Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
126
Szereplők
56
Vélemények
138
Képek
3
Videók
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

olyan undorító mint az élet maga .

kib......t egy sorozat . imádom ,persze néha leül a sztori de mindig ujjat mutat . elkezded nézni aztán meg beleszeretsz :)

 
indingo   2017. 04. 17.

Megunhatatlan sorozat. annyi minden tudsz már a szereplőkről, sok minden átéltünk már velük, valaki a szemed előtt nőtt fel.


 
Deku   2017. 08. 17.

Nálam nem tudott ez a sorozat olyan osztatlan sikert hozni mint ahogy a többieknél tette. Nem rossz sorozat csak éppen nem az az eszement módon várós fajta. Egynek megjárja.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

Ez az a sorozat amit a prűd embereknek minél messzebbről el kell kerülnie, mert a világ összes szenteltvize sem mentesíti azt a sok mocskot, amit a készítők összehoztak. Én azért imádom ezt a sorozatot, mert nagyon emberi, és folyamatosan tabukat döntöget. Volt, hogy még az én lelkivilágom is beleremegett egy kicsit a történésekbe, de mindig hamar megemésztettem őket. Aki vevő a nagyon sötét humorra, és úgy érzi, hogy Őt semmivel sem lehet megbotránkoztatni, az mindenképpen kezdjen bele.

 
Szilonka   2016. 04. 09.

Hihetetlenül az életről szól ez a sorozat, persze amerikai köntösben. Nagyon-nagyon szeretem, rohadt jó a humora és azok közé a sorozatok közé tartozik, amely az évadok előrehaladtával egyre csak jobb lesz.

Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum
Emmy Rossum
 
Akadtak benne nagy pillanatok, és a zenehasználat itt is kiváló volt, de az ingerszegény start eléggé elvette a kedvemet. Ráadásul az évad végén gyakorlatilag minden szálat elvarrtak, így kíváncsi vagyok, hogy a harmadik szezon mit fog tartogatni. több»
 

Liam karakterét öt különböző gyerekszínész formálta meg.

(LionelMessi10)
 

Emmy Rossum, az amerikai változatban a Fionát alakító színésznő a sorozat brit változatában csupán 19 részben volt látható a 138-ból, sőt, karakterét börtönbe is zárták.

(LionelMessi10)
 

Amikor Steve azt mondja Fionának, hogy találkozzon vele az O'Hare-ben, a falon l látható a Midway Nemzetközi Repülőtér. A Midway Repülőtér Chicago déli részén, az O'Hare Repülőtér pedig Chicago északnyugati oldalán található.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.