Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Társas játék (2011-2013)

Társas játék
Filmadatlap
 
40
Szereplők
5
Vélemények
104
Képek
1
Videók

Galéria (104)

Videók (1)

 
Alexa   2022. 02. 12.

legújabb vélemény

0

Számomra a magyar sorozatok egyik legjobbja. Remek színészi alakításokkal, nincs túltolás, humor és dráma a legjobbkor. Egy percet sem unatkoztam, ajánlom mindenkinek, aki egy könnyebben emészthető, mégis sok mondanivalót magába foglaló magyar soroza... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 30.

0

Csak most kezdtem felfedezni az igényes magyar sorozatokat (számomra eddig ez az idétlen szappanoperákban merült ki), de ahogy a magyar film, úgy a magyar sorozat is felmenőben van és ennek nagyon örülök. Mivel várni kell az Aranyélet harmadik évadár... több»

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

0

A magyar sorozatok egyik kis ékköve ez. Szövevényes kicsit egy idő után átcsap szappanoperába, de szórakoztató is egyben. Megy a dráma is dögivel így nem uncsi egy rész sem és nem mellesleg rengeteg jó színész képviselteti magát benne.

 
MP170506   2020. 07. 20.

0

Ez egy jó magyar sorozat! Nem csöpög, nincs túl tolva, van benne feszültség, dráma, humor és remek színészek. Szerintem egyszer mindenképp megnézhető, unaloműző sorozat.

 
strauboli   2015. 02. 12.

0

Személy szerint a kedvenc sorozatom, végre egy színvonalas magyar széria, remek színészekkel. Örülök, hogy az HBO bevállalt egy saját gyártású hazai sorozatot, kimondottan jól sikerült. Csak így tovább!

 

Az első évad főcímdalát Odett előadásában hallhattuk, míg a második évadhoz Knoll Gabi és Pásztor Anna készített felvételt Játszanék veled címmel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A második évadban, Kovács Patrícia terhessége miatt Lővey Laura szerepét Petrik Andrea vette át.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Balsai Mónika és Tornyi Ildikó, azaz Judit és Dorka szexjeleneteit dublőrökkel vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat első évada a When shall we kiss? című izraeli sorozat nyomán készült. A második évad azonban már eredeti ötlet alapján valósult meg.

(ArpiHajdu és Réci)