Ketten Párizs ellen (2015)

Ketten Párizs ellen

Pindroch Csaba
Porogi Ádám
Osváth Judit

Pock   2016. 07. 06.

Nem rossz film, mert végig pörgős és történnek az események. Lekötött a film, nem unatkoztam rajta. A színészek aktívak, hozzák a formájukat és karakteresek.

Dorkateo   2016. 06. 23.

Mint a régi MTV-s sorozatok, vannak jobbak és kevésbé jobbak, ezúttal az utóbbi.

wooderman   2016. 06. 27.

Sajnos nekem nagyon unalmas volt ez a filmalkotás. Se izgalom,sesemmi, Még unalmas estékre sem ajánlom, mert végig fogod aludni az első 10perc után :(

gazsika1978   2016. 04. 29.

A könyv elolvasása után nagyot kellett csalódnom ebben a filmben, mivel nagyon sok mindent kihagytak belőle. Engem untatott, sokszor éreztem úgy, hogy mikor lesz már vége.

tamas84   2016. 03. 19.

Bár az alapanyag nagyon ígéretes volt, de a film valahogy nem tudott felnőni ehhez. Kár, pedig volt ebben potenciál, nem is kevés.

irodalmialkotas   2016. 05. 03.

Minden korosztálynak ajánlom! Legjobb film, legjobb szereplőkkel!

Vibozsofi   2016. 04. 02.

Aki a könyvet nem olvasta, annak valószínűleg tetszeni fog a sorozat. Aki viszont olvasta, annak szerintem csalódás lesz. Sokminden kimarad a filmváltozatban, sokkal felületesebb. Ennek ellenére érdemes megnézni, mert a sorozatok közt a jobbak közt van.

Jobb, mint a Kossuthkifli: ez az egyetlen erénye a Ketten Párizs ellen című tévéfilmsorozatnak. Csak hát ez azért édeskevés. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»