Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A Fehér Lótusz (2021)

The White Lotus
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Videók (3)

 
MP170506   2022. 05. 05.

legújabb vélemény

0

Különc egy sorozat. Szerintem ez vagy nagyon tetszik valakinek, vagy egyáltalán nem. Nekem bejött! A színészek jól alakítják a karakterüket. A történetből pedig akár tanulságot is levonhatunk. Jó kis szatíra.

 
Gábor390920   2021. 10. 20.

a nap véleménye

3
Jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A sorozat elején kiderül, hogy a nyaralás során történt egy haláleset, azt viszont nem tudjuk még, hogy ki halt meg. A történet végig fenntartja a feszültséget és a rejtélyt a nézőben, hogy ki lehetett a gyilkos (már ha gyilkosság történt) és ki az á... teljes kritika»

 
indingo   2021. 10. 11.

2

Valóban a furcsa a legjobb szó rá. Hogy pontosan miről is szól, mit akar közölni a nézővel, nem jött át annyira koncentráltan. Értem én, hogy a csúnya gazdagok nem tudnak mit kezdeni jó dolgukban, de a mondanivaló nem jött meg. A zenéjét és magát a történetvezetést kedveltem.

 
Anti007   2021. 08. 18.

2
Szegény gazdagok

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Igazán furcsa hangulatú sorozat A Fehér Lótusz. Megosztó lesz, az biztos. Akiket leköt egy lassabb, szatirikus történet, és nyitottak az ilyesmire, azoknak biztos be fog jönni, ahogy nekem is. Már csak azért is felkeltheti az érdeklődés... teljes kritika»

 
Timcsi   2021. 10. 24.

2

Nem nyomja az arcunkba a történetet, hanem a részek előrehaladtával kristályosodik ki az emberben, hogy miről is szól a sorozat, mi a mondanivalója.

 
Alexa   2021. 09. 19.

1
Furcsa sorozat

Nagyszerűen mutatja be a "gazdagok világát". Minden egyes szereplő kvázi egy/vagy több klisé gazdag jellemzőt mutat be. Unatkozó gazdag tinik, szeretetéhség, magányos nők és férfiak, egyszerű emberek megalázása, "én megtehetem" hozzáállás stb. Mindezt egy valóban szatirikus sorozatban, ami tökéletesen kiemeli a mondanivalókat. Arról nem beszélve, hogy van benne pár nagyon ütős poén, amit valószínűleg a cinikusabbak fognak érteni. Egyhuzamban néztem végig, annyira lekötött. Várom a folytatást. Mélyen elgondolkodtató sorozat a könnyedség érzete ellenére. Erős társadalomkritika, jellemfejlődés stb.

 
H.a.n.n.a   2021. 10. 31.

1

A zenéje egészen kiváló, már-már zseniális, bemászik az ember bőre alá, és dallamtapadást okoz. A történet szintén pazar és elgondolkodtató.

 

Minden epizódnak külön címe van.

(Timike)
 

A sorozatot Maui gyönyörű szigetén forgatták.

(Timike)
 

A 6 részes minisorozat az HBO égisze alatt készült.

(Timike)
 

Új szereplőkkel és új helyszínen tervben van a széria 2. évada.

(Timike)
 

Az író, rendező, forgatókönyvíró Mike White szerepelt a The Amazing Race-ben és a Survivorben is.

(Timike)
 
Pénzes amcsik nyaralnak a festői szépségű Hawaii egyik luxusszállodájában. Akár egy katasztrófa- vagy horrorfilm kezdete is lehetne, ez azonban az HBO Go egyik legfrissebb minisorozata A Fehér Lótusz. A társadalmi szatírát Mike White (Rocksuli, Narancsvidék) rendezte és mindössze hatrésznyi játékidőt hagyott a pénzes vendégek és a szállodai dolgozók aktuális életkörülményeinek bemutatására. Ami pedig már rögtön az első rész után világoss válik, hogy itt bizony a végére szar kerül valaki palacsintájába, pontosabban bőröndjébe. több»
 
Fülledt, nyomasztó képi világ, borzongató zene: az HBO új sorozata majd’ minden érzékünket egzotikus kalandra hívja. És bár nem nyúl túl mélyre, elgondolkodtató témáival és jól adagolt humorával érzékeny területre tapint. több»