Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
80%

A Fehér Lótusz (2021)

The White Lotus
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Videók (3)

 
Alexa   2021. 09. 19.

legújabb vélemény

0
Furcsa sorozat

Nagyszerűen mutatja be a "gazdagok világát". Minden egyes szereplő kvázi egy/vagy több klisé gazdag jellemzőt mutat be. Unatkozó gazdag tinik, szeretetéhség, magányos nők és férfiak, egyszerű emberek megalázása, "én megtehetem" hozzáállás stb. Mindezt egy valóban szatirikus sorozatban, ami tökéletesen kiemeli a mondanivalókat. Arról nem beszélve, hogy van benne pár nagyon ütős poén, amit valószínűleg a cinikusabbak fognak érteni. Egyhuzamban néztem végig, annyira lekötött. Várom a folytatást. Mélyen elgondolkodtató sorozat a könnyedség érzete ellenére. Erős társadalomkritika, jellemfejlődés stb.

 
Anti007   2021. 08. 18.

2
Szegény gazdagok

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Igazán furcsa hangulatú sorozat A Fehér Lótusz. Megosztó lesz, az biztos. Akiket leköt egy lassabb, szatirikus történet, és nyitottak az ilyesmire, azoknak biztos be fog jönni, ahogy nekem is. Már csak azért is felkeltheti az érdeklődés... teljes kritika»

 
David389661   2021. 08. 12.

0

Tökéletes. Benne van az egész élet. A tipikus problémákkal. Kicsinyesség, irigység, sztereotípiák, öregedés, kamaszkor. Minden egyes beszélgetés "olvasható a sorok között".

 
encsyy._   2021. 07. 26.

0

Nekem nagyon tetszik. Vicces, izgalmas és modern.

 
marklar   2021. 07. 13.

0

Unalmas, és az alakítások is gyengék. Mintha nem tudnák eldönteni, mi akar lenni a sorozat. Dráma? Vígjáték? Krimi?

 
vitto   2021. 07. 11.

0

Szomorú és depresszív az egész, semmi jó vagy szórakoztató nincs benne, nem tudom, ki tudja ezt élvezni.

 
Pénzes amcsik nyaralnak a festői szépségű Hawaii egyik luxusszállodájában. Akár egy katasztrófa- vagy horrorfilm kezdete is lehetne, ez azonban az HBO Go egyik legfrissebb minisorozata A Fehér Lótusz. A társadalmi szatírát Mike White (Rocksuli, Narancsvidék) rendezte és mindössze hatrésznyi játékidőt hagyott a pénzes vendégek és a szállodai dolgozók aktuális életkörülményeinek bemutatására. Ami pedig már rögtön az első rész után világoss válik, hogy itt bizony a végére szar kerül valaki palacsintájába, pontosabban bőröndjébe. több»