Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
57

Gilmore Girls: A Year in the Life

(Gilmore Girls: A Year in the Life)
 
indingo  2017. 04. 11.

Az eredeti sorozat sokkal-sokkal jobb. A párbeszédek itt már voltak viccesek vagy én változtam? Nagyon vártam, mert olvastam , hogy majd minden szereplő visszatér.......hát ez nem így volt.

 
Lonka  2017. 07. 25.

Nagyon mellé nyúltak a készítők ezzel a négy résszel. Az a könnyedség, a párbeszédek kedvessége és fesztelensége valahogy itt elmarad. Búskomor és szomorkás részeket kaptunk és elmaradt happy.

 
holnaputan  2017. 01. 08.

Borzalmas volt. Rengeteg unalmas párbeszéd, humor alig. A négy részben alig történt valami, még az utolsó rész elment. A két főszereplő is elég rosszul néz ki, csalódás volt az egész.

 
Bazzzsi  2017. 10. 20.

Biztos én változtam az évek folyamán, de az eredeti sorozat hangulatát nem tudta visszahozni számomra. Valahogy azok a könnyed és humoros párbeszédek nem jöttek össze.

 
tjhoooker  2017. 02. 13.

Jo latni hogy nem csak en oregszem igy van sajnos ez mindenkivel mint a Gilmore Girls szineszeivel is....
Mind a negy resszel ugy vagyok hogy a masfel oras reszekbol sztem lehetett volna csinalni max egy fel orasat talan mindegyiknek a kozepet kellenne ki vagni mert azok ernek vmit a tobbi kuka....De azert nem adtam fel becsuletesen vegig neztem s kedv csinalonak ha lehet ennyit mert erre a sorozatra rafer a vegere raktak egy jo kis csavart hogy megnezzem a kov. evadot ha egyaltalan a Netflix meg mer probalkozni vele....


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.