Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82

Csak színház és más semmi (2016)

Csak színház és más semmi
Filmadatlap
 
34
Szereplők
23
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
petraszab   2019. 04. 19.

legújabb vélemény

Már előre sajnálom, hogy vége lesz. A karakterek eléggé kinőtték magukat. A színházas környezet engem elvarázsolt.

 
indingo   2017. 04. 11.

A második évad sokkal jobb lett mint az első. Itt mindent kimondtak és jó kis poénok voltak benne. Több szerep jutott a háttérszereplőknek is gazdagítva ezzel a sorozatot.


 
Szilonka   2016. 04. 14.

Egynek elment, de nem vágyom rá, hogy újranézzem. Nem volt se dráma, se vígjáték olyan semmilyen volt. Amikor végre történhetett volna valami vége lett. A rendező felesége és a restaurátor szerelmi történetére lettem volna kíváncsi.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Nekem tetszett . Ami különösen megragadott, hogy nem csak a főszereplők körül forgott a világ. Nagyon jó poénok voltak, amik jókor is hangzottak el, a színház mint téma remek ötlet. Természetesen nem ilyen egy színház, ez egy koncentráltabb változata annál, de ez engem mint nézőt nem zavar. A szereplők hitelesek voltak a szememben, és sok megmosolyogtató rész után egyre jobban kíváncsi voltam rájuk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, itt a bizonyíték a magyar filmipar fejlődésének.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Rég készült Csányi-Schell produkció gyorsan csinálni kellett egyet. Nem tudom, hogy a 3. évaddal véget is ért a sorozat, de minden szálat lezártak. Tetszett a színházi környezet és maga a történet is.

Schell Judit
Csányi Sándor
Hábermann Lívia
Szervét Tibor
Fehér Tibor
Szávai Viktória
Vecsei Miklós
Sipos Vera
Dengyel Iván
Lovas Rozi
Mikecz Estilla
Udvarias Anna
Pálos Hanna
Géczi Zoltán
 
A Csak szex és más semmi folytatásaként beharangozott - valójában nem az - Csak színház és semmi nem lett rossz. Kár, hogy szinte zéró promócióval kellene beverekednie magát a köztudatba. több»
 
Hirtelen ugrott be: Szervét Tibor a Csak színház és más semmiben pont olyan, mint Kuligin a Három nővérben. Még mondja is, hogy mens sana in corpore sano. Mondjuk, ép testből van itt néhány, de ép lélek... CSÁKI JUDIT KRITIKÁJA. több»
 

A sorozat főcímdalát Nika énekli.

(Szilonka)
 

Mikecz Estilla az ELTE BTK japán szakára járt.

(indingo)
 

A sorozatoz a Thália Színházban forgatták.

(Hablaty)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.