Rólam

Rólam ha valakit érdekelne...

Szabadidőmben film és sorozatnézéssel foglalom le magam . Az utóbbi időben (6-7hónap) inkább a sorozatok kötnek le és nyitottabb lettem e-téren . 

Jelenleg 16 darab  sorozatot láttam az elejétől a végéig ( java részt egy sorozatot többször is láttam már) de ezt a számot próbálom bővíteni . 

Örökös kedvenc színész : 

Kép

2024. 04. 02.
Fura élmény
Érdekes egy sorozat volt számomra A Fehér Lótusz. A szokatlansága, ami igazán tetszett, ahogy vezetve van a történet, és emellé sikerült remek hangulatot teremteni és egé... több»
Pozitív csalódás
A másik két sorozat (Negan és Daryl) után egy kicsit elbizonytalanodtam, azok annyira nem jöttek be, de azt kell mondjam, ez a sorozat jobb lett. Lehet, sokat befolyásol ... több»
2024. 03. 24.
Most fejeztem be a sorozatot kicsit több mint két hónap alatt. Ez volt eddig a leghosszabb sorozat, amit egyben néztem meg (101 óra). Maga a sorozat szerintem jó és érde... több»

84 Wednesday  (2022)

2022. 12. 29.
Not bad
A hype miatt néztem meg, és bár nem nagyon szeretem az egy évados sorozatokat, mivel nem alakul ki a kötődés köztem és a sorozat között, de amit egy évad alatt kaptam tö... több»
2022. 12. 29.
Egy korszak vége
Mindig jó visszagondolni a Walking Dead első 4-5 évadára, azok szinte hibátlanok. Számomra a törést talán Rick kiírása jelentette, és az utána következő évadok. Ennek ell... több»