Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Valós történet (2021)

True Story
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Kevin Hart
Wesley Snipes
Kevin Hart
Wesley Snipes
Kevin Hart
Kevin Hart
Wesley Snipes
Kevin Hart
Wesley Snipes

Videók (2)

 
H.a.n.n.a   2022. 01. 30.

legújabb vélemény

2

Egy nap alatt lepörgettem a részeket. Beszippantott. Megrázó és felkavaró történet, ahol rádöbbensz, hogy tényleg ennyire mocskos világban élünk.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 12. 03.

3
Egyszerűen jó

Egy izgalmas minisorozat, ami székbe szegez végre. Kitűnik a netflixes tömegből Kevin Hart új sorozata. Jó karakterek, jó fordulatok. Csak ajánlani tudom!!

 
Timike   2021. 12. 29.

1

Izgalmas minisorozat volt. Az utolsó rész nekem nem jött be, túlzónak éreztem, és az adott rész címe is sokat elárult a végkifejletre vonatkozólag.

 
indingo   2021. 12. 29.

4

Nagyon jól állt Kevin Hartnak a szerep, kicsit más oldalát is meg tudta mutatni. Érdekes volt azt látni, hogy egy rossz döntés milyen folyamatok láncolatát indította el.

 
Lubi   2021. 11. 26.

4
A hírnév sötét oldala

A Netflix megannyi nagysikerű, valós eseményeket feldolgozó, nyomozós krimi-dokumentumsorozata után egy izgalmas fikciós gyikossági történettel is bővíti repertoárját. Az észak-európai nordic-noirok és a televíziós műfajok felfutása nyomán egyre több... teljes kritika»

 
Fikatours_blogger   2021. 11. 30.

0
Vígjáték-e, amin egyszer sem mosolyodsz el?

A négyórásra nyújtott sztori simán vágható lenne kétórásra, akkor talán nem éreztem volna olyan vontatottnak, még ha fel is darabolták félórás szeletekre. Hanem ez a Snipes fiú milyen jó bőrben van! Pont úgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt. Úgy látszik, jót tett neki a három év kényszerpihenő.

 
BRANTON   2021. 12. 03.

0
Bravo Netflix!

Bravo! Végig izgalmas, cseppet sem unalmas, fordulatos kis minisorozat. Színészek egytől egyig remekül teljesítenek. Ez egy kiváló történet, jó megvalósítással.