Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
126
Szereplők
57
Vélemények
138
Képek
3
Videók
 
indingo   2017. 04. 17.

Megunhatatlan sorozat. annyi minden tudsz már a szereplőkről, sok minden átéltünk már velük, valaki a szemed előtt nőtt fel.

 
Deku   2017. 08. 17.

Nálam nem tudott ez a sorozat olyan osztatlan sikert hozni mint ahogy a többieknél tette. Nem rossz sorozat csak éppen nem az az eszement módon várós fajta. Egynek megjárja.


 
Lamboh   2017. 10. 21.

Ez az a sorozat amit a prűd embereknek minél messzebbről el kell kerülnie, mert a világ összes szenteltvize sem mentesíti azt a sok mocskot, amit a készítők összehoztak. Én azért imádom ezt a sorozatot, mert nagyon emberi, és folyamatosan tabukat döntöget. Volt, hogy még az én lelkivilágom is beleremegett egy kicsit a történésekbe, de mindig hamar megemésztettem őket. Aki vevő a nagyon sötét humorra, és úgy érzi, hogy Őt semmivel sem lehet megbotránkoztatni, az mindenképpen kezdjen bele.

 
Szilonka   2016. 04. 09.

Hihetetlenül az életről szól ez a sorozat, persze amerikai köntösben. Nagyon-nagyon szeretem, rohadt jó a humora és azok közé a sorozatok közé tartozik, amely az évadok előrehaladtával egyre csak jobb lesz.

 
Edii   2015. 09. 16.

Poénos sorozat, nagyon jó karakterekkel, akiket remek színészek keltenek életre. William H. Macy elképesztően hiteles.

Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum
 
Akadtak benne nagy pillanatok, és a zenehasználat itt is kiváló volt, de az ingerszegény start eléggé elvette a kedvemet. Ráadásul az évad végén gyakorlatilag minden szálat elvarrtak, így kíváncsi vagyok, hogy a harmadik szezon mit fog tartogatni. több»
 

Ethan Cutkosky (Carl) az 5.évad végén megkérte a készítőket, hogy pár rész erejéig írják ki a sorozatból. A színész ugyanis ekkor kezdett el középiskolába járni és szeretett volna erre koncentrálni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

SPOILER Shanole Hampton a 4.évad-ban teherbe esett, így annak ellenére, hogy a karakterénél korábban azt diagnosztizálták, hogy nem lehet gyermeke, a készítők kénytelenek voltak megoldani a helyzetet, így Viv is babát vár. SPOILER

(ArpiHajdu és Réci )
 

Justin Chatwin gyakran megviccelte Emmy Rossum-ot azzal, hogy undorító szagú kajákat evett (pl. lazacos szendvicset) mielőtt az intim jeleneteiket vették fel.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.