Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

Társas játék (2011)

Társas játék
Filmadatlap
 
40
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 30.

Csak most kezdtem felfedezni az igényes magyar sorozatokat (számomra eddig ez az idétlen szappanoperákban merült ki), de ahogy a magyar film, úgy a magyar sorozat is felmenőben van és ennek nagyon örülök. Mivel várni kell az Aranyélet harmadik évadára, így gondoltam beiktatom a Társas játékot is és nem csalódtam. Egy igazán könnyed sorozat, különleges és érdekes karakterekkel, akiknek szívesen pillant bele a néző az életébe. Nem semmi színészi gárdával dolgozik, Thuróczy Szabolcs az Aranyélet után bármit csinál, én imádom. Persze Iván egészen más, mint Attila, de azért neki is bőven vannak piszkos ügyei. Na és itt van még Pokorny Lia és Balsai Móni is, utóbbit az elmúlt évek egyik legtehetségesebb magyar színésznőjének tartom. És még csak nem is ők a főszereplők: a Simon Kornél és Martinovics Dorina köré épülő szerelmi szál egy egész évadot (jobban mondva kettőt) vár arra, hogy végre révbe érjen. További pozitívumként az ötletes rajzos főcímeket és a fülbemászó főcímdalokat említeném; volt, hogy egész nap az járt a fejemben. Szerintem nagyon jól áll a magyar sorozatoknak, hogy az HBO a kezébe vette őket, mert így minőségi végeredmény születik időről-időre. Eddig 3-ből 2-nél nem csalódtam; most jöhet a Terápia!

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

A magyar sorozatok egyik kis ékköve ez. Szövevényes kicsit egy idő után átcsap szappanoperába, de szórakoztató is egyben. Megy a dráma is dögivel így nem uncsi egy rész sem és nem mellesleg rengeteg jó színész képviselteti magát benne.


 
strauboli   2015. 02. 12.

Személy szerint a kedvenc sorozatom, végre egy színvonalas magyar széria, remek színészekkel. Örülök, hogy az HBO bevállalt egy saját gyártású hazai sorozatot, kimondottan jól sikerült. Csak így tovább!

 

Az első évad főcímdalát Odett előadásában hallhattuk, míg a második évadhoz Knoll Gabi és Pásztor Anna készített felvételt Játszanék veled címmel.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A második évadban, Kovács Patrícia terhessége miatt Lővey Laura szerepét Petrik Andrea vette át.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Balsai Mónika és Tornyi Ildikó, azaz Judit és Dorka szexjeleneteit dublőrökkel vették fel.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.