Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

Jó volt nagyon visszacsöppenni Roryék életébe ennyi év után. Kár hogy nem vot több rész, bár megértem a minden rész egy új évszak koncepciót és igazán ötletes. Én még mindig sajnálom, hogy Logan és Rory végül nem házasodtak össze, pedig a vak is látja az új részekben is hogy szeretik egymást.

 
indingo   2017. 04. 11.

Az eredeti sorozat sokkal-sokkal jobb. A párbeszédek itt már voltak viccesek vagy én változtam? Nagyon vártam, mert olvastam , hogy majd minden szereplő visszatér.......hát ez nem így volt.


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Vagy nálam múlt el a varász az évek alatt vagy ez nem sikerült annyira. Kaptunk négy részt, de a szereplők semerre se haladtak. Sok újat nem kapott a néző.

 
VvV   2018. 11. 09.

Unalmas és nyomasztó volt. Talán percekre tudta csak megteremteni azt a légkört, ami az eredeti sorozatot lengte körül.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Biztos én változtam az évek folyamán, de az eredeti sorozat hangulatát nem tudta visszahozni számomra. Valahogy azok a könnyed és humoros párbeszédek nem jöttek össze.

 

Sean Gunn (Kirk Gleason) és Gregg Henry (Mitchum Huntzberger) is szerepel a "Galaxis őrzői" (Guardians of the Galaxy; 2014) című filmben.

(diumiu)
 

Kelly Bishop és Edward Herrmann is 1976-ban nyerték el a Tony-díjat.

(diumiu)
 

Mivel Edward Herrmann 2014-ben elhunyt az új részekbe úgy oldották meg hirtelen eltűnését, hogy karaktere tragikus hirtelenséggel szívrohamban elhunyt.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.