Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
126
Szereplők
57
Vélemények
138
Képek
3
Videók

Vélemények: Shameless - Szégyentelenek (2011)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 04. 17.

Megunhatatlan sorozat. annyi minden tudsz már a szereplőkről, sok minden átéltünk már velük, valaki a szemed előtt nőtt fel.

 
Deku   2017. 08. 17.

Nálam nem tudott ez a sorozat olyan osztatlan sikert hozni mint ahogy a többieknél tette. Nem rossz sorozat csak éppen nem az az eszement módon várós fajta. Egynek megjárja.


 
Lamboh   2017. 10. 21.

Ez az a sorozat amit a prűd embereknek minél messzebbről el kell kerülnie, mert a világ összes szenteltvize sem mentesíti azt a sok mocskot, amit a készítők összehoztak. Én azért imádom ezt a sorozatot, mert nagyon emberi, és folyamatosan tabukat döntöget. Volt, hogy még az én lelkivilágom is beleremegett egy kicsit a történésekbe, de mindig hamar megemésztettem őket. Aki vevő a nagyon sötét humorra, és úgy érzi, hogy Őt semmivel sem lehet megbotránkoztatni, az mindenképpen kezdjen bele.

 
Szilonka   2016. 04. 09.

Hihetetlenül az életről szól ez a sorozat, persze amerikai köntösben. Nagyon-nagyon szeretem, rohadt jó a humora és azok közé a sorozatok közé tartozik, amely az évadok előrehaladtával egyre csak jobb lesz.

 
Edii   2015. 09. 16.

Poénos sorozat, nagyon jó karakterekkel, akiket remek színészek keltenek életre. William H. Macy elképesztően hiteles.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nem rég kezdtem el nézni, és bár lemaradva , de jelenleg az 5. évadnál tartok :D. Eddig imádom. Hihetetlen egyedi humora van az egésznek, a ,, szegények világát" úgy mutatja be , hogy nekem is kedvem lenne csatlakozni a Gallagher család életbe. Mind a 6 gyerek egyedi a családban, fejlődnek , változnak ( pl: Abbey,Carl sérülése) stb. Úgy vettem észre hogy lassan az 5 évadhoz érve kifogytak a humorból, és erősen drámai jelleget öltött az egész sorozat. Az élet sem mindig vidám, így ha kicsit is ,,filmesítve is" ,de az élettel találkozhatunk a Szégyentelenekben , maga valódi , nyers szégyentelen formájában :D

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

Nagy űrt érzek most, mert nincs. Nagyon jó kis sorozat, nem vacakolnak mindent ki mernek mondani és meg mernek csinálni.

 
VvV   2018. 11. 01.

A készítők se gondolták volna, hogy ekkora sikere lesz a sorozatnak. Ehhez kell az, hogy a szereplők nagyon bele tudják élni magukat a karakterekbe.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Elképesztően karakteres sorozat, amely nem követ semmilyen sablont. Egyedi a története és imádom, hogy sok minden történik benne. A szereplők hitelesek.

 
Hakker   2019. 06. 05.

Nem lenne rossz sorozat, de szerintem sok évad készült belőle. Az első évadok még viszonylag érdekesek voltak, de az volt az érzésem, hogy olyan mint a farkába harapó kígyó. A történet lényegében csak egy helyben topogott. Vígjátéknak írták, de szerintem egy lecsúszott, véglény, alkoholista apuka, az nem annyira vicces.

 
Lonka   2017. 07. 23.

A legösszetettebb és legkomplikáltabb sorozat amit valaha láttam. A középpontban egy nagyon bonyolult család áll, akiknek mindenféle problémával kell megküzdeniük.

 
Timcsi   2016. 06. 20.

Nagyon ütős sorozat. Remekül össze lett rakva, nagyszerűek a karakterek és remek a története.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Sose tudom megvárni a szinkront, azonnal nézem, ahogy amerikában lemegy. Imádom úgy ahogy van a nyersességével és különcségével.

 
petraszab   2019. 04. 15.

A 21. század legjobb sorozata. A karakterek nagyon összetettek és a hibáik ellenére vagy pont ettől nagyon kedvelhetőek. Bevállalós az alapsztory.

 
Meea   2018. 07. 25.

Nagyon jó sorozat, tehetséges színészekkel. Az utolsó pár évad annyira nem üt már mint az eleje, de attól még a kedvenceim közé tartoznak!:)

 
Annuska   2016. 04. 04.

Kiváló sorozat. Nyers, őszinte, kíméletlen, de mindezek mellett nagyon humoros is. Most nézem a 6. évadot, talán ez az egyik legjobb évad. Örülök, hogy nem lett sablonos és kiszámítható a már sokadik évadra sem.

 
nagysar   2017. 12. 13.

Ez a sorozat minden létező problémára rávilágít, ami csak egy ember családjában történhet. Elsőre talán morbidnak tűnhet, de egy évad végére garantáltan magával ragad és alig várjuk a következőt.

 
bambula   2015. 05. 06.

A legújabb kedvenc, pedig a családi dráma nem a kedvenc kategóriám. Nem igazán lehet elmagyarázni, nézni kell. Hatalmas nagy katyvasz, egyéni és családi szintű hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel, amik hol katasztrofális eredményre vezetnek hol családi összetartáshoz. Bár a legújabb karakterfejlődést nem tudom hova tenni egyelőre.

 
vyctoria79   2019. 02. 07.

Mindegyik színész remekül hozza a karakterét, William H. Macy különösen briliáns, imádtam. Néhány rész után szinte családtagnak érzi magát az ember közöttük, annyira naturalista és provokatív módon enged belelátni a hétköznapjaikba. Vigyázat Addiktív!

 
malnaturmix   2016. 10. 23.

Nincs olyan akinek ez a sorozat ne jönne be. A karakterek közt mindenki talál legalább egyet, akinek az életútjára kíváncsi lesz. Neme ez a két nagyfiú.

 
Melibaba   2015. 06. 16.

Egyetlen részt láttam, ráadásul valahonnan a közepéből, és máris kedvenc lett! Mindenképp végig akarom nézni!

 
beus1987   2016. 08. 23.

Remek vígjátéksorozat, alig várom a következő évadot. Humoros, életszagú.

 
Timike   2016. 08. 21.

Az egyik legkiemelkedőbb mai sorozat. Egészen különleges történettel és valahogy a sorozatban semmit sem érzek túlzásnak.

 
HannaK   2016. 09. 17.

Megúnhatatlan sorozat, remélem sose lesz vége.Imádom a sztorit a bonyodalmaival együtt.

 
hawaiipizza   2015. 10. 07.

Remekül újragondolt sorozat, bámulatos színészi alakításokkal. A dráma és a humor nagy jól eltalált egyensúlyban van. Bár ez kicsit felborul a későbbi évadoknál, de aki egyszer megszereti, az nem engedi már el.

 
HanGa   2016. 04. 25.

Nem semmi ez a Gallegher család. Egy csóró, de sok potenciállal rendelkező amerikai családról szól, ahol a szülőket egyáltalán nem érdeklik a gyerekeik. Most ez a 6. évad volt talán a legütősebb.

 
Garadi   2016. 03. 26.

Az első három évad rendkívül vicces és egyedi volt, odáig bátran ajánlom mindenkinek. Utána sajnos egyre csak süllyedt a minőség a szememben :(

 
palfi24   2015. 03. 02.

Több alkotás révén megállapított észrevételem az, hogy ha a Showtime valamit kiad a kezéből, az jó. Sőt állati. A Shameless ezt mellveregetve bizonyítja be számomra, hiszen az elmúlt évek egyik legjobb, legszórakoztatóbb, legnaturálisabb, legszégyentelenebb sorozata ez. A chicagoi white trash életében nincs tabu, nincs szemérmes épp-nem-látszik-az-a-mell-az-útban-lévő-sörösüvegtől kitakarás. Itt meleg szerelmi szál van, csúszik az alkohol meg a kokakin mindenkibe, legyen kisgyerek vagy családapa, aki a gyerekeivel nem törődve csak a segélyt várja, hogy azonnal elihassa és így tovább. Nem szép dolgok, nem divatos dolgok, hanem mocskos, shameless dolgok, amik ettől létező jelenségek még az lehetőségek országában is. Természetesen ezt az árny oldalt ellensúlyozza a parádés fekete humor, ami a sorozatot jellemzi, illetve a központban lévő Gallagher testvérek összetartása, akik közül mindenki egy-egy egyéniség. Nagyon jó készítőgárda és mégzseniálisabb színészgárda (ideértve a fiatal és gyerekszínészeket is) kelti életre a produkciót. Mindenkinek ajánlom, aki nyitott a beteg humorra és persze nem prűd. Kicsit sem. 10/10

 
Mia1982   2017. 05. 13.

Hibátlan sorozat! Végig leköt, egy percig sem lankad a figyelmem! Lehetne egy évad 22 részes, de szerintem nekem még az is kevés volna :)

 
orlandooo   2017. 10. 06.

Annyira tetszik,hogy nem valami nagy sz*r sorozat hanem tömény valóság van benne, nagyon jó, várom már a november 5.-t.:D

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.