Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
126
Szereplők
56
Vélemények
138
Képek
3
Videók
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

olyan undorító mint az élet maga .

kib......t egy sorozat . imádom ,persze néha leül a sztori de mindig ujjat mutat . elkezded nézni aztán meg beleszeretsz :)

 
indingo   2017. 04. 17.

Megunhatatlan sorozat. annyi minden tudsz már a szereplőkről, sok minden átéltünk már velük, valaki a szemed előtt nőtt fel.


 
Deku   2017. 08. 17.

Nálam nem tudott ez a sorozat olyan osztatlan sikert hozni mint ahogy a többieknél tette. Nem rossz sorozat csak éppen nem az az eszement módon várós fajta. Egynek megjárja.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

Ez az a sorozat amit a prűd embereknek minél messzebbről el kell kerülnie, mert a világ összes szenteltvize sem mentesíti azt a sok mocskot, amit a készítők összehoztak. Én azért imádom ezt a sorozatot, mert nagyon emberi, és folyamatosan tabukat dön... több»

 
Szilonka   2016. 04. 09.

Hihetetlenül az életről szól ez a sorozat, persze amerikai köntösben. Nagyon-nagyon szeretem, rohadt jó a humora és azok közé a sorozatok közé tartozik, amely az évadok előrehaladtával egyre csak jobb lesz.

 
Edii   2015. 09. 16.

Poénos sorozat, nagyon jó karakterekkel, akiket remek színészek keltenek életre. William H. Macy elképesztően hiteles.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nem rég kezdtem el nézni, és bár lemaradva , de jelenleg az 5. évadnál tartok :D. Eddig imádom. Hihetetlen egyedi humora van az egésznek, a ,, szegények világát" úgy mutatja be , hogy nekem is kedvem lenne csatlakozni a Gallagher család életbe. Mind ... több»

Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum
 

Liam karakterét öt különböző gyerekszínész formálta meg.

(LionelMessi10)
 

Emmy Rossum, az amerikai változatban a Fionát alakító színésznő a sorozat brit változatában csupán 19 részben volt látható a 138-ból, sőt, karakterét börtönbe is zárták.

(LionelMessi10)
 

Amikor Steve azt mondja Fionának, hogy találkozzon vele az O'Hare-ben, a falon l látható a Midway Nemzetközi Repülőtér. A Midway Repülőtér Chicago déli részén, az O'Hare Repülőtér pedig Chicago északnyugati oldalán található.

(LionelMessi10)
 

Ethan Cutkosky (Carl) az 5.évad végén megkérte a készítőket, hogy pár rész erejéig írják ki a sorozatból. A színész ugyanis ekkor kezdett el középiskolába járni és szeretett volna erre koncentrálni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

SPOILER Shanole Hampton a 4.évad-ban teherbe esett, így annak ellenére, hogy a karakterénél korábban azt diagnosztizálták, hogy nem lehet gyermeke, a készítők kénytelenek voltak megoldani a helyzetet, így Viv is babát vár. SPOILER

(ArpiHajdu és Réci)
 

Justin Chatwin gyakran megviccelte Emmy Rossumot azzal, hogy undorító szagú kajákat evett (pl. lazacos szendvicset) mielőtt az intim jeleneteiket vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emmy Rossum épp akkor vesztette el nagymamáját, amikor azt a részt forgatták, amelyben Fiona édesanyja meghal.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mary Mylod rendezte a sorozat brit és amerikai verziójának első részét egyaránt. A rendező később még visszatért pár rész erejéig a sorozathoz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az úszómedence, amiben Fiona és Steve úszkál az 1. évad 7. részében, ugyanaz, amiben a Kegyetlen játékok híres jelenetét is forgatták. A medence Las Vegasban található.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emma Greenwell és Jeremy Allen a valóságban is egy párt alkottak a forgatások idején, akárcsak karaktereik Mandy és Lip. 2011-ben, a forgatáson ismerkedtek meg, amikor Greenwell csatlakozott a produkcióhoz.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Akadtak benne nagy pillanatok, és a zenehasználat itt is kiváló volt, de az ingerszegény start eléggé elvette a kedvemet. Ráadásul az évad végén gyakorlatilag minden szálat elvarrtak, így kíváncsi vagyok, hogy a harmadik szezon mit fog tartogatni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.