Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Shameless - Szégyentelenek (2011-2021)

Shameless
Filmadatlap
 
126
Szereplők
59
Vélemények
138
Képek
4
Videók

Galéria (138)

Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum

Videók (4)

 
KCintia   2021. 06. 15.

legújabb vélemény

0
Annyira fantasztikus!

Én úgy imádom ezt a sorozatot. Tetszik, hogy nem egy emberre épül, és mindenkiről megtudunk úgy konkrétan mindent. Eléggé gátlástalan is, ami nem fél megmutatni vagy kimondani dolgokat... Plusz pont jár ezért is.

 
indingo   2017. 04. 17.

3

Megunhatatlan sorozat. annyi minden tudsz már a szereplőkről, sok minden átéltünk már velük, valaki a szemed előtt nőtt fel.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Nálam nem tudott ez a sorozat olyan osztatlan sikert hozni mint ahogy a többieknél tette. Nem rossz sorozat csak éppen nem az az eszement módon várós fajta. Egynek megjárja.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

Ez az a sorozat amit a prűd embereknek minél messzebbről el kell kerülnie, mert a világ összes szenteltvize sem mentesíti azt a sok mocskot, amit a készítők összehoztak. Én azért imádom ezt a sorozatot, mert nagyon emberi, és folyamatosan tabukat dön... több»

 
Szilonka   2016. 04. 09.

0

Hihetetlenül az életről szól ez a sorozat, persze amerikai köntösben. Nagyon-nagyon szeretem, rohadt jó a humora és azok közé a sorozatok közé tartozik, amely az évadok előrehaladtával egyre csak jobb lesz.

 
Edii   2015. 09. 16.

0

Poénos sorozat, nagyon jó karakterekkel, akiket remek színészek keltenek életre. William H. Macy elképesztően hiteles.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

0

Elképesztően karakteres sorozat, amely nem követ semmilyen sablont. Egyedi a története és imádom, hogy sok minden történik benne. A szereplők hitelesek.

 

Liam karakterét öt különböző gyerekszínész formálta meg.

(LionelMessi10)
 

Emmy Rossum, az amerikai változatban a Fionát alakító színésznő a sorozat brit változatában csupán 19 részben volt látható a 138-ból, sőt, karakterét börtönbe is zárták.

(LionelMessi10)
 

Amikor Steve azt mondja Fionának, hogy találkozzon vele az O'Hare-ben, a falon látható a Midway Nemzetközi Repülőtér. A Midway Repülőtér Chicago déli részén, az O'Hare Repülőtér pedig Chicago északnyugati oldalán található.

(LionelMessi10)
 

Ethan Cutkosky (Carl) az 5. évad végén megkérte a készítőket, hogy pár rész erejéig írják ki a sorozatból. A színész ugyanis ekkor kezdett el középiskolába járni, és szeretett volna erre koncentrálni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

SPOILER Shanole Hampton a 4. évadban teherbe esett, így annak ellenére, hogy a karakterénél korábban azt diagnosztizálták, hogy nem lehet gyermeke, a készítők kénytelenek voltak megoldani a helyzetet, így Viv is babát vár. SPOILER

(ArpiHajdu és Réci)