Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

Csak színház és más semmi

(Csak színház és más semmi)
 
indingo  2017. 04. 11. 11:04

A második évad sokkal jobb lett mint az első. Itt mindent kimondtak és jó kis poénok voltak benne. Több szerep jutott a háttérszereplőknek is gazdagítva ezzel a sorozatot.

 
Szilonka  2016. 04. 14. 19:04

Egynek elment, de nem vágyom rá, hogy újranézzem. Nem volt se dráma, se vígjáték olyan semmilyen volt. Amikor végre történhetett volna valami vége lett. A rendező felesége és a restaurátor szerelmi történetére lettem volna kíváncsi.

 
Lonka  2017. 07. 24. 18:54

Eléggé odatették magukat a készítők. A párbeszédeket értelmesen írták meg, sokszor pikirt és odaszólós dumával. Humoros kis sorozat a színhát világáról.

 
Hablaty  2016. 10. 13. 12:28

Sok filmélményt nem nyújtott. A színházi életbe nagyobb betekintést engedhetett volna.

 
Hercegno  2017. 02. 26. 00:36

Sajnálom a sorozatot, jól megírt, jól játszott, jól rendezett volt. Még az is megtörtént, hogy megkedveltem olyan szinészt akit egyébként más olcsó komédiás szerepei miatt nem különösebben kedvelek (Csányi Sándor), itt nagyon tetszett a játéka. De mondhatnám Szervét Tibort is és másokat is.

Schell Judit
Csányi Sándor
Hábermann Lívia
Szervét Tibor
Fehér Tibor
Szávai Viktória
Vecsei Miklós
Sipos Vera
Dengyel Iván
Lovas Rozi
Mikecz Estilla
Udvarias Anna
Pálos Hanna
Géczi Zoltán
24.hu: Az MTVA legyártott egy jó sorozatot – amit aztán alig fog látni valaki
A Csak szex és más semmi folytatásaként beharangozott - valójában nem az - Csak színház és semmi nem lett rossz. Kár, hogy szinte zéró promócióval kellene beverekednie magát a köztudatba.
Revizor: IRÁNY A MOSZKVA TÉR!
Hirtelen ugrott be: Szervét Tibor a Csak színház és más semmiben pont olyan, mint Kuligin a Három nővérben. Még mondja is, hogy mens sana in corpore sano. Mondjuk, ép testből van itt néhány, de ép lélek... CSÁKI JUDIT KRITIKÁJA.
 

A sorozat főcímdalát Nika énekli.

(Szilonka)
 

Mikecz Estilla az ELTE BTK japán szakára járt.

(indingo)
 

A sorozatoz a Thália Színházban forgatták.

(Hablaty)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.