodtató sorozat.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Nagyon más ez a sorozat amiket eddig láttam. Érdekes volt látni ezt a kissé defektes, de mégis összetartó családot az élet kihívásaival kűzdve. Remek színészek és kiváló, megható történet. Kifejezetten örültem most, hogy pár meleg karaktert is elvegyítettek a filmben, de nem kifejezetten rájuk volt kihegyezve a történet. A sorzat végső zárójelenetén pedig szerintem nincs aki ne sírná el magát. Tökéletes sorozatlezárás.

Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays
 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp)
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp)
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.