Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 11.

Az eredeti sorozat sokkal-sokkal jobb. A párbeszédek itt már voltak viccesek vagy én változtam? Nagyon vártam, mert olvastam , hogy majd minden szereplő visszatér.......hát ez nem így volt.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Vagy nálam múlt el a varász az évek alatt vagy ez nem sikerült annyira. Kaptunk négy részt, de a szereplők semerre se haladtak. Sok újat nem kapott a néző.


 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Biztos én változtam az évek folyamán, de az eredeti sorozat hangulatát nem tudta visszahozni számomra. Valahogy azok a könnyed és humoros párbeszédek nem jöttek össze.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

Jó volt nagyon visszacsöppenni Roryék életébe ennyi év után. Kár hogy nem vot több rész, bár megértem a minden rész egy új évszak koncepciót és igazán ötletes. Én még mindig sajnálom, hogy Logan és Rory végül nem házasodtak össze, pedig a vak is látja az új részekben is hogy szeretik egymást.

 
VvV   2018. 11. 09.

Unalmas és nyomasztó volt. Talán percekre tudta csak megteremteni azt a légkört, ami az eredeti sorozatot lengte körül.

 

Sean Gunn (Kirk Gleason) és Gregg Henry (Mitchum Huntzberger) is szerepel a "Galaxis őrzői" (Guardians of the Galaxy; 2014) című filmben.

(diumiu)
 

Kelly Bishop és Edward Herrmann is 1976-ban nyerték el a Tony-díjat.

(diumiu)
 

Mivel Edward Herrmann 2014-ben elhunyt az új részekbe úgy oldották meg hirtelen eltűnését, hogy karaktere tragikus hirtelenséggel szívrohamban elhunyt.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.