Egyetlen részt láttam, ráadásul valahonnan a közepéből, és máris kedvenc lett! Mindenképp végig akarom nézni!
Remekül újragondolt sorozat, bámulatos színészi alakításokkal. A dráma és a humor nagy jól eltalált egyensúlyban van. Bár ez kicsit felborul a későbbi évadoknál, de aki egyszer megszereti, az nem engedi már el.
Hibátlan sorozat! Végig leköt, egy percig sem lankad a figyelmem! Lehetne egy évad 22 részes, de szerintem nekem még az is kevés volna :)
Több alkotás révén megállapított észrevételem az, hogy ha a Showtime valamit kiad a kezéből, az jó. Sőt állati. A Shameless ezt mellveregetve bizonyítja be számomra, hiszen az elmúlt évek egyik legjobb, legszórakoztatóbb, legnaturálisabb, legszégyent... Több
Az első három évad rendkívül vicces és egyedi volt, odáig bátran ajánlom mindenkinek. Utána sajnos egyre csak süllyedt a minőség a szememben :(
Kifejezetten szívhez közel álló család, akik bár sokszor rosszat tesznek, felelőtlenek, az ember nem tud igazán haragudni rájuk, annyira át tudja érezni azokat a helyzeteket, amikbe keverednek, illetve ha nem is mindig, de megszánja a karaktereket, így szépen lassan megszereti őket.
Hasonló sorozatok
Végig azon gondolkodtam, ezt hogy találhatták ki? Ezt hogy engedhették útjára mint műsor? Hogy jut eszükbe ilyen? Sokszor lehidaltam a jó értelemben! A poénok tetszenek, eszméletlen módon mutatja a humor közben a valóságot. Letépte az arcomról a bőrt, ha lehet így fogalmazni.
Annyira tetszik,hogy nem valami nagy sz*r sorozat hanem tömény valóság van benne, nagyon jó, várom már a november 5.-t.:D
Két évad után úgy döntettem befejezem . Nem mondom rossz sorozatnak de nekem sajnos nem jött át . 1 hónapig néztem a két évadot és ilyenkor tudom ,hogy ha már eddig nem kedveltem meg akkor ez után sem fogom . Számomra volt egy két jó rész illetve jó pár poén azonban annyira nem fogott meg a sorozat mint az vártam / reméltem .
Ez is egy olyan sorozat, amiről kevesebbet lehet hallani, mint amennyit megérdemelne. Az elejétől kezdve követem, és bár mindegyik évad hozta a magas színvonalat, a negyedik azonban minden korábbin túltett. Nem is tudom, milyen kategóriába lehetne be... Több