Shameless - Szégyentelenek (2011-2021)

Shameless

BDJN   2022. 11. 25.

Most kezdtem el a 11. évadát, és úgy gondolom, hogy nagyon jó.

indingo   2017. 04. 17.

Megunhatatlan sorozat. annyi minden tudsz már a szereplőkről, sok minden átéltünk már velük, valaki a szemed előtt nőtt fel.

Deku   2017. 08. 17.

Nálam nem tudott ez a sorozat olyan osztatlan sikert hozni mint ahogy a többieknél tette. Nem rossz sorozat csak éppen nem az az eszement módon várós fajta. Egynek megjárja.

Lamboh   2017. 10. 21.

Ez az a sorozat amit a prűd embereknek minél messzebbről el kell kerülnie, mert a világ összes szenteltvize sem mentesíti azt a sok mocskot, amit a készítők összehoztak. Én azért imádom ezt a sorozatot, mert nagyon emberi, és folyamatosan tabukat dön... több»

Szilonka   2016. 04. 09.

Hihetetlenül az életről szól ez a sorozat, persze amerikai köntösben. Nagyon-nagyon szeretem, rohadt jó a humora és azok közé a sorozatok közé tartozik, amely az évadok előrehaladtával egyre csak jobb lesz.

Bazzzsi   2017. 10. 20.

Elképesztően karakteres sorozat, amely nem követ semmilyen sablont. Egyedi a története és imádom, hogy sok minden történik benne. A szereplők hitelesek.

TomÁcs   2016. 05. 09.

Nagy űrt érzek most, mert nincs. Nagyon jó kis sorozat, nem vacakolnak mindent ki mernek mondani és meg mernek csinálni.

Liam karakterét öt különböző gyerekszínész formálta meg.

(LionelMessi10)

Emmy Rossum, az amerikai változatban a Fionát alakító színésznő a sorozat brit változatában csupán 19 részben volt látható a 138-ból, sőt, karakterét börtönbe is zárták.

(LionelMessi10)

Amikor Steve azt mondja Fionának, hogy találkozzon vele az O'Hare-ben, a falon látható a Midway Nemzetközi Repülőtér. A Midway Repülőtér Chicago déli részén, az O'Hare Repülőtér pedig Chicago északnyugati oldalán található.

(LionelMessi10)

Ethan Cutkosky (Carl) az 5. évad végén megkérte a készítőket, hogy pár rész erejéig írják ki a sorozatból. A színész ugyanis ekkor kezdett el középiskolába járni, és szeretett volna erre koncentrálni.

(ArpiHajdu és Réci)

SPOILER Shanole Hampton a 4. évadban teherbe esett, így annak ellenére, hogy a karakterénél korábban azt diagnosztizálták, hogy nem lehet gyermeke, a készítők kénytelenek voltak megoldani a helyzetet, így Viv is babát vár. SPOILER

(ArpiHajdu és Réci)